icon

Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom

mamartinka
autor
12. jan 2013

@miskakyska Preco.

miskakyska
12. jan 2013

@mamartinka čo prečo?..nič 😉 ked si spomínala,že skočili pol roka dopredu,preto 😉 😉

mamartinka
autor
15. jan 2013
mamartinka
autor
17. jan 2013
mamartinka
autor
17. jan 2013
hasleerka
18. jan 2013

baby ja som nevidela niektoré časti a už sa mi nechce kukať z archívu tam mi povedzte: Adam sa už akože už vyliečil, našiel toho syna??? ako sa Jana dostala robiť k Milovi, ona bola právnička??? a tá mladá Terezka už nerobí v ústave mníšku???

sari24
18. jan 2013

@hasleerka oni urobili dosť veľký skok v seriáli, lebo sa presunuli o polroka neskôr, čiže nikto ani nevie ako našiel Adam svojho biologického syna, ale daroval mu kostnú dreň, ale či je zdravý, asi ešte nie. Jana je vyštudovaná právnička, len kvôli svojmu synovi Miškovi, čo už zomrel ostala robiť v ústave, ale vďaka Lei sa dostala do Milovej firmy spolu s Petrom,ich tam pretlačila. A Terezka už viac nechcela byť mníškou, tak teraz žije tak ako chcela 😉

hasleerka
18. jan 2013

@sari24 ok díky za info

mamartinka
autor
20. jan 2013

Utorok 22.01 Viky a Zuzka sa ráno tešia, že nevidia pri stole Mila, dúfajúc, že sa s Leou rozišli. Lea im však oznamuje, že tu nie je len preto, že sú na neho protivné. Adam sa snaží s Leou porozprávať, ale ona ho odmieta. Peter stále bombarduje Janku obvineniami, že spáva s Milom a má na to vraj dosť dôkazov. Vyhráža sa jej, že pôjde za Milom a povie mu, že v práci končí. Jana prosí Petra, aby to nerobil. Lenka nalieha na Viktora, aby sa zbavil svojej pištole. Stvrtok 24.01 Zuzka si vypočula rozhovor medzi Adamom a Leou a vyčíta Lei, že nedala Adamovi šancu. Lea sa bráni, že ich dostal viac než dosť a že ona je zasnúbená s Milom. Zuzka sa hnevá, že Lea odmietla dovolenku s Adamom, bez toho, aby sa jej a Viky opýtala na názor. Lenka zistí, že zlodeji ukradli obraz - svadobný dar od Rockyho - a Viktor hrá na ňu divadlo. Utorok 29.01 Lenka je urazená na Viktora , že sa nevenuje práci v ich firme a namiesto rozvozu pizze dohaduje kšeft pre Adama , z ktorého by mu kvaplo určite viac. Lenka je smutná a obviňuje Viktora, že tak, ako sa nestará o ich biznis, nestará sa ani o ich svadbu. Lea oznámi Zuzke a Viky , že pôjde s nimi a s Adamom na dovolenku. Zuzka nechápe, prečo sa tak zrazu rozhodla. Lea jej prezradí, že ju prehovoril Milo a Zuzke sa to zda byt chore.Peter z Janou uzavru kauzu obaly od prezervativov a dohodnu sa,ze to nebudu dalej rozoberat.Peter je k Janke pritulny,ale ona ho odmieta. Stvrtok 31.01 Zuzka donúti Leu , aby konečne povedala Adamovi , že pôjde s nimi na dovolenku. Peter natrhá u susedov ruže a ospravedlňuje sa za svoje správanie. Lea pristihne Zuzku, ako sa ráno vkráda cez okno domov. Zuzka sa prizná, že chodí za frajerom a Lea ho chce spoznať. Jana oznámi Petrovi, že ide s Milom na tri dni na služobnú cestu. Peter hneď, samozrejme, žiarli a nechce Janku pustiť.

