Septembrové bábätká 2008
tak ahojte
dievcence, ja asi uzatvaram dnesny den, mala som este nejaku robotku, ale uz idem hajusat.
win presne o 25 min je pol noc, tak malej Natalke uz mozeme gratulkovat, drzkajte sa.
My este 10 dni od 14-teho a tiez koncime 8. mesiac, a nelozime a nelozime, ja uz fakt neviem, kedy sa sara rozhodne zo sebou daco riesit.
Prajem vam dobru nocku a prvej ranostajke hned dobre ranicko. papa
Pa babenky, dobrú nocku prajem. Ja vás tu asi nikdy nestihnem /sa nečudujem o takomto čase 😀 /, ale čítam poctivo 😉 .
Oslávencom vetko naj prajeme, cmuky-cmuk 🙂 .
Konečne už štvornožkujeme dopredu, najlepšou motiváciou nám je mobil. Tak začíname s behúlikom.
Pridala som fotečku z plávania, fotili sme sa pod vodou, Romika je tam ukážková. Malý potapač 😵 .
Sladké sníčky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
dobre ranko ta som prvaaa 😀 , ale noc sme mali otrasnu, maly ma zase sopliska ako slak 🙄 , neviem ci z tych zubov, chudtako moje nemohol poriadne hajat, mal upchaty noste, a tak sme odsavali, kvapkali cicikali a tak dookola...citim sa hrozne, vsak ked pojde na doobednajsi spanok, tak si s nim zdriemnem
jej a este ma napadlo, dufam, ze mi ten kocik vyreklamuju, kym budeme mat to stretko, lebo sa budem hanbit medzi vas prist s tou starou rakovinou co mi pozicali 😠 😀
ahojte dobre ranko, my sme uz o 6.15 buntosili,l epsie povedane Sara, ja som este chcela spat. no tak sme sa na,
ranajkovali, Sara mi tu ťuka a posuva mi riadky takze vas pozdravuje tiez.
Noc 3x §O§ň
kojenie inac v pohode, chystam sa s nou ist teraz spat. tak sa majte a pekny dnicek uz tu vystraja.
dobre ranko, prajem krasny pozitivny dnicek 😵
ja som sa v noci celkom dobre vyspala, maly papkal iba 2x, o jednej a tesne pred stvrtou, s nami v posteli spal iba medzi tymi dvoma kojeniami inak v postielke...
a teraz rano mi dosiel kociarik, sa vytesujem ako mala, som si ho poskladala, uz len namontovat slnecnik, ale ten dnes isto nebudem potrebovat 😀
dnes ideme s Miskom 1x na plavanie, sa vytesujem, ale som aj trosku nervozna ako to bude, lebo maly odkvecol uz o pol osmej, takze bude na plavani akurat unaveny lebo bude chciet spinkat 🙄 ale to sa dalo cakat
My sme iba predchvilkou vstavali!!! Kokso, zeby to bolo tou prvou vecernou kasickou alebo pocasim? Maly zaspal vecer 19.45.. a samozrejme nocne papania, ale dnes boli vynimocne tusim iba dve ci tri a ostatne boli len hmyrenia od zubkov 😝 😝 odpadavam z toho, toto sa mi poriadne dlho nestalo
mi sme hore od pol siedmej ale stale je dnes taky placlivyyy 😠 asi fakt tie zuby a nechcu sa mu prerezat.. 😒 vsetko ho hneva,je nervozny a plače ☹ ☹ ☹ 😅
dobré ránko 🙂
tak dnes nám bude zrejme prškať, ale od zajtra by malo byť už lepšie... 😎
no dnes je krásne počasie.....fuj
na 10,45 ideme na tie náušničky....sa aj teším aj bojím....
Natálka mala úžasnú noc....o 3,15 si zmyslela,že je vyspatá a potom cirkusovala a revala do 4,30...ja na to nie som zvyknutá....som bola zlostná ako pes... 🙄
dobre ranko....aj my mame o nicom pocasie....rozmyslam ze dam amleho spat nabalkon...ten vlhky vzduch by mu mohol urobit dobre na dychanie.....
ahojte....
win.. Natalke vsetko najlepsie... 😵 😵 😵
silwi... drzim palce aby sa malemu plavanie pacilo 😉 a aby sa pacil aj novy kocik....
Claudi.. no myslim ze to nekorsie vstavanie bolo skor tym pocasim 😀 aj my sme dnes vstali skoro o hodinku neskor....
čo ja budem dnes celý deň s ňou doma robiť....pomoooc...my sme tak 4 hod.poobede von
aj my sme dnes vstali o ôsmej... 😲 a to vstávame tak o šiestej,pol siedmej

je tu niekto? ☹