icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

rony253
27. sep 2009

tak sa ja s vami lucim a idem spat. prajem dobru nocku... 😉

perlab
27. sep 2009

ppapá, dobrú nocku

buksy
28. sep 2009

dobre ranko...
rony bielko mozu..

rony253
28. sep 2009

dobre rano, tak mi uz mame vsetko zo skrin vo a len chodime a chodime 😀

rony253
28. sep 2009

pardon my 😀

vejinka
28. sep 2009

dobre rano..

rony253
28. sep 2009

Sara je uz totalne unavena, ale ked ju dam spat place a place, ale oci jej uz padaju. Natrela som jej dasienka dentinoxom, normalne ma na tych dasnach bozule, chuda moje. ☹

rony253
28. sep 2009

co dnes varite pre drobcov, nolen dajte nejake napady, ja som uz v koncoch co mam varit. Varite stale cerstve, ci date aj napriklad z predchadzajuceho dna, ja som doteraz stale cerstvo varila.

natasa8
28. sep 2009

ahojte.. 🙂

my sme boli cez vikend u nasich, Katka tam mala druhu oslavu, dostala darceky, torticku a boli tam aj segra s mojim malym krsniatkom Noruskom 😵 😵 Katuska bola zlata, sice ich niekolko mesiacov nevidela, ale aj tak ich hned vybozkavala ked ju zobrali na ruky 😀
Chcela som tam ostat s malou cely tyzden, ale vcera zacala hrozne kychat a trosku soplit, navyse v dome na horehroni je momentalne o dobrych par stupnov zimsie ako mame tu v Ba, takze sme sa radsej vratili s ocinom domov. Nemala som odvahu ostavat tam s chorym dietatom sama na dedine bez auta.
Konecne nam lezu horne zubky, lebo my mame este len 2, mame za sebou 2 preplakane noci, doma nam aspon muzik v noci pomoze, tam by som bola na nu v noci sama 😒

natasa8
28. sep 2009

rony.... ja Katke este varim vacsinou zvlast, a este aj dlho budem. Na nasu stravu bude prechadzat postupne. Spolocne jeme teraz zatial len polievky - samozrejme ze ich solim a ochucujem len minimalne. Ale minule sme spolu papali napr. pecene kurca.
A co sa tyka tej bravcoviny, ja som este tiez nedavala, lebo tiez ju jeme malokedy, ale aj bravcovina sa da pripravit zdravsie - napriklad udusit so zeleninou. V mama a ja su recepty s bravcoveho masa urcene pre deti od 1 roka.

rony253
28. sep 2009

tak konecne mi dieta zaspalo, to bola od siedmej hore, 4 hodiny sme len chodili za jednu ruku a vsetko rozoberali a vyhadzovali zo skrin, takze mozem zacat teraz upratovat. 😀
Naty idem pozret tie recepty na mama a ja, vidis tato stranka ma nenapadla.

silwietta
28. sep 2009

Dobre ranko, my mame za sebou narocny vikend... bola u nas sestra s rodinou a nasi, sme oslavovali cely vikend, Miskove narodky a meniny co bude mat zajtra a este u nas boli aj hody... a dnes rano sme sa s nimi rozlucili, a ja som zacala upratovat, teraz mam chvilku pauzu, cakam kym sa mi doperie varka perin a s vysavanim pockam, kym sa maly zobudi... dnes mu bude asi smutno, kedze budeme len sami dvaja, cez vikend tu bolo plno ludi, to sa mu naramne paci... vsetci boli nadseni z toho ako kopal do lopty, no cisty futbalista z neho bude 😎

buksy
28. sep 2009

natas kedy pridete do ke?
rony my tiez jeme nieco spolu napr. polievky a nejake lahke jedla ale este jej varievam aj zvlast... dnes jej mozno skusim ponuknut spenat s cestovinou a zeleninou... uvidim co na to povie lebo ona spenat nemusi...

silwietta
28. sep 2009

co sa tyka varenia, tak ja Miskovi este varim separe, alebo zjem to co som navarila prenho 😝
ale sem tam mu dam uz nase jedlo, hlavne ked je to este pred dochutenim, teda zatial som mu dala iba polievku a zeleninu z polievky...