mamartinka
autor
22. jan 2013
mamartinka
autor
23. jan 2013

Utorok 29.01 Lenka je urazená na Viktora , že sa nevenuje práci v ich firme a namiesto rozvozu pizze dohaduje kšeft pre Adama , z ktorého by mu kvaplo určite viac. Lenka je smutná a obviňuje Viktora, že tak, ako sa nestará o ich biznis, nestará sa ani o ich svadbu. Lea oznámi Zuzke a Viky , že pôjde s nimi a s Adamom na dovolenku. Zuzka nechápe, prečo sa tak zrazu rozhodla. Lea jej prezradí, že ju prehovoril Milo a Zuzke sa to zda byt chore.Peter z Janou uzavru kauzu obaly od prezervativov a dohodnu sa,ze to nebudu dalej rozoberat.Peter je k Janke pritulny,ale ona ho odmieta. Stvrtok 31.01 Zuzka donúti Leu , aby konečne povedala Adamovi , že pôjde s nimi na dovolenku. Peter natrhá u susedov ruže a ospravedlňuje sa za svoje správanie. Lea pristihne Zuzku, ako sa ráno vkráda cez okno domov. Zuzka sa prizná, že chodí za frajerom a Lea ho chce spoznať. Jana oznámi Petrovi, že ide s Milom na tri dni na služobnú cestu. Peter hneď, samozrejme, žiarli a nechce Janku pustiť. Utorok 05.02 Lea a Adam sa v nemocnici dozvedajú podrobnosti o Zuzkinej autohenode. Okrem toho, že Zuzka práve bojuje o prežitie, im lekár prezradí aj skutočnosť, že auto nešoférovala ona, ale jej priateľ. Lenka je nahnevaná, že Viktor nerieši ich situáciu a miesto toho sa ožiera. Viktor jej klame o ich aute. Adama a Leu situácia so Zuzkou opäť zblíži. Terezka sa stará o Petra, ktorý si pri tom neodpustí narážky rôzneho druhu. Terezka to však s prehľadom znáša. Stvrtok 07.02 Adam je zúfalý z toho, ako vysvetlia Zuzke, že nikdy nebude môcť mať deti. Adam sa udobruje s otcom a chce definitívne uzavrieť obdobie, čo sa spolu nerozprávali. Viktor je zúfalý, nevie čo má robiť s polomŕtvym Vladom v dome. Lea sa vráti nečakane z nemocnice a mrzí ju, že nestrávila noc radšej s Adamom. Adam je z jej reakcie prekvapený. Lenka príde na to, že za krádežou obrazu stojí Viktor, ktorý sa ním chcel vyplatiťi z dlhov. Lenka sa rozhodne Viktorovi pomôcť, ale to neznamená, že je medzi nimi všetko v poriadku.

mamartinka
autor
24. jan 2013

Dnesny video diel a obsah a zaroven Dudko z Panelaka ako muz zakona http://www.joj.sk/pod-povrchom/pod-povrchom-nov...

mamartinka
autor
29. jan 2013
mamartinka
autor
3. feb 2013

Utorok 05.02 Lea a Adam sa v nemocnici dozvedajú podrobnosti o Zuzkinej autohenode. Okrem toho, že Zuzka práve bojuje o prežitie, im lekár prezradí aj skutočnosť, že auto nešoférovala ona, ale jej priateľ. Lenka je nahnevaná, že Viktor nerieši ich situáciu a miesto toho sa ožiera. Viktor jej klame o ich aute. Adama a Leu situácia so Zuzkou opäť zblíži. Terezka sa stará o Petra, ktorý si pri tom neodpustí narážky rôzneho druhu. Terezka to však s prehľadom znáša. Stvrtok 07.02 Adam je zúfalý z toho, ako vysvetlia Zuzke, že nikdy nebude môcť mať deti. Adam sa udobruje s otcom a chce definitívne uzavrieť obdobie, čo sa spolu nerozprávali. Viktor je zúfalý, nevie čo má robiť s polomŕtvym Vladom v dome. Lea sa vráti nečakane z nemocnice a mrzí ju, že nestrávila noc radšej s Adamom. Adam je z jej reakcie prekvapený. Lenka príde na to, že za krádežou obrazu stojí Viktor, ktorý sa ním chcel vyplatiťi z dlhov. Lenka sa rozhodne Viktorovi pomôcť, ale to neznamená, že je medzi nimi všetko v poriadku. Utorok 12.02 Po tom, čo Lenka zistí, že Viktor jej dal do auta mŕtvolu, definitívne sa s ním rozchádza. Viktor jej necháva dom. Zuzka sa po návrate z nemocnice teší, že sa Adam dáva opäť dokopy s Leou . Peter si uvedomuje, že je koniec - na nohy sa už nepostaví a bude odkázaný na vozíček. Viktorovi zmizol obraz, kvôli ktorému vraždil, všetko bolo zbytočné a neostalo mu nič. Zúfalo zháňa peniaze. Zuzka zistuje,ze v dosledku autonehody nebude moct mat deti,rozchadza sa preto s Andym.Za Lenkou pride policia kvoli mrtvole v aute,je podozriva z vrazdy.Lea sa definitivne rozhodla pre Adama,ten vyhadzuje Mila z domu aj s jeho vecami. Stvrtok 14.02 Lenka klame policajtom. Tvrdí, že auto jej ukradli a kryje Viktora . Zuzku stále trápi, že nebude môcť mať deti. Viktor chce začať odznova, Lenka ho odmieta, skúša to teda u Veroniky a žiada ju, aby mohol u nej aspoň prespávať. Policajti berú Viktora na výsluch a identifikáciu, majú očitého svedka. Lea dá Jane voucher na dovolenku, Peter však nikam nechce ísť, uráža Janu a stále vedie dvojzmyselne reci o Terezke.Lea ma vycitky voci Milovi.Chce sa mu ospravedlnit,ale on je voci nej chladny.Jana obvini Terezku,ze spava s Petrom,ta sa urazi a zaprisahava sa,ze do ich domu uz nikdy nevstupi.Peter prosi Igora,aby mu pomohol zabit sa.

