icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

lucindela
16. máj 2009

rony: dobru noc...

rony253
16. máj 2009

hej luci kde si sa tu teraz vzala, uz som isla vypinat pocitac

lucindela
16. máj 2009

rony: tak vidis...tu som...

jurocko
17. máj 2009

bre ranko mamicky!!!
prvaaaaaaaaa!!!
dnes vyzera na krasny slnecny den tak sa vytesujeme ale neviem co budeme robit v taky krasny dnik.............
prajeme vam s Tobiaskom krasnu nedelu a uzite si ju.. 🙂 s detmi a s manželami 😉

silwietta
17. máj 2009

ahojte mamule... ja dnes idem do Ba na stretko bab (a uz aj babatiek) z MS, sa tesim 😎

claudinka
17. máj 2009

silvi jeeej a kedy prides aj za nami na stretko, haaaa? 😉

silwietta
17. máj 2009

na tretiu v sade janka krala 😉

silwietta
17. máj 2009

ale aj za vami dobehnem, uz mame novy kociarik 😎
takze pomaly zacnem planovat kazdy den nieco 😉

vejinka
17. máj 2009

tu je ale zivo 😀

rony253
17. máj 2009

veji, chod prosim na stretko, diky.

rony253
17. máj 2009

inak ahojte, a peknu nedelu.
U nas tu v Rakusku je dnes uplna horucava. Boli sme v nemocnici pozret švagra, trosku sme sa presli, ale Sara bola uz vonku nervozna, lebo jej bolo horuco a chcela uz aj spat. Prisli sme domov, dala som jej prso, tak vytahala co sa dalo a zabuvala, uz spinka vyze hodiny. Ja som uvarila fajnu polievocku a telacie medailonky so zemiakovym salatom.
Inak sme boli vcera v jedno potravinovom velkostklade, tam nakupujeme, pre nas podnik a nasla som tam telacie mäsko. Hned som si zavolala mäsiara, ten mi poradil, ktore mäsko pre malu, a kupila som vyse kila a nebolo to lacne (35 euro), ale mäsko je fantasticke mäkkučke jak vata. Tak som odlozila do mrazaku a varila som kuraciu polievku a taky kusok som tam hodila z telacinky, tak bude mat Sara zajtra zeleninovu polievocku s telacinkou. A kupila som aj nejake Bio cestoviny jedine boli bez vajca s tekvicovymi zrnieckami, zajtra skusim tu cestovinu uvarit uvidim ako chuti a ak je fajn uvarim Sarke a dam jej to do polievocky, no uvidime.tu vobec nemaju nevajecne cestoviny. Musim na Slov kupit.
Mäsiar povedal, ze maju aj kralicie mäsko no nejake stehno a to zamrazene, to som radsej nekupovala. Na kralika si musime estre pockat.
tak toto bola moja nedela a moje varenie.
Ako sa mate vy?

winona24
autor
17. máj 2009

ahojte babulenky.....

claudinka
17. máj 2009

hello 😉 😉

winona24
autor
17. máj 2009

my sme boli v Rusovciach na zmzline a potom sa prejsť v tom peknom parku..

a tatino nám zase večer prchá naspäť na liečenie ☹

a my v utorok do BB...sa teším

claudinka
17. máj 2009

winon preco na liecenie? co mu je? 😒
my sme boli iba na kofole s kamoskou a jej skoro 2-rocnou malou.. otrasne teplo je vonku tfuj tfuj 😀

winona24
autor
17. máj 2009

má kožné problémy...ale zase nič brutal 😉

claudinka
17. máj 2009

esteze tak 🙂 drzime teda palce, nech mu to co najskor prejde 😵

evitkamalicka
17. máj 2009

ahoj maminky...aky bol vikendik?...my sme dnes konecne neplakali na nocniku, foto v albume 😅

winona24
autor
17. máj 2009

ježiš evitka malý je také "reklamné"dieťatko...strašne sladký ksichtík má

vikykiss
17. máj 2009

Ahojte.Ako ste strávili dník?Mňe je dnes strašne blbo 😝

ka3n
17. máj 2009

ahojte..my sme dnes cely den boli na slniecku..som happy z tohto pocasia.

rony253
17. máj 2009

ajojte, ja som prave prelozila, Saru z postele do postielky, uz v nej dlho nespala, no uvidime, ci tam vydzi, lebo hned ako som ju tam dala, sa prebrala a ked bola dnu zamrncala, vzala som ju, ze mozno ju nakojim, ale papat nechce, tak naspät do postielky, zhasla som lampicku a hned otvorila oci a uz bola pretocena na bruchu, tak som ju dala na bok, trosku bozkavala a spinka, neviem ci naozaj ci akoze, zatial je ticho, totiz ta sa po velkej posteli tak promenaduje v spanku, ze som uz urobila vsake barikady, aby sa volakde neodgulala, kedze este nelozi, ta sa kruti aj v jenom smere az na koniec postele. No bude si musiet zvykat znova na svoju postiellku, som velmi zvedava, ako to zvladne.

vikykiss
17. máj 2009

Ahoj ka3n máte tam pekne? 🙂

ka3n
17. máj 2009

Hej krasne dnes bolo ako v lete.neviem kolko stupnov, ale krasne horko..

vikykiss
17. máj 2009

Super teším sa s vami 🙂

vikykiss
17. máj 2009

Všetkým dnešním "oslávencom" k 8 mesiačikom všetko naj 😉 🙂 ak tu niekdo taký okrem Alexa je 😀 😉

martinna78
17. máj 2009

Ahojte 🙂 dnes bolo fakt krásne teplucko a slnečno 😎
Sofi s manzelom boli v kine v Auparku a ja som sa prechádzala v sade Janka Krala zatial s malym a natrafili sme na seba so Silwietkou, sme sa spoznali 😉 tak sa tesim Silvi, ze som ta osobne spoznala 🙂

Vsetko naj dnesnym oslavencom 🙂 este aj Katka Nataskina ma dnes 8 😉

eweny
17. máj 2009

viky,tak gratulujeme Alexovi 🙂

silwietta
17. máj 2009

ahojte...

tak ja som bola dnes na tom stretku babmi z MS, ako Matka uz pisala, tak sme sa stretli, najprv som videla jej Sofinku a potom aj ju... malinky je zlatusik, uplne ako na fotkach... aj ja ssa tesim, ze sme sa spoznali 😵