Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom
@sari24 od 03.01.2013 pokracuje pod povrchom 😉 Posledna cast je v archive joj.
Stvrtok 03.01.2013 Zuzka pocula hadku medzi Leou a Adamom.Nechape,ako moze chciet Lea opustit Adama,ked je chory a navyse to ublizi aj malej Viky.Peter sa snazi Janu si ziskat najnovsim kocikom pre ich dieta,Jana je vsak k nemu stale chladna.Zuzka v hneve povie Viky,ze Adam od nich odisiel a mozno sa nikdy nevrati.Viky je zmetena a Lea sa preto na Zuzku hneva.Lenka tlaci na Viktora,aby si nasiel robotu,ale on by riesil ich financnu krizu inak-predajom starozitneho obrazu od Lenkinho otca.
Kolenik aj v Pod Povrchom http://www.cas.sk/clanok/238712/kolenik-je-krau...
to s tým mini cooperom mysleli vážne? 😨 😨 😨 veď nemá ešte ani vodičák cica, to čo tam ukazujú? horných 10000? to už Kraus nevedel čo tam vopchať?
Stvrtok 03.01.2013 Zuzka pocula hadku medzi Leou a Adamom.Nechape,ako moze chciet Lea opustit Adama,ked je chory a navyse to ublizi aj malej Viky.Peter sa snazi Janu si ziskat najnovsim kocikom pre ich dieta,Jana je vsak k nemu stale chladna.Zuzka v hneve povie Viky,ze Adam od nich odisiel a mozno sa nikdy nevrati.Viky je zmetena a Lea sa preto na Zuzku hneva.Lenka tlaci na Viktora,aby si nasiel robotu,ale on by riesil ich financnu krizu inak-predajom starozitneho obrazu od Lenkinho otca. Utorok 08.01 Lea prehovára Mila , aby ostal po ich spoločnej noci na raňajky. Milo si však myslí, že kvôli dievčatám, ktoré ho nechcú prijať, to nie je najlepší nápad. Petrovi sa nepáči, že Jana tak skoro po pôrode začala pracovať. Milova prítomnosť v dome a Leine oznámenie, že chce aby u nich normálne žil, spustí hádku medzi ňou a Zuzkou. Viktor si svoju pozíciu v spoločnom biznise s Lenkou predstavoval inak.Nepaci sa mu,ze je z neho obycajny rozvazac pizze. Stvrtok 10.01 Doktor oznámi Adamovi , že kostná dreň sa ujala, ale ešte nie je všetko vyhraté. Peter žiarli, že Jana trávi príliš veľa času s Milom . Podceňuje Janine schopnosti ako právničky, čo Janu samozrejme vytočí. Lenka oznamuje Viktorovi , že si nemôžu dovoliť zamestnať ľudí, pretože ich mesačný zisk je úbohých 250 eur. Viktor chce prevádzku s pizzou zatvoriť. Lenka núti Viktora, aby sa udobril s Adamom.
Utorok 15.01 Peter urobí žiarlivostnú scénu Jane, upodozrieva ju, že ho podvádza s Milom. Je medzi nimi napätie, odkedy mu po pôrode odopiera sex. Zuzke sa páči nevlastný brat Andy, čo neunikne pozornosti rodiny. Milovi zmizol prsteň, ktorým chcel Leu požiadať o ruku, Lea upodozrieva z krádeže Viky. Malú Viky jej obvinenie mrzí, je presvedčená, že mama sa veľmi zmenila, odkedy je s Milom. Rovnaký názor na Leine správanie má aj Lenka, ktorá sa ju snaží zmieriť s Adamom na oslave narodenia jej syna. Jej plán však dopadne úplne inak, ako si predstavovala. Stvrtok 17.01 Zuzku vytočí zistenie, že Milo kúpil druhý prsteň a skutočne požiadal jej mamu Leu o ruku. Milo po vypätej situácii radšej rezignuje a rozhodne sa od Lei odsťahovať. Peter neprestáva upodozrievať Janu, že má niečo s Milom a robí jej preto stále horšie scény. Viktor oznámi Lenke, že chce načas zavrieť firmu. Chce si požičať peniaze od Mila, ktorý ho však nemilosrdne vykopne. Po Zuzkinom ubezpečovaní, že sa Lea rozišla s Milom, si Adam robí nádeje. Viktor ho však šokuje novou informáciou, ktorá všetko zmení.
Kto nevidel Vianocny Panelak prave teraz este raz na joj plus.
Dnesny video diel a obsah http://www.joj.sk/pod-povrchom/pod-povrchom-nov... Uz dnes opet zaciname.