weiya
3. feb 2013

a nevies,preco je peter na vozicku?vo stvrtok som to pozerala len tak jednym okom a potom v uputavke som videla ako sedi na voziku,uz sa mu vo stvrtok nieco stalo a som prepasla,alebo este len sa mu nieco stane?diki
@mamartinka

leamato
4. feb 2013

@weiya Ahoj 🙂 tak Peter je na vozíčku, lebo sa konečne odhodlal vymeniť žiarovku v kúpeľni a Janka pri tom varila a keď išla do skrinky, privrela mu dvere v kúpeľni, tak zostal v tme 🙂 🙂 🙂 a podľa zvukov parádne spadol....

sari24
4. feb 2013

Podľa toho, čo som si teraz prečítala v obsahu, sa mi nepáči ako tam už je čistý negativizmus. Aspoň Zuzku mohli nechať spokojnú a šťastnú s Andym, zlato spolu vyzerali. Ale na úkor jej nehody a nešťastia sa dá postupne dokopy späť Lea s Adamom 😒 Mohli ich spojiť inou cestou. To existuje toľko nešťastia v jednej rodine?

Inak ak Peter teda ostane na vozíčku, tak Janku ľutujem. Ten bude ešte viac zatrpknutý ako bol.

maruska24
4. feb 2013

som si prečítala v eurotelevizii že Peter ostane na vozíčku a k jane bude ako vždy nepríjemný. Viktor sa rozíde s Lenkou len čo zistí že jej dal do auta mrtvolu. Potom jej nechá jeho dom a on sa odprace k Veronike a nebude vedieť ako z tejto brindy von. Lenka bude klamať na policii že jej auto ukradli.
Divný scenar, už sa mi to prestáva páčiť 🙄

mamartinka
autor
5. feb 2013
hasleerka
5. feb 2013

no ja sa vôbec divím tej Jane ako môže žiť s takým mužom ... toho by som ani zadarmo nechcela ... a Terezka si nechá od neho robiť posmech a ešte jej aj tyká ... no ja ked som mala 25 tak už mi nijaký cudzí chlap veru netykal...
a Viktor sa tiež riadne vyfarbuje ... som zvedavá či ho zavrú ... inak už ked chcel vraždiť tak mal mrtvolu kdesi zakopať a nie ju dávať do auta

labelo
6. feb 2013

ja viem,že Peter je hovado,ale tie jeho hlasky aj ked nemaju uroven ma vcera rozosmiali,podla mna to hraje dobre 😀

labelo
6. feb 2013

nehovorili,že Janka ide s Milom na dva dni na služobku? Milo je doma a Janka nikde 😀

mamartinka
autor
6. feb 2013

@labelo veru hovorili a ja som sa tiez vcera cudovala co tam Milo robi ked mal bit na sluzobke.

