icon

Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom

mamartinka
autor
13. feb 2013
hasleerka
13. feb 2013

baby čo sa včera dialo, ved ja som zabudla kukať

mamartinka
autor
14. feb 2013

Juraj Rasla Viktor dnes v supermame http://supermama.joj.sk/supermama-novinky/super...

mamartinka
autor
14. feb 2013
monika15
14. feb 2013

@mamartinka jasne ze to vyhraje ta krava namyslena Vrrr heheheheheh

sari24
15. feb 2013

Veľmi sa čudujem Lenke, že ešte aj po tom všetkom ho dokáže kryť..hoci maju spolu syna

Dosť ma zaujíma, čo chcel Stano večer od Adama keď mu volal..zrazu tak náhle a to mu Adam hovoril, že nech to nechá radšej teraz tak

monika15
15. feb 2013

@sari24 ale prizna sa ;););)

mamartinka
autor
15. feb 2013

Posledne 2 casti Utorok 19.02 Adam ide za Stanom a očakáva zlé výsledky, ale zisťuje že všetko je v norme, ba dokonca nastalo isté zdravotné zlepšenie. Lenka ide do väzenia za Viktorom. Má strach, lebo vyšetrovateľ Kollár sa jej vyhráža, že ak Viktora neudá, vezmú jej dieťa. Viktor citovo vydiera Lenku, aby mlčala, inak mu zničí život. Lenka sa však bojí, že za krytie vraha sa dostane do basy ona. Adam stretne pred nemocnicou Andyho a pozýva ho na oslavu výročia jeho svadby s Leou. Andy nechce prísť kvôli Zuzke, myslí si že ho už neľúbi. Adam mu prezradí pravú príčinu, prečo ho Zuzka odmieta. Jana sa snaží Petrovi pomôcť a dohovára mu, že by sa mal naučiť žiť so svojim postihnutím, ale Peter sa na to naštve a odmieta opustiť posteľ. Stvrtok 21.02 Finale serialu.Posledny diel Peter je na Janku milý a ona verí, že sa rozhodol znova žiť. Ale je to naozaj tak? Po tom, čo Lenka zistila, čím sa Viktor dlhé roky živil, rozhodne sa vypovedať proti nemu. Zdôverí sa so všetkým vyšetrovateľovi Kollárovi, ktorý má pre ňu pochopenie a dokonca jej ponúkne dočasné bývanie. Lea ide za Milom, aby mu vynadala, že vyhodil Adama. Strhne sa hádka, v ktorej Milo vykričí Lei svoje city, že ju miloval a teraz ju nenávidí. A oznámi jej, že Adama vyhodil z pomsty, aby sa mu uľavilo. Adam nahovára Zuzku, aby vysvetlila Andymu, prečo sa s ním rozišla. Igor sa zľakne, že Janka vie o jeho pláne s Petrom. Má strach urobiť, čo Peter od neho žiada. Peter sa lúči s Jankou, je k nej milý a dokonca jej dá darček. Lea prezradí všetkým na oslave výročia svadby novinu.

hasleerka
16. feb 2013

no tak som kukla časti za tento týždeň a teda z viktora urobili riadneho netvora ... nechápem čo lenka čaká, chce sa sprostá dostať do basy ... a tú janu by som nakopala do riti, toho blbca hnusného mala poslať v čerti ešte kým chodil 😠 😠 😠

monika15
17. feb 2013

@hasleerka on vraj predaval aj dievcata a o tom nebola nikdy rec ze je taky :((((

mamartinka
autor
19. feb 2013
hasleerka
19. feb 2013

@monika15 áno videla som v ukážkach o tom, preto vravím že z neho robia hrozného

monika15
19. feb 2013

@hasleerka urcite Lenka zmeni vypoved hihihihi

monika15
20. feb 2013

@hasleerka no ako sa ti pacilo 🙂))) celkom OK nie 🙂)

hasleerka
20. feb 2013

@monika15 šak som nekukala, bo pozeral chlap čosi ... ak bude už dnes na nete, tak kuknem...

mamartinka
autor
20. feb 2013

@hasleerka uz je vcerajsia cast http://www.joj.sk/pod-povrchom/pod-povrchom-epi... A pondelok do obeda opakuju na joj obe 2 casti z tohto tyzdna.

hasleerka
20. feb 2013

no už som kukla, dobré ... no už som zvedavá na zajtra

mamartinka
autor
21. feb 2013

Dnesny posledny video diel a obsah http://www.joj.sk/pod-povrchom/pod-povrchom-nov...

hasleerka
21. feb 2013

kukáte???? no som zvedavá ako to dopadne

hasleerka
21. feb 2013

no to ma podrž ... Peter ako sa otočil....

hasleerka
21. feb 2013

no škoda, už sa nedozvieme s kým je Lea tehotná...

monika15
22. feb 2013

@hasleerka no neni to milove? vsak oni len tyzden su spet spolu a uz je tehu :(((((

hasleerka
22. feb 2013

@monika15 no podla adamovho xichtenia by to mohlo byť milove, ale tak zase v tom seriály ani neviem ako dlho spávala s milom, takže kľudne by mohlo byť ešte aj adamove ...

ktovie či andy nespraví pokračovanie

sari24
22. feb 2013

Tak čo hovoríte na koniec?

Mám taký pocit, že Kraus to buď nechal otvorené a možno bude pokračovanie alebo proste nech si každý domysli ako to teoreticky mohlo skončiť a s kým napríklad Lea je tehotná. Ale aj podľa mňa to teoreticky je Milove dieťa, lebo to ako sa Adam tváril..ale na druhej strane možno bol po toľkých rokoch zaskočený, ktovie 😝

Inak Viktor..jeho charakter sa neskutočne počas celého seriálu zmenil a ten záver..aký bol ešte k Lenke po tom všetkom a ako žmurkol na ňu naposledy..no úplny hnus. A celkom sa mi páčilo, že sa aspoň Peter uvedomil, že z neho naozaj urobili dobrého. A možno čo dodám, tak milá scénka bola Zuzka a Andy, také pekné zamilované 😵 😀

monika15
22. feb 2013

@sari24 skoda ze nenatrel MIla, lebo aj on v tom letel 🙂))) heheheh a aj podla mna bude pokracovanie.... 🙂))

@hasleerka he hej videla si jak sa tvaril... vsak oni sa len dali spet dokopy pred tyzdnom ci jak hovoirl.... bleee ked milove