icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

miriam24
15. jún 2009

anicka .. som to citala na zozname .. az ma striaslo .. boze je to hrozne ☹ 😢 .. len co ked to su castokrat sekundy nepozornosti ☹ a take male dvojrocne deti to su take sidielka,vsetko ich zaujima .. je mi hrozne luto ze sa deju taketo veci .. o co by ten svet bol krajsi keby ludia zomierali len `na starobu`

zuzana1710
15. jún 2009

anicka,ten barak mam pod nosom...poznala som ich z videnia... ☹ ☹ ☹ ☹

jurocko
15. jún 2009

ahojteeee
tak my sme dosli domou....idem upratat..okupala som tobiaska lebo dnes nam vypinaju teplu vodu 😠 😠 😠 ake mam nervy a do piatku uz to vidim to zohrievanie....otras som nahnevana,ale čo uz ☹ 😒 😠
hrozna tragedia.... 😠 ja vidim pri mojom malom zivanovi ze staci sekunda a ti zmeni zivot..strasne ☹ ☹
tatika mame v sluzbe tak idem si nieco porobit a nehovorim ze mi treba zehlit a kopec prania

tobiasko mi dost kasle tak ho musim ist dat popocuvat..tak to mal aj pred zubkom a prestal a teraz opet ale vidno ze mu idu dalsie zubky...to iste mala aj Karinka
tak paaaaaaaaa zatiiiiiiiiiiim 😀

jurocko
15. jún 2009

a čo je dobre na drazdivy kasel poradite mi..nijaky recept alebo sirup..dakujem vam

claudinka
15. jún 2009

neuveritelne, ze to uz ide.. 😀 😀 😀

claudinka
15. jún 2009

to je ale pocasie.. no otras.. my sme dnes boli iba v Tescu nakupit a vonku bolo tak nechutne dusno, az mi zle bolo 😠 😠

silwietta
15. jún 2009

ahojte 🙂

silwietta
15. jún 2009

vcera vecer sme dosli domov, ale som sa uz nestihla ohlasit, a dnes cely den blbol konik...

rony253
15. jún 2009

ahojte, ideme sa kupkat a hajuskat. prejeme vam dobru nocku, ja to tu musim vypnut. papa

claudinka
15. jún 2009

my sme akurat okupkani, najedeni 🙂 teda ja nie, ale maly 😀

silwietta
15. jún 2009

no ja som prave prebehla s vysavacom cely dom, lebo maly taaaaaak strasne namrvil... manzel ho zobral trosku von a ja som sa realizovala 😝

silwietta
15. jún 2009

ideme aj my kupat... male chudatko je cely prepoteny, dnes bolo strasne dusno

silwietta
15. jún 2009

a dnes poobede u nas bola ka3n s malym Matuskom, si chalani spolu zapistali, bolo im chudakom teplo.. nabuduce vytahujem asi bazenik...

winona24
autor
15. jún 2009

no tak my sme už okúpaný a spinkáme....

tak dnes sme boli na poradni....vážime 7500g..za 5t pribrala Natálka 1kg bez pár gramov.... 😝

silwietta
15. jún 2009

no pekne, to uz ma tusim aj viac ako Misko 😉

luciankasebastianko
15. jún 2009

hallo hallo kde ste babulky ?

luciankasebastianko
15. jún 2009

anni prosím ťa akej značky bolo to koleso pozerala som - SOI- ale nenašla som ho, ak vieš porať dostali sme bazénik a neviem či to tá značka 😒

vejinka
15. jún 2009

ahojte ja som uz na prasky..dnes si syna nespoznavam...

win super ti mala pribrala 😉

winona24
autor
15. jún 2009

dík veji....definitívne vypúšťam z hlavy tie neskutočné stavy ,ktoré som mala kvôli jej slabému priberaniu...len sa bojím,že mužovi nezabudnem ako sa postavil k tomu on....

ale je to už jedno.....je to za nami....ešte nech začne loziť a chodiť a budem spokojná 😅

vejinka
15. jún 2009

ok ok...sup do stretka sa vyjadrit...

vejinka
15. jún 2009

ja musim koncit..boze tolko hodin 😖

skrecok
15. jún 2009

Lucianka,
bola to značka INTEX. Neboj sa, my máme 2 bazéniky s tou značkou a v pohode. 😉
A mimochodom to koleso naďalej bezproblémov predávajú napr. v BILLE. 😕

jurocko
15. jún 2009

ahojteeeeee a tu zas nikoho,idem do sprchy..si oholit nohy lebo zajtra nam vypinaju teplu vodu.... 😠 vrrrrrrrrrrr

lucindela
15. jún 2009

ahojte...
je tu niekto?

anickaajanko
15. jún 2009

Lucianka ano Intex ale to sa tykalo len kolesa s tym istenim dietata, my tiez mame bazenik Intex a v poriadku
Veji ja by to o deviatej nezaspala ani keby co bolo
Dobru

johnie
15. jún 2009

ahojte
asi spinkate, tak idem aj ja...
bohaca nech zitra neprsi, sa tesim na silwi & miska 😉

johnie
15. jún 2009

jaj este som skoro zabudla dnes mala spadla aj s choditkom ... ale sa len zlakla a trochu si oskrela hanky na ruke...
krpec krpaty.. pojaseny. potom ja chytam hisaky z nej 😝

jurocko
15. jún 2009

ahoj johnie ako sa mas?

jurocko
15. jún 2009

hodila som nove fotky
kuky kuk ak chcete

a uz som osprchovana,oholena ako fajne. 😀

jurocko
16. jún 2009

tak posledna a dnes prva 😉
dnes ideme do domu,budem prat a zehlit....tento tyžden mam toho dost vela...vo štvrtok kadernik,karinkine vystupenie v skolke...pobalit sa....