icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

eweny
8. dec 2009

..mam nervy z tohto pocasia, malemu je doma dlho..

winona24
autor
8. dec 2009

vejinka babka je už v nebi kde je jej dobre.....ja viem,že to strašne bolí.....úprimnú sústrasť..... 😔

winona24
autor
8. dec 2009

ináč z toho počka mám nervy aj ja..... 🙄 🙄 🙄 😠 😠 😠 😠

ka3n
8. dec 2009

eweny, mi hovor, nas doma poraza...

ka3n
8. dec 2009

normalne som upiekala orechove rozteky, este den takeho pocasia a ja si otvorim cukraren 🙂)

annie13
8. dec 2009

Veji, to mi je luto, este som na teba myslela, uprimnu sustrast

annie13
8. dec 2009

Win všetko len to najlepsie zelame 😉

jana.hcsba
8. dec 2009

ahojte 😖
tak to mame den - pocasie. uz sme 6 den dmoa - kvoli kiahniam a mala je uplne hotova, stale chodi k dveram a tam nervaci 😠 a place.
tak sme dali bundu, capicu a boty a v okne sme boli 15 minut. 😀 tak sa trochu ukludnila.

jana.hcsba
8. dec 2009

neviete kolko nemozem ist s malou von? alebo mozem? 😒

jana.hcsba
8. dec 2009

veji: ☹

jana.hcsba
8. dec 2009

ja som tu vzdy v zlom case, nikto tu nie je!!! 😠

jana.hcsba
8. dec 2009

no idem, manzel z roboty bude coskoro doma 😉

jurocko
8. dec 2009

ahojte
janka co ja viem tak 3 tyzdne doma by si mala byt urcite doma...aj ja som tak bola...
deti sa hraju v detskej izbe,jkarinka ma spoluziaka maju aj tam tobiaska tak som rada aj ked detska je ako po vybuchu..nieco hrozne ale čo uz....aspon sa pekne hraju
ja dam deti spat a pojdem zehlit,tatino je v sluzbe a pride rano a zajtra idem do kadernika

jana.hcsba
8. dec 2009

somtu 🙂

jurocko:
dakujem, to fakt 3 tyzdne ani na krok von?
no tak to mas fajn ze sa hraju - ja som niekde citala, ze hracky na zemi nemame nazyvat neporiadok ak je to v detskej izbe 🙄
aj ja chcem isk kadernikovi - to vzdy potesiiiiiiiiiiiiiiii

ka3n
8. dec 2009

jurocko..a co ti ide robit kadernicka? potom si daj foto..URCITE..

Maly je dolu, ja sa idem osprchovat, pocuvame koledy, okolo 19tej idem pre krpca a o osmej pojde hadam spat..tatinko je prec, tak nam je smutno a hlavne mooooc dlho..

luciankasebastianko
8. dec 2009

ahojte ženičky
veji uprimnú sustrasť je mi to luto ,ale život to tak zariadil 😔 jeden odide a druhy príde 😅

johnie
8. dec 2009

ahojte
veji drz sa moja 😔

vejinka
8. dec 2009

dakujem dievcata 😔

johnie
8. dec 2009

uff tolko ludi na fb naraz som necakala 🙂

ka3n
8. dec 2009

baby ja som dostala anok na cibulu a prave sa tu s nou napchavam aj s paztekou a chlebom..júúj taka som hladna..

ka3n
8. dec 2009

Noooo a potom pride na rad nejaka mikulasska sladkost..uz ma chyta chut na sladke..

ka3n
8. dec 2009

kinder bueno spráskane..konecne si mozem ist zubky umyt 🙂)

ollako
8. dec 2009

Ahojte baby, prave osm si citala temu ...zomrelo mi dieta, no a placem ako male dieta 😢 ...no a to som sa dnes trapila viete cim!? 4 dni mi meska mrcha a som z toho zmatena, myslela som na myslienku, ze som tehotna a bola som dost vydesena, ci by som to zvladla.. mat takto rychlo druhe diete 😒 , ale ked som nakukla do tej temy, tak urcite vie, ze ak nahodou by som bola tehulka, tak by som sa tesila, a dufala, ze bude zdravucke.. 😵 no ved uvidime, ja mam taky 30 dnovy cyklus, takze mi to vlastne meska dva dni, a kedze stale kojim, tak sa neda spoliehat na pravidelnost cyklu 😉 ..ak do troch dni nedostanem, tak kupim test! 😉
a tu co nove?

ka3n
8. dec 2009

ollako, my sa este o dieta nesnazime, ale aj by som tusim uz chcela, ale manzel tak skoro neprehovorim 🙂)

ollako
8. dec 2009

ka3n ani moj este nechce, ale tak keby sa zadarilo, tak by bol rad, len mam aj dilemu ako by som odstavila Petka 🙄 , ziadne ine
mlieko nechce 😒

jurocko
8. dec 2009

ahojteeeeeeeeeeeeeee 🙂

ollako
8. dec 2009

ahoj jurocko 😉

jurocko
8. dec 2009

ollako si sa pytala ci stavame dom..este nie vybavujeme papiere a v septembri 2010 urobime zaklady a v 2011 zacneme stavat...a aj prikrit chceme....zacali by sme teraz aj v jari ale kedze tatino nam na 90% ided o zahranicia tak musime to prelozit ☹ ☹ ☹

ollako
8. dec 2009

jurocko my sme zacali minluy rok na jesen a dufame, ze dalsie vianoce budeme v novom 😵 , zalezi aj na tom aku pracu si muz najde 😒

jurocko
8. dec 2009

ahoj ollako,ako?citalm ze meska mrcha ja by som chcela tretie ale az o par rokou kedze teraz mame na hlave dost a ideme stavat dom..ved uviidme mne je to jedno co by bolo lebo pri karinke som si prezila ako som skoro prisla o narodene dietatko ☹ tak tesili by sme sa z hocicoho ale Karinka stale chce sestru Vivienku 😀
mozem sa opytat aky stavate dom..bungalou?alebo aky?nemas fotos? 🙂