icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

claudinka
5. máj 2009

ollako, odkazuje Ti, ze je to cim dalej, tym lepsie 😀 😀 cim je vacsi, tym viac sa robi, ze nechape, co od neho chcem 😀

evitus si si nadrabala vlasy ci normalne mas take dlheee? 😕

evitkamalicka
5. máj 2009

claudi dala som si predlzit 😉

natasa8
5. máj 2009

teda Luko .... dokonca aj makcene poziva 😀

claudinka
5. máj 2009

natasi nahoda je blbec 😀

evitus waaaau splneny sen? 😉

rony253
5. máj 2009

Ahojte, prisla som vas rýchlo pozdravit, dnes estes nou cakam a ked sa nezlepsi ideme zajtra k dokimu, ale sa mi zda, ze sa to trosku zlepsuje. Ja mam kramy, boli ma cele telo, tak sim ja idem k malej pospinkat, snad tak potiahne dlhsie. majte sa zatial

evitkamalicka
5. máj 2009

claudi hej da sa tak povedat 😀

claudinka
5. máj 2009

rony bruuu noc, vyspite sa co najdlhsie 😉

evitus to je supeer.. to dost stoji, si si nasetrila?

ollako
5. máj 2009

claudi 😀 😀 😀 , ale Lubko je sikulka,

ten moj sa az teraz zacal pretacat, z chrbatika na brusko a pokusy o lozenie stale vyzeraju tak, ze len kope nohami 😔 ☹ ,a radsej sa prevrati na chrbatik a kasle na to.. on je taky lenivec 😠 aj ho navadzam na vselijake hracky a mobil, ktory ma tak rad, ale radsej sa nan vykasle akoby sa mal namahat 😖

evitkamalicka
5. máj 2009

claudi ano nasetrila zo svojich, takze nikto nemoze povedat ani pol slova

miriam24
5. máj 2009

Ahojte ... som tu par dni nebola,nejak nestiham .. v nedelu sme boli v Ba na Flore .. no malemu len hlava lietala z jednej strany na druhu co sa mu to tam tak pacilo,kopec farebnych kvetov 🙂

no ja som uz opet zamestnana zena .. zajtra idem podpisat dodatok k zmluve ze robim z domu .. tymto pozdravujem Johnie lebo ta ma dnes tiez prvy pracovny den 😉 .. no dufam ze to budem stihat 😕

a inak ja mam tiez maleho stale vo vajicku,este sa tam v pohode zmesti 😉

claudinka
5. máj 2009

ollako neboj sa, to pride 😉 chce to len trpezlivost.. on na to pride aj sam, uvidis

misik
5. máj 2009

natas uz ste zdrave?

claudinka
5. máj 2009

mirus super super juj baby pracu z domu by som aj ja brala 😀 drzim palce, nech stihas

ollako
5. máj 2009

claudi v to dufam ☹ ani lekarke sa to nezdalo, ale zatial to neriesila poradnu mame az v juli tak asi to zatial nechava tak

natasa8
5. máj 2009

misik - ano, mala je uz uplne v pohode, ja uz len trosku soplim. Vy sa mate ako ? Kedy chodievate na prechadzky?

misik
5. máj 2009

ollako niektore deti vobec nelozia, mne mala lozila az tusim v 10-11 mesiacoch, ale za to uz v 9 vedela napodobnovat zvuky zvierat a hovorila prve slova takze kazde je individualne, potrebuju svoj cas a nedaj sa vystrasit tabulkovymi dr.

claudinka
5. máj 2009

http://www.facebook.com/album.php?aid=22576&id=...
som hodila akurat nove fotecky mojej velkej ratolesti 😀

misik
5. máj 2009

natas teraz chodievam tak medzi jednou druhou a na dlho aj do takej siestej siedmej, a vy?

ollako
5. máj 2009

misik no moj drobec uz vie tapuskat a vyda vzdy rovnaky zvuk, ked zbada psika povie, ze ha - ha a ukaze nanho a vie dat pa-pa, zatial, len jeho prastarkej inemu nechce, ale aj to je uspech 🙂
inak este spinka 😲 co u ja len dam na svacinu 😕

natasa8
5. máj 2009

olli - my sa este len teraz zaciname plazit do predu, na nohy sa zatial nestavia a ani nesedi.
Ona ked ma dobru naladu tak vydrzi aj 15 minut lezat na chrbatiku, tapkat si nozickami a rehotat sa na tom 😕
Tiez to je pohodacka 😒

vejinka
5. máj 2009

ollako takze ja sa ani necudujem po kom je taky erik 😀 ked som videla toho mojho brataranca..tak som skoro padla na rit..a ma len 15 rokov 😕

vejinka
5. máj 2009

takze geny sa pomiesali a erik bdue mat cez dva metre uz to vidim 😀

misik
5. máj 2009

vidis olli tak aj Petko ide skor tymto smerom a niektore deti zas nevedia rozpravat aj ako 2rocne

natasa8
5. máj 2009

misik - fakt tak na dlho ? Katka v bdelom stave vobec nechce byt v kociku. ☹

My vyrazame medzi jednou a pol druhou a byvame tak do 3 .

ollako
5. máj 2009

misik asi na tom nieco bude 🙂 , takto uvazovat ma ani nenapadlo, hned som pokojnejsia 😅

misik
5. máj 2009

natas hej lebo doma je na nevydrzanie, stale sa len stavia v postielke a to musim striehnut kedy sa zas o co buchne a nebavi ma to. Vonku najprv dlho pozera, potom zaspi, potom mu dam jest a este vybavime obchod tak to rychlo ujde. Inak ked dnes pojdete a nemate plan mozme sa stretnut

vejinka
5. máj 2009

musim ist ..

misik
5. máj 2009

olli super 😉 sa tesim

ollako
5. máj 2009

claudi ten tvoj Lubka je strasne zlatunky 😵
veji nuz co musia byt na svete aj velky chlapi, ked vyrastie ta aspon ubrani 😉

moj asi nebude moc vysoky, jeho ocko je skor nizsi

ollako
5. máj 2009

jejda mala by som ist nieco robit... maly sa zachvilu zobudi a ja sa cely cas pri vas flakam, ale neva, robota mi neujde 😀
tak zatial pa