Dnesny video diel a obsah http://www.joj.sk/pod-povrchom/pod-povrchom-nov...
kedy jana porodila??? nieco mi uslo???
To kedy sa posunul dej ? Jana ma uz po porode,...??? 😕 😔
A adam je vlastne kde???? Stracam sa .
Baby pisali tam posunute o pol roka do predu.
@slagy snad sa ukaze.Posunuli to o pol roka som az paf bola ze co je to.
@slagy tak Jana snad stihla porodit ked to posunuli. Este Lenka z Viktorom budu mat chlapceka. 😉
Dnesny video diel a obsah http://www.joj.sk/pod-povrchom/pod-povrchom-nov...
tak ta scena vcera s tou Terezkou bola uplne zbytočná ako sa tam... 😝 už to trocha prehanajú
ale sa mi páčila scéna Zuzky a Andyho 😀 , to bolo milé 😝
a Lea mi príde ako bez chrbtovej kosti. Fakt vidno ako keby ju tie dve - Zuzka s Viki ani nezaujímali, Adama vykopne preč, nasačkuje si tam Mila, ktorý vôbec sa k nej nehodí a čisto jej šlo len o to, aby neostala sama..proste egoistka..ja si myslím, že Adam ani za nič nemôže, ani za tu neveru nakoľko tam bolo vysvetlené ako sa ona správala pred 17timi rokmi a prečo to spravil. Dosť sa mi zhnusila 😝
@sari24 mne by Lea ale skor pasovala aj do Panelaka namiesto Simony co teraz hra.Veronika v Pod Povrchom.
Postava Lei zajtra v joj sutazi po sporte.
Utorok 15.01 Peter urobí žiarlivostnú scénu Jane, upodozrieva ju, že ho podvádza s Milom. Je medzi nimi napätie, odkedy mu po pôrode odopiera sex. Zuzke sa páči nevlastný brat Andy, čo neunikne pozornosti rodiny. Milovi zmizol prsteň, ktorým chcel Leu požiadať o ruku, Lea upodozrieva z krádeže Viky. Malú Viky jej obvinenie mrzí, je presvedčená, že mama sa veľmi zmenila, odkedy je s Milom. Rovnaký názor na Leine správanie má aj Lenka, ktorá sa ju snaží zmieriť s Adamom na oslave narodenia jej syna. Jej plán však dopadne úplne inak, ako si predstavovala. Stvrtok 17.01 Zuzku vytočí zistenie, že Milo kúpil druhý prsteň a skutočne požiadal jej mamu Leu o ruku. Milo po vypätej situácii radšej rezignuje a rozhodne sa od Lei odsťahovať. Peter neprestáva upodozrievať Janu, že má niečo s Milom a robí jej preto stále horšie scény. Viktor oznámi Lenke, že chce načas zavrieť firmu. Chce si požičať peniaze od Mila, ktorý ho však nemilosrdne vykopne. Po Zuzkinom ubezpečovaní, že sa Lea rozišla s Milom, si Adam robí nádeje. Viktor ho však šokuje novou informáciou, ktorá všetko zmení. Utorok 22.01 Viky a Zuzka sa ráno tešia, že nevidia pri stole Mila, dúfajúc, že sa s Leou rozišli. Lea im však oznamuje, že tu nie je len preto, že sú na neho protivné. Adam sa snaží s Leou porozprávať, ale ona ho odmieta. Peter stále bombarduje Janku obvineniami, že spáva s Milom a má na to vraj dosť dôkazov. Vyhráža sa jej, že pôjde za Milom a povie mu, že v práci končí. Jana prosí Petra, aby to nerobil. Lenka nalieha na Viktora, aby sa zbavil svojej pištole. Stvrtok 24.01 Zuzka si vypočula rozhovor medzi Adamom a Leou a vyčíta Lei, že nedala Adamovi šancu. Lea sa bráni, že ich dostal viac než dosť a že ona je zasnúbená s Milom. Zuzka sa hnevá, že Lea odmietla dovolenku s Adamom, bez toho, aby sa jej a Viky opýtala na názor. Lenka zistí, že zlodeji ukradli obraz - svadobný dar od Rockyho - a Viktor hrá na ňu divadlo.
@mamartinka Ti urobili škrt cez rozpočet,čo?..ked to skočilo pol roka dopredu 😀 a ja som sa tešila,že aspoň ty mi povieš,ako sa Adam dostal k svojmu nefalšovanému vlastnému synovi a ako sa Janka ocitla v Milovej kancelárii 😉

Už nebude chodiť Pod povrchom alebo to len ja som nevidela v televíznom programe? 😕 Som nevidela poslednú časť...neviem či sa to skončilo alebo čo 😀