hasleerka
6. feb 2013

@labelo no hrať to hrá veru super ...a veru včera som sa tiež pučila na jeho hláškach ... ale inak ako chlapa bych ho blééé
no a Milo stíha všetko ... andy to asi nedomyslel...

mamartinka
autor
7. feb 2013
mamartinka
autor
7. feb 2013

Utorok 12.02 Po tom, čo Lenka zistí, že Viktor jej dal do auta mŕtvolu, definitívne sa s ním rozchádza. Viktor jej necháva dom. Zuzka sa po návrate z nemocnice teší, že sa Adam dáva opäť dokopy s Leou . Peter si uvedomuje, že je koniec - na nohy sa už nepostaví a bude odkázaný na vozíček. Viktorovi zmizol obraz, kvôli ktorému vraždil, všetko bolo zbytočné a neostalo mu nič. Zúfalo zháňa peniaze. Zuzka zistuje,ze v dosledku autonehody nebude moct mat deti,rozchadza sa preto s Andym.Za Lenkou pride policia kvoli mrtvole v aute,je podozriva z vrazdy.Lea sa definitivne rozhodla pre Adama,ten vyhadzuje Mila z domu aj s jeho vecami. Stvrtok 14.02 Lenka klame policajtom. Tvrdí, že auto jej ukradli a kryje Viktora . Zuzku stále trápi, že nebude môcť mať deti. Viktor chce začať odznova, Lenka ho odmieta, skúša to teda u Veroniky a žiada ju, aby mohol u nej aspoň prespávať. Policajti berú Viktora na výsluch a identifikáciu, majú očitého svedka. Lea dá Jane voucher na dovolenku, Peter však nikam nechce ísť, uráža Janu a stále vedie dvojzmyselne reci o Terezke.Lea ma vycitky voci Milovi.Chce sa mu ospravedlnit,ale on je voci nej chladny.Jana obvini Terezku,ze spava s Petrom,ta sa urazi a zaprisahava sa,ze do ich domu uz nikdy nevstupi.Peter prosi Igora,aby mu pomohol zabit sa. Utorok 19.02 Adam ide za Stanom a očakáva zlé výsledky, ale zisťuje že všetko je v norme, ba dokonca nastalo isté zdravotné zlepšenie. Lenka ide do väzenia za Viktorom. Má strach, lebo vyšetrovateľ Kollár sa jej vyhráža, že ak Viktora neudá, vezmú jej dieťa. Viktor citovo vydiera Lenku, aby mlčala, inak mu zničí život. Lenka sa však bojí, že za krytie vraha sa dostane do basy ona. Adam stretne pred nemocnicou Andyho a pozýva ho na oslavu výročia jeho svadby s Leou. Andy nechce prísť kvôli Zuzke, myslí si že ho už neľúbi. Adam mu prezradí pravú príčinu, prečo ho Zuzka odmieta. Jana sa snaží Petrovi pomôcť a dohovára mu, že by sa mal naučiť žiť so svojim postihnutím, ale Peter sa na to naštve a odmieta opustiť posteľ. Stvrtok 21.02 Finale serialu.Posledny diel Peter je na Janku milý a ona verí, že sa rozhodol znova žiť. Ale je to naozaj tak? Po tom, čo Lenka zistila, čím sa Viktor dlhé roky živil, rozhodne sa vypovedať proti nemu. Zdôverí sa so všetkým vyšetrovateľovi Kollárovi, ktorý má pre ňu pochopenie a dokonca jej ponúkne dočasné bývanie. Lea ide za Milom, aby mu vynadala, že vyhodil Adama. Strhne sa hádka, v ktorej Milo vykričí Lei svoje city, že ju miloval a teraz ju nenávidí. A oznámi jej, že Adama vyhodil z pomsty, aby sa mu uľavilo. Adam nahovára Zuzku, aby vysvetlila Andymu, prečo sa s ním rozišla. Igor sa zľakne, že Janka vie o jeho pláne s Petrom. Má strach urobiť, čo Peter od neho žiada. Peter sa lúči s Jankou, je k nej milý a dokonca jej dá darček. Lea prezradí všetkým na oslave výročia svadby novinu.