•
10. máj 2009a len tak mimochodom,keď Ti to podčiarkne červeným v tej tabuľke to znamená,že je to zle....skús si to všímať
0
Pekny sviatocny vecer prajem maminky 🙂 😉 vsetko naj k nasmu sviatku 🙂 hlavne nech su nase detuse zdrave
Maximko mi dal pekny darcek, zaspal krasne sam v postielke, nemusela som mu ani suchat chrbatik a hladkat ho, lebo tak vacsinou zaspaval 🙂 alebo zaspaval pri mne na posteli a potom som ho prekladala, no konecne sa umudril 😃
od Sofinky som dostala krasnu papierovu ruzu a este aj zive ruzicky 🙂
inac u nas hokej v plnom prude - fandime Kanade 🙂 😉
Viky stastny let 🙂
Maximko mi dal pekny darcek, zaspal krasne sam v postielke, nemusela som mu ani suchat chrbatik a hladkat ho, lebo tak vacsinou zaspaval 🙂 alebo zaspaval pri mne na posteli a potom som ho prekladala, no konecne sa umudril 😃
od Sofinky som dostala krasnu papierovu ruzu a este aj zive ruzicky 🙂
inac u nas hokej v plnom prude - fandime Kanade 🙂 😉
Viky stastny let 🙂
cau Evit 🙂
áno Win, dnes je finale, Rusi su dobri, ale Kanadania hraju pekny hokej 🙂 mne su sympatickejsi 🙂
áno Win, dnes je finale, Rusi su dobri, ale Kanadania hraju pekny hokej 🙂 mne su sympatickejsi 🙂
..."nasich babrakov"🙂... som sa zasmiala win...
win s tym pravopisom mas pravdu, ale netreba sa tu hadat predsa... chapem, ze ta to rozculuje, ale je to tak ako napr. s inymi vedomostami - pre niekoho je prirodzene, ze vie napr. matematiku, ci cudzi jazyk a zda sa mu to prirodzene, lebo to jednoducho vie. tak sa aj tebe aj mne zda zda byt pravopis prirodzeny, lebo to jednoducho vieme (aspon myslim😉
win s tym pravopisom mas pravdu, ale netreba sa tu hadat predsa... chapem, ze ta to rozculuje, ale je to tak ako napr. s inymi vedomostami - pre niekoho je prirodzene, ze vie napr. matematiku, ci cudzi jazyk a zda sa mu to prirodzene, lebo to jednoducho vie. tak sa aj tebe aj mne zda zda byt pravopis prirodzeny, lebo to jednoducho vieme (aspon myslim😉
gratulujeme dvojzubacikom 🙂 my zatial len jeden od utorka 🙂 maly si stale tak zaryva do neho prstekom, akoby si ho chcel odskrabnut, taky je podareny 😉 sa asi cuduje, co mu to tam narastlo 😃
win zlata je mala, ozaj a uz si zmenila tu pediatricku?
win zlata je mala, ozaj a uz si zmenila tu pediatricku?
ved ti nasi drobci su uz na svete skoro tak dlho ako boli v brusku... resp. niektori su uz na svete aj viac ako boli v brusku...a ked si spomeniem ako sa vtedy ten cas vliekol, ako sme si pripravovali vybavicky a tak.. a teraz to tak leti a vybavujeme vsetko za pochodu😉 boze fakt to leti... ale su to nase zlaticka...
teraz je take krasne obdobie.... ja si maleho tak vychutnavam, uz nie je take babatko male, uz je taky velmi vnimavy, hravy x-) ale este je take babeno 🙂
ahojte viky tak ty si uz tehotna? :-o nejak som to nepostrehla, tak sa vam to rychlo podarilo 😉
moj drobec sa dneska nejako rozjdedol, ale mozno preto, ze uz jedol trosku ochutenu polievocku, sladsie jablcko a tak, ved ani mne tie "jeho" jedla nechutili :-p tak ako dnes sa este nikdy nenapraskal 😃
este som vas nedocitala,mozno zajtra, dnes uz ideme do sprachy a hajde do postele |-|
moj drobec sa dneska nejako rozjdedol, ale mozno preto, ze uz jedol trosku ochutenu polievocku, sladsie jablcko a tak, ved ani mne tie "jeho" jedla nechutili :-p tak ako dnes sa este nikdy nenapraskal 😃
este som vas nedocitala,mozno zajtra, dnes uz ideme do sprachy a hajde do postele |-|
aj pre mňa je toto obdobie teraz najkrajšie 🙂 , keď bol malé bábatko zabalený v perinke tak iba spinka, plakal a jedol...ale teraz je úžasné sledovať ako všetko vníma, ako reaguje smiechom alebo plačom na rozne veci ale zároveň mi ešte neujde, lebo behať nevie...tiež si to teraz veľmi vychutnávam 🙂
do kelu tak Kanada nevyhrala 😞 Evitka sa tesi....
Sasi aj ja hladam nejaky sikovny sportak, lebo mam po Sofinke Demu este a chcem nieco mensie,sikovne, sice tento kocik je super v tom, ze ma preklapaciu rucku, ale je velky
Sasi aj ja hladam nejaky sikovny sportak, lebo mam po Sofinke Demu este a chcem nieco mensie,sikovne, sice tento kocik je super v tom, ze ma preklapaciu rucku, ale je velky
Začni písať odpoveď...

Odošli