buksy
28. sep 2009

aj mne dieta zaspalo idem dat maso do pacu... a malej uvarit obed

natasa8
28. sep 2009

buksy... no predbezne som sa so segrou dohodla, ze o dva tyzdne. Teda ak budu deti zdrave 😒 Urcite ti dam vediet aby sme sa mohli stretnut 😉

este k vareniu - ja som jej zacala masko dusit, doteraz som jej ho len varila, a je to ovela chutnejsie. A zacnem aj zapekat. Zistila som, ze jej hrozne chutia polievky, doteraz mi ich vypluvala, teraz dokaze stapnut plnu mysku 😕 😕 Takze prechadzame na dvojchodovy obed.

silwi.. ja po malej dojedam stale - niekde som citala, ze ak dieta nechce jest, tak to jedlo mame pred nim zjest - takze ja to doma praktizujem stale 😀 😀 Ale nepomaha to 😅 😅

rony253
28. sep 2009

ja som dala obyvacku dokopy, bolo tu akopo vybuchu, vcera mala Sara tiez dvojchodovy obed, uz som to asi pisala vcera, a tiez spapala pekne polievku kuraciu s nakrajanou palacinkou ako rezance a druhe jedlo mala zemiacik a stena som supla do truby a dookola som dala listovy spenat ale z mrazaku a ten jej veeeeeeeeeeelmi chuti, hra sa s nim a da si aj pekne do pusy.
dnes mam este pre nu odlozenu polievku zo vcera menej solenu a este aj zemiacik s kuracim mäsko, tak uvidime ci to bude aj dnes papat. ak nie urobime volaco ine.

rony253
28. sep 2009

a nie, rozhodla som sa inak, idem jej urobit cuketovu polievocku s krupicovymi haluskami. a neskor bude mat mäsko, tak papa

luciankasebastianko
28. sep 2009

ahojte baby maly konečne zaspal tak idem upratovať 😖

winona24
autor
28. sep 2009

no ja som akurát poupratovala...Natálka pospala takú hodku a pol...tak som vypulírovala kúpelku a kuchyňu..teraz povysávala....perie mi práčka...večer dožehliť tú haldu....niekedy by som už najradšej išla naspak do roboty.... 😝 😅

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/albu...

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/vide...

AHOJTE LEN TAK MIMOCHODOM.....NEPOZDRAVILA SOM 🙂 🙂 😉 😉

terezicka
28. sep 2009

Ahojte, kuk, tu je zopár fotiek z Luckinej oslavy
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

evitkamalicka
28. sep 2009

terez krasne fotecky

evitkamalicka
28. sep 2009

winon tiez super fotky

evitkamalicka
28. sep 2009

nas to caka teraz v sobotu

vejinka
28. sep 2009

ahojte tak my uz papame to co vsetci..aj bravcovinku aj polievky..len jemu vsetky polievky mixujem a druhe tiez teda vcera mal knedlu bocik a kapustu a z tym mal troska problemi dusil sa...a pokrajat nadrobno sa mi to nedalo..ale tak popapal pekne aj tak..akurat dnes mal ovocny obed nektarinky a jablka a k tomu sunarka keksiky..popapal odgrgol pohral sa nakojila som a teraz uz odfukuje 😉

terezicka
28. sep 2009

Evitka ďakujeme 🙂
Lucka tiež papá všetko, teda keď chce... Ja jej dávam už dosť veľa vecí, aj bravčovinu mala a v pohode to zvládla. Samozrejme dačomu sa ešte vyhýbam, samotné mlieko jej napr. nedávam ešte piť, aj sladkostiam sa ešte vyhýbame... Ale slanému nevieme odolať, dokonca aj čipsy mi už ochutnala 😅

vejinka
28. sep 2009

my sme mlieko v polievkach uz skusali a nebol s tym problem..a zo sunarky kase sme presli od soboty na robene kase nomentalne papame krupicovu kasu detsku s klasickym trvanlivym mliekom a zatial som nespozorovala nic negativne...velmi mu chuti davam do nej aj stipku cukru a aj skoricovy cukor nabuduci tyzden budeme papat robenu ryzovu kasu a dalsi ovsene vlocky...

no prcham ja zehlit lebo mam toho pozehnane...hadam do pol tretej pozehlim..potom pojdeme von 😉 pa kocky

terezicka
28. sep 2009

Veji v polievke mliečko zjeme aj my, ale som myslela že samotné nepije

evitkamalicka
28. sep 2009

my pijeme uz aj samotne cca mesiac

evitkamalicka
28. sep 2009