icon

Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom

lussy23
30. aug 2012

@mamartinka ďakujem.

monika15
31. aug 2012

joj ta baby :()(((( ta horuca krv lepsia toto take smutne :((((((((
zatim cakam mozna este zmenim nazor 🙂))

mamartinka
autor
31. aug 2012

Utorok 04.09 Zuzka zisťuje od Adama, kto sú jej ozajstní rodičia a prečo oni s mamou nemohli mať deti. Lea sa stále pokúša nájsť spôsob, ako zachrániť Adama. Peter sa opäť snaží vychádzať so svojou ženou Janou. Milo nie je spokojný s fotografiami modelky, ktorú sám vybral. Stvrtok 06.09 Lea po tabletkách od Veroniky stráca prehľad, čo je sen a čo skutočnosť. Adam je z jej stavu zúfalý. Milo žiada Veroniku, aby išla pre neho znova fotiť. Jana žiada Petra, aby sa vrátil do svojej bývalej práce a ospravedlnil sa za svoje správanie.

mamartinka
autor
31. aug 2012

Utorok 11.09 Zuzka sa chce stretnúť so svojimi biologickými rodičmi. Jana núti Petra, aby si hľadal novú prácu, čím ho vyprovokuje k tomu, aby ju znova slovne ponížil. Lea sa stretne s Milom a povie mu pravdu o Zuzkiných rodičoch. Adam priznáva Lei neveru. Stvrtok 13.09 Po tom co sa Adam priznal manzelke Lei,ze ju podviedol,Lea odisla z domu.Zuzka vyzveda od otca,co sa medzi nimi stalo a zaroven ho nahovara,aby jej malej sestre Viki co najskor povedali,ze aj ona je adoptovana.Lea sa zdoveruje Veronike,ze Adam ju podviedol a ma sedemnastrocneho syna.Veronika sa tvari,ze o nicom nevie.

mamartinka
autor
4. sep 2012
mamartinka
autor
6. sep 2012
mamartinka
autor
9. sep 2012

Utorok 18.09 Milo je nahnevaný na Veroniku za to, že žiada príliš vysoký honorár za fotenie. Lea ide za Viktorom a núti ho, aby jej povedal, s kým má Adam dieťa. Viktor ju prosí, aby sa vrátila domov. Zuzka stále pátra po svojich biologických rodičoch. Našla svoju tetu a chce ju ísť navštíviť. Stvrtok 20.09 Lea vyzvedá od Adama, či už videl svojho syna a či mu syn pomôže. Adam je však najmä nešťastný, že jeho manželka sa s ním chce rozviesť, hneď ako sa uzdraví. Peter sa teší, že sa s pocitom víťazstva vráti do svojej práce. Leu nahnevá, že Adam svojej adoptívnej dcére ukázal fiktívny hrob jej biologických rodičov.

mamartinka
autor
Odpoveď bola odstránená
mamartinka
autor
Odpoveď bola odstránená
mamartinka
autor
9. sep 2012

Juj prepacte 2 prispevky sem nepatria.Som myslela ze to do temy Panelak davam.

mamartinka
autor
11. sep 2012
mamartinka
autor
13. sep 2012
minutka
13. sep 2012

dievčatá otázočka: prečo to malé dievčatko hovorí Viktorovi otec? Ved si ju adoptovali Adam a Lea, nie?!

annie6
13. sep 2012

@minutka to len tak zo srandy, sa s nou dohodol kym ju ma na vikend 😀

sari24
14. sep 2012

A potom ak Viktorovi na to Lenka príde, tak opäť sa nahnevá 😅

lussy23
14. sep 2012

obdivujem, ako si také malé dievčatko dokáže zapamätať toľko textu, plus určite chodí aj do školy. šikovná malá herečka🙂

mamartinka
autor
15. sep 2012

Utorok 18.09 Milo je nahnevaný na Veroniku za to, že žiada príliš vysoký honorár za fotenie. Lea ide za Viktorom a núti ho, aby jej povedal, s kým má Adam dieťa. Viktor ju prosí, aby sa vrátila domov. Zuzka stále pátra po svojich biologických rodičoch. Našla svoju tetu a chce ju ísť navštíviť. Stvrtok 20.09 Lea vyzvedá od Adama, či už videl svojho syna a či mu syn pomôže. Adam je však najmä nešťastný, že jeho manželka sa s ním chce rozviesť, hneď ako sa uzdraví. Peter sa teší, že sa s pocitom víťazstva vráti do svojej práce. Leu nahnevá, že Adam svojej adoptívnej dcére ukázal fiktívny hrob jej biologických rodičov.

mamartinka
autor
15. sep 2012

Utorok 25.09 Adam chce s rodičmi svojho syna vyjednávať o cene za transplantáciu. Jana a Peter sa pri raňajkách rozprávajú o dovolenke. Jane príde nevoľno, ale snaží sa to zahovoriť. Adam sľúbi Lei, že povie Zuzke pravdu o jej rodičoch. Lea trvá na tom, že aj ona chce vedieť pravdu o tom, kto je matkou jeho syna. Stvrtok 27.09 Lea sa snaží pred deťmi hrať dobrú náladu, ale Zuzka prekukne, že sa len pretvaruje. Zuzka začne oslovovať otca Adam a on je z toho smutný. Peter zistí, že Jana si zbalila veci a odišla. Adam vykričí Lei, že to, čo kedysi urobil, bola tak trochu aj jej vina.

labelo
16. sep 2012

strašne sa mi páči v seriali Juraj Rašla aj tá jeho serialová postava 🙂 kde bol ten chlap doteraz?

mamartinka
autor
18. sep 2012
erni
18. sep 2012

@mamartinka aj ma to mohlo napadnut,ze budes mat tusaka aj o tomto serialy 🙂 mne sa paci,ale malo sa mi podari pozerat,tak tu budem citat aj tvoje obsahy 😉
@labelo ten Rasla to je ktory?to je Viktor?lebo mne sa paci, nehral on v Panelaku Betkinho frajera?

mamartinka
autor
18. sep 2012
erni
18. sep 2012

@mamartinka tak ten Rasla je 69 rocnik, v tom Panelaku mi tak nejako zanikol,ale tu sa mi paci,Maslak ma konkurenciu 😀 teda este som ho nevidela vyzleceneho,asi nebude taky namakany,ale dnes maju mat nejaku scenu tak uvidim 😀