icon

Septembrové bábätká 2008

winona24
29. apr 2009

tak ahojte

eweny
18. máj 2010

Ahojte babulky, zabudla som pozdravit 🙂

eweny
18. máj 2010

Co to?...co to?..co to?..nova tehulka medzi nami? 🙂

Zanin, srdecne gratulujeme 🙂

eweny
18. máj 2010

Annie, krasne satocky..jooooooooj, mat tak dievcatko..ale este si trosku pockam a snad raz..

Inak nam uz dosla teplakova supravka s menom, je naozaj suprova a Petkovi pristane 🙂

http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...

eweny
18. máj 2010

Zanin a mozno to bude prve buducorocne babatko 🙂

bubinko83
18. máj 2010

ahojte ,dneska som kupila tie probiotika biogaia ,bože už nevedia čo za to pytat že 10 euro.No hroza 😖 Dufam,že to zabere,lebo Filipka v noci tak prehnalo že som ho musela nakomplet prezliekat celeho. ☹ Asi to bude zo zubov taky je nervozny a furt chce len v posteli sa vyvalovat,tak sa gulame a oddychujeme.Teraz spinka.Uživali ste to niekto na hnačku? Pomohlo?

bubinko83
18. máj 2010

ew ahoj,a z akeho je materialu ta supravička? Ja som rozmyšlala nad tou mikinou s menom.

ollako
18. máj 2010

Ahojte babulky, zanin srdecne gratulujem k tehu 😉 ...tak sa pekne tehulky rozrastame 🙂 ....kto sa este prida? 😀

zanin
18. máj 2010

Dakujem Eweny aj Olako a tiez sa pytam kto sa prida?

Muz sa smial, ze budem na markize. Prve novorocne dieta. 😀

eweny
18. máj 2010

bubinko, my uzivame probiotika biogaia uz 3 mesiace, robia nam velmi dobre..neviem ako konkretne posobia na hnacku..ale nam sa celkovo upravilo kakanie, zlepsil atopicky ekzem a imunita..je to strasne drahe, za taku malu flasticku, ktora je hned prazda, ale co sa da robit..pre tie nase deticky vsetko..

eweny
18. máj 2010

Zanin, presne ma to napadlo, ze budes v telke 🙂 potom nam nezabudni zakyvat 🙂

eweny
18. máj 2010

Ja sa rada pridam, ale nie hned 🙂

eweny
18. máj 2010

bubinko, ta supravicka je taka klasicka teplakovina, ale skor tensia..mne sa velmi paci a som spokojna 🙂

bubinko83
18. máj 2010

eweny,ale zase čo dneska drahe nieje .Ja sa len modlim aby to malemu pomohlo.Ale tu som sa dočitala na konovi že v čechach stoja vyše 600 korun 😲 tie kvapky.Skoro som odpadla.

zanin,gratulujem aj ja k tehulkovaniu 😉

eweny
18. máj 2010

bubinko, presne tak..len kde brat tie peniaze a nekradnut? 😉 to vazne tam tolko stoja?..potesi 😲

eweny
18. máj 2010

idem drobca ulozit, uz si doniesol aj plienku 🙂

eweny
18. máj 2010

hotovo 🙂 spime..

..len nad nami robia ramus..robili nove stierky, tak bolo veselo a teraz huci uz pol hodinu vysavac a vyzera to tak, ze len samotnou ruckou z vysavaca behaju po podlahe, ci co tam maju..otrasny zvuk, dufam ze ho nezobudi..oni vzdy musia robit najhlucnejsiu robotu v case obeda, kedy deti spia..a nechapem to o to viac, ze sami maju stvorrocneho syna a vedia kedy sa spi..ach jaj!

eweny
18. máj 2010

no nic, idem ja vypit kavicku na balkonik..ak sa neukazem, tak ma odfuklo..hmmm a poviem vam, ze to by iny uragan musel fukat 😀 😀 😀

kamilka12
18. máj 2010

Ahojte

zanin - jeej veľmi gratulujem aj ja...a prajem bezproblémové tehulkovanie.. ;)

