icon

Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom

959touareg
7. feb 2013

Peter je ubohy stary chlipnik. tie jeho blbe reci,ktore sa krutia iba okolo sexu. fuj, je mi z neho na grc.
Viktor, tak to je skrachovana exzistencia, uboziak,spadol na uplne dno a miesto toho aby sa z neho snazil vyhrabat sa iba oziera a robi chybu za chybou. je riadny primitiv, ako pravnik mohol vediet a uhrat tu strelbu akoze strielal v sebeobrane. aj by to bola pravda, nakolko ten druhy chlap strielal ako prvy a predsa na strope boli diery z gulky a balisticke skusky by dokazali, ze je to tak a ze Viktor sa branil a vystrelil ako druhy. no namiesto toho skryje telo a mysli si, ze co teraz? dobre si s tym prihorsi a uz mu nepomoze nic. bol ubohy pravnik aj doteraz a takym primitivom aj ostane.
ale inak je tam vela blbych ludi a najma nesympatickych v tom seriali. dalsou adeptkou na tupotu je Lea.nielen ze je riadna truba, ale to jej hranie nestoji ani za deravy gros. a tak mozem pokracovat. 😖

matullienka
7. feb 2013

prosím vás čo sa stalo Petrovi keď je na vozíku?

livocka21
7. feb 2013

@matullienka spadol ked isiel menit to nestastne svetlo v ich kupelni 🙂 a vraj si nebude citit nohy...

slagy
7. feb 2013

Jakooo, dneska to bolo dost nechutne 😒

sendy182
7. feb 2013

mne sa žalúdok prevracia pri Viktorovi 🙄 ......to je charakter a ešte k tomu vrah.......dobre sa to zamotáva...... 😉

hasleerka
7. feb 2013

no lea je veru otrasná ... najprv sa cumle s milom a potom sa chce zrazu vrátiť k mužovi ... no a viktor má teda riadne hnusnú postavu ... fakt padol na samé dno ... som zvedavá ako to dopadne s lenkou ked jej nájdu tú mrtvolu

sendy182
7. feb 2013

@hasleerka veď im nevadí absolútne nič.....vyspia sa medzi sebou potom sa vrátia k sebe a tak dookola.....a popri tom sa všetci poznajú ale veď aj o to ide 😀 😀 😀 😀

sari24
7. feb 2013

no pri Viktorovi som mala dnes husiu kožu aj ja..vyslovene ma až zamrazilo. Ale obaja herci (Viktor i Lenka) to zahrali skvelo. Ale na samé dno spadol, od zúfalstva si šiel ešte volať na pomoc aj Adama. Zavaril si..

erni
8. feb 2013

veru musim sa pridat, ze som usta otvarala pri Viktorovi, dobry vykon, pekne to zamotali..kolko bude este casti?

mamartinka
autor
8. feb 2013

@erni este 4 casti 😉

labelo
8. feb 2013

@mamartinka
čo ešte 4 časti?to akože už bude uplny koniec serialu?

mamartinka
autor
8. feb 2013

@labelo ano.Ma to 52 len casti a dalsie pokracovanie nieje. 😉

labelo
8. feb 2013

ja som myslela,že to bude nekonečný serial 😀, tak začnem sledovat Horucu krv

hasleerka
8. feb 2013

to len 4 časti budu, no to som zvedavá ako sa to uzavrie ..

monika15
9. feb 2013

@mamartinka cooooo to fakt ????????????uz koniec /??????

mamartinka
autor
9. feb 2013

@hasleerka
@monika15 ano uz len 4 casti.Toto je posledna cast Stvrtok 21.02 Finale serialu.Posledny diel Peter je na Janku milý a ona verí, že sa rozhodol znova žiť. Ale je to naozaj tak? Po tom, čo Lenka zistila, čím sa Viktor dlhé roky živil, rozhodne sa vypovedať proti nemu. Zdôverí sa so všetkým vyšetrovateľovi Kollárovi, ktorý má pre ňu pochopenie a dokonca jej ponúkne dočasné bývanie. Lea ide za Milom, aby mu vynadala, že vyhodil Adama. Strhne sa hádka, v ktorej Milo vykričí Lei svoje city, že ju miloval a teraz ju nenávidí. A oznámi jej, že Adama vyhodil z pomsty, aby sa mu uľavilo. Adam nahovára Zuzku, aby vysvetlila Andymu, prečo sa s ním rozišla. Igor sa zľakne, že Janka vie o jeho pláne s Petrom. Má strach urobiť, čo Peter od neho žiada. Peter sa lúči s Jankou, je k nej milý a dokonca jej dá darček. Lea prezradí všetkým na oslave výročia svadby novinu.
@hasleerka Uzavrie sa to tak ze Lea vsetkym prezradi na oslave neaku novinu.Zeby bola nakoniec tehotna?

hasleerka
9. feb 2013

@mamartinka no tiež ma to prvý moment napadlo žeby bola tehotná ... lebo v seriáloch a knihách je to možné ... a žeby Peter chcel skončiť so životom??? a Viktora teda asi zatvoria

magduskape
9. feb 2013

tak to bude fakt zaujímave, my sme to s priateľom začali pozerať, až keď horúca krv mala pauzu a strašne nás to chytilo a teraz napíšete, že už len 4časti? hm, škoda... ale mohla by byť ďalšia séria

livocka21
9. feb 2013

@mamartinka a bude tehotna s milom....

erni
9. feb 2013

@mamartinka a co myslia tym,ze Lenka zisti cim sa Viktor zivil?ved on bol pravnik nie?
Lea asi tehotna bude,lebo raz v telke hovorila,ze sa to este necakane vyvinie 🙂

monika15
9. feb 2013

@jankab218 tu citaj 🙂)))))))

monika15
9. feb 2013

@livocka21 coooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neeee milo fujjjjjjjjjjjjjj

mamartinka
autor
9. feb 2013

@hasleerka neviem to si len ja myslim a moja domienka ze to bude ta novina.
@erni tak to neviem co tym myslia.
@livocka21 tak to tiez netusim.Mozno sa bude jednat aj o insie nieco.To si ja len myslim ze by mohla byt tehotna.

sari24
10. feb 2013

Môže to byť hocičo iné, ale ako prvé mi tiež tehotenstvo zišlo na um 🙂 no ktovie 😝

labelo
10. feb 2013

aj ja si myslim,že bude tehotna s Milom škoda,že už to končí

mamartinka
autor
12. feb 2013