Septembrové bábätká 2008
tak ahojte
ja našťastie teraz nemám veľmi čas na nakupovanie oblečenia, ale nedá sa povedať,že zaň menej míňam, veď existujú aj rôzne zásielkové katalógy a hlavne MMB 😀 😀 😀 😝
akurát sa smejem, lebo Ninka za mnou doletela a povedala mi: "maminka, ujo, ujo" a ja sa jej pýtam, kde? a ona: "tam", tak som prehladala celý byt, lebo nikdy neviete 😉 a ona opica si už začala takto vymýšlať 😝
teraz som si bola zaliať kávu a zatiaľ mi stihla vyhodiť tri police zo skrine, lebo som ju nechala otvorenú. tak som musela povinne upratovať. keď som to dokončila, Nina povedala: No, konecne...
kamilka moja malá nevníma zle prítomnosť druhých detí, dovolí im aj dotýkať sa jej, ale napr. naše dieťa je jedinečné v tom, že nechce, aby sme sa jej dotýkali my rodičia, keď ju napr. uspávam
ahojte, pekny dnicek..
nasa haninka mi vcera v obyvacke po krasnom hrubom koberci rozsypala kilo cukru.... a mala z toho strasnu radost 😀 som myslela, ze sa v tom momente natiahnem...
inak, ktora mate ake golface, alebo sportaky, odporucte, ake mate skusenosti?
ahojte, maly v noci spinkal celkom pekne, len je uz od 5:30 hore, tak teraz zaspava, no po dlhej dobe ho dam spinkat 2x za den 😅
ahoj olla, tebe dodatocne blahozelam k tehulkovaniu, este si aj mna predbehla.. 😀
momo ja som akurat dnes objednala golfac za super cenu, maju teraz vypredaj, buduci tyzden mi dojde, mam ho v albume, je k nemu aj nanoznik
aj hanka je viac unavena, uz chodi ze haji, ale este ju natahujem trosku, aby mi dvakrat nespala... to by zas bolo po rezime...
idem sa s vami poradit, bolo mi tri dni za sebou tak priserne zle, tam kde koncia rebra a sirilo sa to vsade, ja si myslim ze zlcnik, neviem ci mam ist k dr, alebo je to v tehu normalne...
na poradnu az o mesiac mam ist... sa mi zda strasne neskoro, minulu stredu som bola a mam ist az tyzden po velkej noci...
tak to je fakt dost neskoro, ja som bola presne pred tyzdnom a idem pred velkou nocou 1.aprila 😀
ahojte..tak co sa tyka nakupovania ako pise bubinko, je u nas tiez furt hadka, ale odkedy mam IB tak nakupujem dost cez MMB a trosku ma muz pokoj, ale ked mna stale laka muzove nenavidene Tesco (hlavne tie hadry pre krpca 🙂 ... no co uz.
ahojte,
ollako gratulujem 🙂
annie ja som tiez zvedava, ako oliver zareaguje na sestricku. ked ju pride pozriet prvy krat do porodnice, tak mu jeho sestricka z bruska prinesie take cervene auto, tak ju hadam uz len zato bude mat rad 😀
inak dufam ze to nezakriknem, ale ako bol od januara az do februara zly ako cert ( to obdobie vzdoru), tak je teraz uplne super.
Baby tie, co mate taketo poslusne deti, tak sa vam ani necudujem, ze si matersku uzivate. Pre mna to boli 2 mesiace boja, ale oplatilo sa mi trpezlivo mu vysvetlovat veci a on asi naozaj pochopil tu metodu - pricina dosledok (cize ak urobi nieco zle, tak ma nieco zakazane a ak poslucha, tak ma odmenu - u nas je momentalne odmena, ze mu pustim bambulku, alebo moze ist s tatikom nakrmit zajacika a podobne)
Drobec uz haja,tak popijam kavicku a pojdem sa aj ja k nemu natiahnut 🙂
evitka,ja som taka ista,tiez si nic nekupim..
Ja mam golfac chicco multiway a je uplne super..uz ho mame skoro rok,aj zimu a sneh sme zvladli..
Goga,tak to urcite sa potesi darceku od svojej malej sestricky 🙂 este sa nechysta opustit svoj docasny domcek? 🙂

dobre ranko u nas sa este spi... 😕