icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

vejinka
5. máj 2009

maruska tebe sa to povie..sak pockaj dojdem k vam na navstevu anecuduj sa ze bduem bud plesata alebo sediva..lebo uz ma to prestava bavit...ale nevzadavam to kukam po nete a surfujem ako zerava 😀

bubinko83
5. máj 2009

veji to fakt mi sme boli v NR a ja som si tie boxy vzala hned 2 ved sa to oplati a plienok nikdy neni dost 😉

estella
5. máj 2009

ahojte.....tak moje dieta by uz malo spat ale beha v bezke ako divy......ani naznak ze by sa mui chcelo spat....

vejinka
5. máj 2009

estel nezavidim..moj nastastie vie kedy ma spat

estella
5. máj 2009

no moj maly spava o desiatej to zvykne potiahnut hodinku do jedenastej a potom chodi okolo pol druhej ale dnes sa mu nejako nechce.......

jana.hcsba
5. máj 2009

🙂 jeje, mi mame dnes 8 mesiacov! 🙂
musim ist nieco kupit !!!

estella
5. máj 2009

este ma pat minut a ide sa spat.....prave mu to hovorim a je mu ta naramne smiesne 😀 😀 😀 ..no neviem ci sa bude takto smiat aj ked ho zanesiem spat.... 😔 😔 😔

claudinka
5. máj 2009

no Jani gratulujeeeemeeee 😵 😵

estella
5. máj 2009

jana...Paulinke gratulujeme..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

maruska11
5. máj 2009

veji sks pozriet mmibazar miniaukcie je tam jedna do 18 kg sice používaná ale za dobru cenu

jana.hcsba
5. máj 2009

dakujeme, taaaaaaaak to leti. 🙂

ani ma to nenapadlo, len som pozerala, ci niekto nema a zrazu my !!! 😀 😀

vejinka
5. máj 2009

marus mimibazar mam uz cely preskakany..tu do 18 som zavrhla ved uznaj sama maly ma cez 10 kil a nema ani rok

maruska11
5. máj 2009

veji ale ta cena za to by sa oplatila ked len na krátko

maruska11
5. máj 2009

veji je tam fotka 3 rocneho chlapca a je mu este dobrá ved maly ti už nebude tak priberať

vejinka
5. máj 2009

marus hod link..

vejinka
5. máj 2009

murus a aku to mas ty?

vejinka
5. máj 2009

sakra maly je uz hore...musim koncit

maruska11
5. máj 2009

veji ja mam Freeline Racing kid ale doobru cenu maju aj 4baby a maš take vajicko

ollako
5. máj 2009

ahojte je tu niekto 😕 maly mi zaspinkal nieco po druhej...keby si tak schrupol aspon do stvrtej, uz by nemusel ist spat, ale to pochybujem 🙄
baby mne drobec vobec nechce jest prikrmy dnes robil ako divy, ked som ho zacala krmit, dala som mu brokolicku s ryzou a robil taky cirkus, tak nakoniec mala cici, inak celkovo dnes nejako malo papa, baby mozete mi napisat tie co kojite aky mate rezim, papania a spania, lebo mne to akosi blbo vychadza 😝

maruska11
5. máj 2009

veji nemam sa ti ako dovolat lebo mobil som furt ešte nenasla ale klikni si na www.lacnejšie-nekupis.sk sú tam perfektne sedačky za dosť dobré ceny sú nové, dávam do pozornosti aj pre ostatné baby mne osobne sa páci sedačka unibaby unisport 9-25 za 98,92 eura ale sú tam aj lacnešie

jana.hcsba
5. máj 2009

ollako: ja kojim a my tiez nemame rezim 😀 .
Chcela by som sa drzat toho, ze okolo 7,30 mliecko, potom ovocie okolo 9,30 (to nam ale zatial vobec nechuti), okolo 12,00 mliecko, okolo 14,30 zeleninka, potom zas mliecko a vecer okolo 18,00 este trosku rohlika.

Ale toho by som sa chcela drzat a neda sa to vzdy. 😀 Nic si z toho nerob. No a my sme dnes napr.spali iba 20 minut a inak je hore . 😠 😀

jana.hcsba
5. máj 2009

nik tu nieje 😀

jana.hcsba
5. máj 2009

ccccccccccccccccccccccccccccccvvcvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbiol iMmn

no my uz vieme pisat aj velke pismena 😀 😀

jana.hcsba
5. máj 2009

no spat nebude - to pocasie je apradne, keby nespala ok, ale je z toho nervozna a uplakanaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! ☹

vejinka
5. máj 2009

ahojte prave sme sa vratili z mesta..povodne som nexcela nikde ist ale maly bol zly a reku aspom si pojdem na postu pre balicek z mmb. a vonku je nehumanne zima..maly mal oblecene body s dlhym rukavom puncosky na tom sveter potom overal taky teplejsi a nohy mal v deke samozrejme aj ponozky a papucky ale ked sme sa vracali z mesta tak brutaône sa rozfukalo ze som mu este musela dat hrubu mikinu s kapucou a az po krk som ho zababusila dekou..uff volako sa nam zozimilo ☹

vejinka
5. máj 2009

a 5 metrov od domu zaspal..nuz som otvorila balkon a dala do postielky ako bol v kociku hadam sa mi nespoti..a ked tam bude moc vymrznute v spalni tak sa aspom pritulim vecer k muzovi a erikovi dam paplon hruby 😉

vejinka
5. máj 2009

a idem kuknut ten link co sem hodila segricka 😉

rony253
5. máj 2009

Ahojte, tak my sme boli trosku na terase ked zasvietilo slniecko, pozerali sme jazierko a rybky a trosku sme sa vyhriali, no zacal pofukovat vietor tak sme sli dnu, uz spinka asi 20 min, aj sa mi pred spanim zgrcla asi z toho ovocia na olovrant. no nic sa neda robit. Obedik krasne spapala aj sme sa neskor kojili, tak som spokojna.
posuva sa na m rytmus, ale nevadi mi to, aspon nebudeme na stretku prvy co spia po siestej. AJ mi to vyhovuje. tak mala sa o chvilu zobudi, pojdeme sa pohrat a pochodit po dome a pod. tak sa drzkajte. papa

lisula
5. máj 2009

ahooooj. paulinke blahozelaaaaaaaaaaaaaame. 😀 my mame tiez 888888888888888888888888888 😝

babuci
5. máj 2009

ahojte☹
Jozino od vcera vecera tak sopli, az hruza☹ Moj malicky nachladol, lebo na chate v sobotu, boli vsetci mudri a ja vraj prilis precitlivela, lebo som vravela, ze je chladno na to, aby bol cely den vonku a este k tomu na deke na zemi. Hlavne ze aj svokra povedala, ze je to ok. a tu to mame.
chudak moj maly. mal aj 37,9 teplotu, ale paralen som este nedala.
a k tomu siel muz dneska z Mnichova do Ba a pride az zajtra vecer, tak som sama a neznasam to, ked je maly chory.
esteze prisiel brasko aj s kamoskou a priniesli mi kvapky do nosteka a Mucosolvan.