icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

ka3n
11. nov 2009

Kamilka..tie centy za ciarkou ja uz ani neriesim...a niekedy si nevsimam ani tie pred ciarkou 🙂) beriem ich ako koruny a nie ze 1Euro - 30Sk..

eweny
11. nov 2009

kamilka aku si objednala?..odkial?..

eweny
11. nov 2009

natasa, ja by som prijala mat DM niekde nablizku..rada tam chodim, teraz mam 3 kuponove knizky co sa vymienali za tie ich body, lebo koncili..musim sa niekedy vybrat tam..ale najblizsie mam len Zvolen..

ka3n
11. nov 2009

eweny, presne moja rec, ja nakupujem iba v DM a mam tie knizky a rozne zlavy, ale v TT je iba jedna a to ke pride M. z prace je uz zavreta..hovorim na dedine som ja bezmocna..este ze vy ste moja civilizacia..

ka3n
11. nov 2009

prosim poradte mi kde kupim tych 100 gulociek,lopticky ako byvaju pre deti v nákupnych centrach na hranie..

natasa8
11. nov 2009

keby ste ma dnes vydeli....

muz ma rano odviezol s malou na cvicenie, ale zabudol mi vylozit z auta tasku.... vsimla som si to ked odchadzal, tak som utekala s deckom pod pazuchou za autom a kricla na neho...... no scena jak z filmu 😀 😀 Jeden dochodca na mna cumel - skoro mu proteza vypadla 😀
On si ma samozrejme nevsimol, nastastie mi jedna mamicka pozicala mobil (moj bol aj s klucami od domu samozrejme v tej taske)..... zodvihol mi to az na 5-ty krat, lebo on nezname cisla v aute nedviha... ale uz mu to bolo podozrive, ze kto to otravuje 😠

natasa8
11. nov 2009

k3n.. ja osm ich videla myslim aj v tescu ... alebo v draciku by to urcite mohli mat

kamilka12
11. nov 2009

eweny - objednala som z MMB, typ mi sem "hodila" natasa 😉

Ja tiež hrozne rada nakupujem v DM, by som sa tam prechádzala aj pol dňa, ale s týmto mliekom ma fakt dorazili, ja chápem, že sú drogéria, tak ho musia mat drahšie, ale 115,- Sk na krabici je dosť a to do mesiaca minieme aj 4 krabice 😕

Veji - ako v ktorej lekárni...bola som tiež v jednej, kde bolo mlieko drahšie ako napr. v kauflande a tá pani mi vysvetlila, že malé lekárne, musia predávať tie mlieka draho, lebo ich neobjednávajú na velké množstvá, ale vraj napr. v NR, je cca 5 veľkých lekárni, kde si možu dovolit mať cenu najnižšiu, lebo ich objednávajú vo veľkom..

natasa8
11. nov 2009

a aby som nezabudla.... Martinkom zelam vsetko najlepsie k meninam a Katke a Lubke vsetko najlepsie k narodeninam !!!!

kamilka12
11. nov 2009

natasa - 😀 😀 😀 😀

kamilka12
11. nov 2009

ďakujeme 😉

kamilka12
11. nov 2009

No už fakt idem, lebo mi rozoberie postielku 😀

eweny
11. nov 2009

ka3n, tiez som ich videla v tescu..rozmyslala som aj ja nad nimi, ale to by som si narobila len pre seba robotu..cely den by som nic ine nerobila, len ich dookola zbierala ako poznam nase dietatko 😀

eweny
11. nov 2009

aaaaaaaaaaaaaaaaa uz aj u nas sa z postielky ozyva krik 😀

eweny
11. nov 2009

ideme papat

vejinka
11. nov 2009

ano ano idem sa dat otrihat uz som sa rozhodla..mam 4 obrazky a kadernicka hadam poradi ktory sa mi najviac hodi🙂

ka3n
11. nov 2009

my spime od 9.30...uz je 12, tak neviem, ci pojdeme asi poobede..

vejinka
11. nov 2009

my nie..zaspal o jedenastej

eweny
11. nov 2009

vejinka a chces teda kratky zostrih?..alebo nieco polodlhe?..

vejinka
11. nov 2009

kamilka..moze to tak byt... 😒

eweny
11. nov 2009

ka3n, tak to ti krasne spinka..mne vydrzi najviac tak hodinu a stvrt..

winona24
autor
11. nov 2009

aj my sme už hore......mno klasika...hodina...baby ja Vám tak závidím,že Vám deculá prespia aj 3 hod.v kuse.... 😒

buksy
11. nov 2009

my mame gulicky z tesca...su tam najlacnejsie cca 10 eur..a v draciku tusim skoro 15
natas..dobra scena 😀 😀

bubinko83
11. nov 2009

ahojte 😉

bubinko83
11. nov 2009

baby ako zabavate detičky ked je vonku taketo "krasne počasie"? Maleho všetko rychlo omrzi a už ho je niekedy aj luto,ale fakt neviem ako sa snim hrat. 😕

johnie
11. nov 2009

ahoj bubi... je to na figu to pocasie "nadherne".. ani moju nic dlho nebavi. ale nechavam ju rozhadzovat vsetko mozne.. a v kupelke pri umyvadle sme aj hodinu...

janac1974
11. nov 2009

ahojte,

gratulujem vsetkym meninovym oslavencom Martinkom/kamilka,miriam/ a maminkam estelke a k3n
k narodeninam....vsetko najlepsieeeee 🙂 🙂 🙂

ja davam cebion vitamin c tyzden pred ockovanim a aj po ockovani pretoze je oslabena imunita...

johnie
11. nov 2009

janac aj ty mas narodeniny vsak.. vsetko naj 😵

janac1974
11. nov 2009

johnie 🙂 dakuem

goga03
11. nov 2009

vsetkym narideninovym aj meninovym oslavencom gratulujeme 🙂

sem prisiel martin na bielom koni (ale je to dazd so snehom ☹

ja davam mlieko tiez to Babylove z DM, je tu aj na konikovi o tom diskusia a tam porovnavali to zlozenie a ako pisala natasa, je to to iste. A cenovo je fakt bezkonkurencne.Inak ja som celkovo s Babylove ako znackou spokojna.

U nas ale neplati, ze cim viac je najedeny, tak lepsie spi, ked je az moc napraskany, tak sa mu zle spi s moc plnym bruskom.