a nás to ešte všetko len čáká tie ostatné zubky pomooooooooooooooccccccc :-o
inak dnes som sa stertla s maminou malinkej dianky a mamina mi vravela ze jej mala
uz vsetko papa co oni.... odmieta mlieko a vsetkko mliecne--pudingy kase jogurty ale naozaj
nevyzera zle zje vsetko co oni a vecer vypije 500ml caju a spi do rana ja nechapem....
moj krpec papa aj v noci ale som rada,lebo spapa aspon 300ml mlika...
uz vsetko papa co oni.... odmieta mlieko a vsetkko mliecne--pudingy kase jogurty ale naozaj
nevyzera zle zje vsetko co oni a vecer vypije 500ml caju a spi do rana ja nechapem....
moj krpec papa aj v noci ale som rada,lebo spapa aspon 300ml mlika...
ja tiež pomaly učím malého na našu stravu a na oplátku napr puding varím s UM no vykrmíme sa všetci jak prasiatka 😃
moj krpec mava na veceru vacsinou kasicku-bud ovsenu alebo krupicnu...
dnes som mu uvarila tekvicu so zemiacikom so zltkom a mlieckom no naozaj
mu to veeelmi chutilo pre neho nezvycajna vecera....
a zajtra chystam telacie masko,hrasok,mrkvicku a prilohu zem.kasu...
skusim aj paradaj.polievku s ryzou...
mate niekto kniho od D.Ostertagova-Receptar zdravej vyzivy pre dojcata a deti???
dnes som mu uvarila tekvicu so zemiacikom so zltkom a mlieckom no naozaj
mu to veeelmi chutilo pre neho nezvycajna vecera....
a zajtra chystam telacie masko,hrasok,mrkvicku a prilohu zem.kasu...
skusim aj paradaj.polievku s ryzou...
mate niekto kniho od D.Ostertagova-Receptar zdravej vyzivy pre dojcata a deti???
janac ja ešte kojím a kedže nemám prietokoví merač neviem kolko vypije 😃 ale ráno flašu 250 ml dá =-) a moj maly miluje paradajkovú polievku :-p aj mäsko ked urobím s pretlakom (domácim )ide sa zadrhnúť :-p
johnie veru veru zachvílu 2 roky 😃 budú mať 😃 a tiež mame 2 dole a 4 hore
janac aj sosovicu lubime hlavne na kyslo :-N
janac aj sosovicu lubime hlavne na kyslo :-N
ahojte..
janac .. ja mam tu knihu doma... preco sa pytas?
my mame styry hore a styry dole... a hore uz vykukli dve stolicky...
a sosovica nam oooohromne chutila... som bola velmi prekvapena... a mlieka pijeme 240ml vecer a este raz alebo dva krat v noci a pred obednym spankom tiez... takze mlieka vypije petka az az...
janac .. ja mam tu knihu doma... preco sa pytas?
my mame styry hore a styry dole... a hore uz vykukli dve stolicky...
a sosovica nam oooohromne chutila... som bola velmi prekvapena... a mlieka pijeme 240ml vecer a este raz alebo dva krat v noci a pred obednym spankom tiez... takze mlieka vypije petka az az...
buksy....skus si vy vytukat www.hotelfis.sk je to dost drahe je to na strbskom,ale byva tam
aj pekny program je tam stale sneh....mno ...priznam sa... bola som tam v siestom mesiaci
tehotenstva ale rada sa tam vraciam stale tam snezi a je tam krasne...mno...neviem ako tento
rok..a strava....uplne super....ranajky svedske stoly....obedy mozes aj nemusis a vecere tiez svedske
bufetove stoly..pozri uvidis,ale pre tych,co lyzuju je to originalne,vyjdes z hotela a si na svahu....
aj pekny program je tam stale sneh....mno ...priznam sa... bola som tam v siestom mesiaci
tehotenstva ale rada sa tam vraciam stale tam snezi a je tam krasne...mno...neviem ako tento
rok..a strava....uplne super....ranajky svedske stoly....obedy mozes aj nemusis a vecere tiez svedske
bufetove stoly..pozri uvidis,ale pre tych,co lyzuju je to originalne,vyjdes z hotela a si na svahu....
je to hotel ...ja som chcela byvat priamo v hotely,ale este nevieme,ci sa bude dat,kedze vsetko maju
v rukach cestovky...buksy...ani ja nechcem varit,chcem byt priamo na svahu a tesit sa zo silvestra...
bungalovy su asi olen na prespatie,inak to nevidim podla fotiek....ale o stravu sa vobec nemusis bat...
je to uplne supeeer....si mozes vybrat z viac druhov jedal a zjest kolko vladzes,ale teraz neviem aka
je cena za veceru
v rukach cestovky...buksy...ani ja nechcem varit,chcem byt priamo na svahu a tesit sa zo silvestra...
bungalovy su asi olen na prespatie,inak to nevidim podla fotiek....ale o stravu sa vobec nemusis bat...
je to uplne supeeer....si mozes vybrat z viac druhov jedal a zjest kolko vladzes,ale teraz neviem aka
je cena za veceru
Začni písať odpoveď...

Odošli
eufra super ninka po roku dostala rozum 🙂