Ja som na tom podobne ako ka3n 😀 , som asi trochu sebecká, ale tiež mám pocit, že mi je (nám je) takto teraz dobre a nejak mám pocit, že sa potrebujem zamerať viac sama na seba, o taký rok začať znova pracovať, dostať sa medzi ľudí a keď mi tí ľudia pôjdu už na nervy, tak možno opäť skončím na MD 😀...ktovie..alebo možno aj nie..uvidíme.

bubi - my berieme biogaia asi 2 týždne, ale zatiaľ nám žiaľ nepomohli.. 😒 , no my ich berieme na opačný problém ako máte vy...Ale spolieham sa na to, ako je tam aj písané, že účinok je hlavne v pravidelnosti, takže plánujem mu ich ďalej dávať...a možno časom sa nám kakanie zlepší.

felixko
18. máj 2010

ahojte,
vejinka gratulujem k chlapčekovi, držte sa 😉
zanin podobne, gratulujem a nech ste zdraví 😉

my si musíme zaklopať ale od včera nemáme soplíky, tak sa teším 😉

na ten banán je vraj dobrá obyčajná bravčová masť, ale musí sa použiť hneď, ako sa oblečenie znečistí banánom. na miesto, kde je fľak, dať bravčovú masť, preprať a fľak by sa mal odstrániť. ja osobne som to neskúšala, ale švagriná hovorila, že jej to pomohlo 😒

felixko
18. máj 2010

eweny aj u nás susedia vŕtali, v nedeľu o 11.55 😠 to je tá obrovská nevýhoda spoločného bývania. ty sa môžeš snažiť ako chceš byť ohľaduplná a tolerantná, keď máš suseda idiota, tak s tým nič nenarobíš, žiaľ...

kamilka ja mám ten istý pocit, že na druhé dieťatko mám ešte 2-3 roky čas, možno to príde aj skôr, ale zatiaľ sa chcem venovať trošku aj sama sebe a vychutnávať si malú. tiež mi chýba kontakt s ľuďmi, akurát teraz mám nejakú depku, že som stále zatvorená len vnútri,nikam nechodíme, mužovi nemôžem o tom ani povedať, lebo sa na mňa hneď osopí, že kde by som chcela ísť, prednedávnom sme kúpili byt a treba ešte kopec veci cez víkend, keď je čas prerobiť a okrem iného, netreba rozhadzovať peniaze do luftu. ale človek sa potrebuje aj odreagovať a ako vidím, tak to potrebujem čím ďalej, tým viac...musím niečo vymyslieť

ka3n
18. máj 2010

kamilka..taááák ty si este viacej sebecka 🙂..(robim si len srandu prepac)..ale tiez by som mala rada druhe babo, ale keby sa mi malo teraz narodit, nejako sa na to este necitim...uzijeme si leto a potom mozeme miesit 🙂

eweny..ty si číslo 🙂
Inak ty mi úplne čítaš myšlienky, dnes ako dala annie fotky co objednala z Bess som tam nasla tu supravu s menom tu zelenu co si objednala a tiež nad nou premyšlam, ale reku akej je to kvality a tak..

eweny
18. máj 2010

hlasim uspesny prichod 🙂 sice trochu vyfukana do jednej strany, ale pohoda..

eweny
18. máj 2010

ka3n, davaj pozor, nech neprecitam vsetky tvoje myslienku 😀 ktovie ake kadejake by boli 😀 ta supravka je fakt super, aj kvalitovo..teda zatial, este sa prat nestihla 🙂

ka3n
18. máj 2010

..vsak to 🙂..aj cena je vyssia na tej supravicke 🙂

ka3n
18. máj 2010

..no eweny moja dalsia myslienka je druhe babo 🙂)

bubinko83
18. máj 2010

eweny ty si blazniva. a prečo si bola na balkone? Fajčit alebo?

zanin
18. máj 2010

dakujem babulky este raz

evitkamalicka
18. máj 2010

zanin takze do noveho domceku noveho clena rodiny 😵

ka3n
18. máj 2010

bubinko si aj na fb?? teba este nemam medzi priatelmi asi jedinu z MK..teda este niekto je taky??

zanin
18. máj 2010

evitka presne si to vystihla 😀