icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

vejinka
5. máj 2009

pekna hracka..ale moje dieta skor fascinuje mobil zrkadielko a vsetko co svieti 😀

vejinka
5. máj 2009

no ta druha hracka yb ho bavila...na kluce je ako magnet 😀 😀

vejinka
5. máj 2009

ale zada sa to len mne alebo vsetky hracky pre nase deturence su nekrestansky drahe?! 😕

evitkamalicka
5. máj 2009

vejinka nezda sa ti to, hlavne tie vselijake zvukove veci su drahe jak slak, my sme za toho psa a knizku dali dokopy 2000,- 😲

silwietta
5. máj 2009

my mame tiez tie FP kluce a sa nam pokazili 🙄 teda to prehravatko a blok sme samozrejme vyhodili 😠

evitkamalicka
5. máj 2009

a tie kluce mame aj my, dostali sme ich

vejinka
5. máj 2009

no ja niesom ochotna kolko prachov vyvalit za hracku ktora ho bdue bavit 5 minut...ked tak z bazaru sa este da..aj to niektore veci su fakt drahe ale hracky sa daju vyumyvam a mame..ved tomu koniku sa hrozne tesi..a trojkolke..proste mozno si myslite ze mu nexcem to najlepsie na jeho vyvoj ale volakedy to nebolo a zijeme..a niesme hlupe..ani nejako inak zaostale..ja som mama kohuta hojdacieho maly na kona..ja som mala mbx a maly ma trojkolku..snazim sa mu kupovat nieco co vyuzije na dlhsie nie na 5 minut 😉

silwietta
5. máj 2009

inak sme kupili malemu tento telefon a je super... http://www.dracik.sk/produkt-detail.aspx?jkpov=... a nie je drahy

evitkamalicka
5. máj 2009

veji nikto si nic take nemysli 😉

vejinka
5. máj 2009

noo ten telefonik je ozaj super..

evitkamalicka
5. máj 2009

nas maly sa s tym vyhra cely cas co nespi, velmi sa mu to paci

vejinka
5. máj 2009

evit to som rada 😉

vejinka
5. máj 2009

teraz riesim tu poondiatu autosedacku..mat ju musime otazka je aku mu kupt..znackovu si sice mozeme dovolit ale naco ked ju vyuzijeme par krat... 😔

ka3n
5. máj 2009

ahocek.no ja uz malemu radsej hracky ani nekupujem, lebo sme doma ako v hrackarstve..skor som mu teraz zacala kupovat na von, do zahrady, vedierko, naradicko a tak...

veji, inak moja rec, ani ja tolko prachov nevyhodim, ked ho to bude bavit kratko..

Najdrahsiu hracku mu kupul manzel ked sme boli v nemocnici na zapal priedusiek tak takeho macka Fisher Price, co hovori, spieva a tak..za 1200SK...a tiez ho bavi iba chvilku.

Dnes spravim na obed asi iba nejaku cestovinu, zajtra ideme k mame a potom odchadzame na chatu, takze sa mi nechce zatazovat varenim..

vejinka
5. máj 2009

keby sme mali auto alebo v blizkej buducnoti auto kupili tak je to ina vec...ale my ani neplanujeme kupovat 😔

ollako
5. máj 2009

veji no ja zatial neriesim sedacku, este ma nejaku rezervu aj vo vajicku, hlava mu este nepretrca, tak to je v poho a nohy pretrzat mozu 😉

natasa8
5. máj 2009

ahojte... my sme boli tiez dnes v poradni ... vazime 6950.... Dufala som ze uz prekrocime hranicu 7 kg, no ale si musie este pockat... 😅

co sa tyka hraciek .... mala dostala od mojej sestri take vedricko s kockami a trojuholnikmi a inymi cudami - taka jednoducha hracka a nenormalny uspech u malej .... neskutocne ju bavi sa v tom vedricku hrabkat, vyberat z neho veci a buchat si kockami o seba 😉

evitkamalicka
5. máj 2009

veji ani my nemame auto, ale sedacku ideme kupit...lebo 4-6 krat do roka nas vezu nasi k nim a je to proste nutnost, ale uz sme sa rozhodli ze do konca roka si urobime vodicaky a aj to nejake auticko snad kupime

vejinka
5. máj 2009

ach baby prepacte ze vas tu tym zatazujem ale ja fakt neviem co robit...pozeram ze autosedacky 2 stupen su este drahsie ako od 9-36kg..no je to normlane?! 😠

vejinka
5. máj 2009

evit a aku mate? alebo idete kupit??

vejinka
5. máj 2009

evit u nas je to to iste s tym rozdielom ze chdime s nasimi na dolniaky mozno dva krat za rok

vejinka
5. máj 2009

natas modelka to je.. 😉

evitkamalicka
5. máj 2009

veji este sme si nevybrali konkretnu, este rozmyslam ci 9-25kg alebo rovno 9-36kg

natasa8
5. máj 2009

veji.. a kupujes novu alebo z bazara?
na tvojom mieste by som asi pozerala skor nejaku pouzitu .... 😒

inak.. pri tych autosedackach vraj velmi zalezi do akeho auta, lebo sa vraj stava ze sedacka sa moc nevojde....

my momentalne uvazujeme ci kupime sedacku aj s isofix alebo bez 😕

ollako
5. máj 2009

veji asi su , lebo sa daju polohovat do lahu, ak teda mam spravne infosky a ja som chcela polohovatelnu, ale uvidim, ked maly vyrastie z vajicka, ci bude taku treba, alebo nie, ale ked sa chystam aj na dlhsie cesty do Prahy, tak asi by nebolo od veci mat polohovatelnu sedacku 😕 aj ked je drahsia, podsedak potom kupim za par korun

ollako
5. máj 2009

veji a to co usetrim na hrackach ... radsej investujem do autosedacky, bezpecnost je najdolezitejsia nie 😅

ollako
5. máj 2009

natas co je to isofix? 😕

vejinka
5. máj 2009

co je isofix??,

evitkamalicka
5. máj 2009

natas my tiez uvazujeme nad isofixom

vejinka
5. máj 2009

hehhe vidim ze sme tu same proficky 😀