icon

Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom

alenka600
18. sep 2012

@erni v Panelaku bol taky nemastny neslany, len tak raptal repliky, ale tu sa mi zda byt taky zivsi a lepsi

mia258
19. sep 2012

Ja si idem konecne dopozerat serial, nechapem preco Adam nepovie Zuzke pravdu 😔

mamartinka
autor
20. sep 2012
rossio
20. sep 2012

@mia258 tiež nechaoem prečo jej nemože povedať pravdu, bolo by to prenu urcite lepšie ako klamstvo a fiktivny hrob, ved zuzka je uz velka a nieje ani blba, vsetko si hlada na nete, a ak sa to raz potom dozvie nebude uz k nim taka zhovievava ako je teraz...ale tak je to len serial ale super, aj ked ...

mia258
20. sep 2012

@rossio nechapem preco jej nepovedali ani o adopcii, podla mna je na to uz aj Viki dost velka. A este ju tak zavadza a klame, chudak Zuzka 😒 To sa mi na Adamovi nepaci...

labelo
20. sep 2012

ja som zase nepochopila ako sa take veci daju najst na nete,to akože každá havarku vycapia na net ?a ešte ako povedala,že tam našla adresu na tetu, no to tiež neviem či by to tam bolo, tak podrobne vypisané,že tí čo havarovali mali aj sestru a tá býva tam a tam,podla mna je to hovadina 😖 ale je to film 😀 kde je všetko možné a tá Lea mi tiež lezie na nervy aka je hystericka,že jej nepovedal,že má syna

mamartinka
autor
21. sep 2012

Utorok 25.09 Adam chce s rodičmi svojho syna vyjednávať o cene za transplantáciu. Jana a Peter sa pri raňajkách rozprávajú o dovolenke. Jane príde nevoľno, ale snaží sa to zahovoriť. Adam sľúbi Lei, že povie Zuzke pravdu o jej rodičoch. Lea trvá na tom, že aj ona chce vedieť pravdu o tom, kto je matkou jeho syna. Stvrtok 27.09 Lea sa snaží pred deťmi hrať dobrú náladu, ale Zuzka prekukne, že sa len pretvaruje. Zuzka začne oslovovať otca Adam a on je z toho smutný. Peter zistí, že Jana si zbalila veci a odišla. Adam vykričí Lei, že to, čo kedysi urobil, bola tak trochu aj jej vina.

mamartinka
autor
21. sep 2012

Utorok 02.10 Adam a Milo riešia Milov vzťah s Leou Milo tvrdí, že môže mať Leu, kedy si zmyslí, je to len otázka, kedy stratí morálne zábrany. Malá Viky nechápe, prečo jej sestra Zuzka volá svojich rodičov krstnými menami. Lea sa zdôveruje Veronike , že Adam chce od nej odísť, pretože mu stále neodpustila. Veronika je na Adamovej strane. Stvrtok 04.10 Mladý Roman sa prizná Adamovi že ho otec vyhodil z domu, lebo chcel utiecť k nemu, k Adamovi, svojmu biologickému otcovi. Lea sa poháda so Zuzkou kvôli tomu, že otca už nevolá „oco“, ale krstným menom Adam. Sestra Tereza zohnala Jane bývanie. Jana sa chce zbaliť, kým nie je jej manžel Peter doma, bojí sa že by ju nepustil a že by sa to nezaobišlo bez bitky.

mia258
21. sep 2012

Mne je zle z Petra. Uz ked vidim, ze ide scena s Cernym, radsej odbehnem na wcko, pozriet malu, alebo si spravit caj. Absolutne nechutny chlap 😖

mamartinka
autor
21. sep 2012

@mia258 hnusny,nesympaticky.Uz v Panelaku ked hral kocenam sefa bol hnusny herec.

mia258
22. sep 2012

@mamartinka hral on vobec niekde dobreho?? Mne sa pri jeho postavach akurat tak zvysuje tlak 😀

erni
22. sep 2012

@mamartinka
@mia258 on je podla mna tou svojou vizazou predurceny na taketo ulohy, podla mna to hra velmi dobre, skor ma mrzi,ze takito chlapi fakt existuju ☹

mia258
22. sep 2012

@erni ako cloveka ho nepoznam, len dufam ze taky nie je 😀
Ale vsetky tie postavy... no ja nikdy v zivote nepochopim ani Petrovu zenu, vystudovane pravo, cerveny diplom a toto si necha? Ja by som ho uz zabila rovno, na take nemam nervy

sari24
22. sep 2012

Veľa žien je takých, že nechá so sebou zametať, je to smutný fakt 😔 Ale tiež sa jej čudujem aj v prípade jeho šéfa Ivana. V podstate ju vydiera. No neviem. Už by som dávno mala pobalené kufre.

Inak herec v seriáloch je nesympatický, ale čo som čítala s ním rozhovory, tak je to jeden normálny úspešný chlap 😉

mia258
22. sep 2012

@sari24 ja to nechapem, ved to nie je tak, ze sa len raz pohadaju. On ju bije, ponizuje, tyra a ona mu skace okolo zadku? Ved by jej vsetci dosvedcili pravdu, aj do vazenia by ho vzali, kludne by sa mohla rozviest, odstahovat a zit sama, mozno dokonca aj so synom. Mozno by ju prijali byvat aj do toho zariadenia kde pracuje.
Ale to si uz asi vymyslam vlastny scenar 😀 😀

sari24
22. sep 2012

@mia258 ale tiež si hovorím, že čo všetko by som urobila na jej mieste 😀 Snáď v priebehu seriálu podnikne nejaké kroky 😝

mia258
22. sep 2012

@sari24 mali by sme napisat Krausovi, ze mame namety 😀

mamartinka
autor
22. sep 2012

Baby ale ved ona ta Petrova zena od neho odide.Kam neviem.

mia258
22. sep 2012

@mamartinka konecne dostane rozum 😔

mamartinka
autor
22. sep 2012

@mia258 Sestra Tereza zohnala Jane bývanie. Jana sa chce zbaliť, kým nie je jej manžel Peter doma, bojí sa že by ju nepustil a že by sa to nezaobišlo bez bitky.
Je to pisane v obsahu na 04.10

mia258
22. sep 2012

@mamartinka mne je tej Terezky normalne luto 😅

alenka600
22. sep 2012

@mia258 Uplne najhorsie na tom je, ze presne ako pise @sari24 take zeny naozaj existuju. Cely zivot nechaju po sebe slapat a su aj tak oddane, nejakym svojim zvlastnym sposobom. Proste moze to byt napriklad slabsia povaha, co sa jej nikdy nedostavalo pozornosti od vlastnych rodicov a tak je oddana ako psik - aj za tu pozornost, co sa prejavuje bitkou. Ked jej k tomu este cely zivot hovori aka je neschopna, tak ona si necha vymyt mozog a ma nakoniec aj vycitky svedomia.....No hrozne smutne. Je to uplne zleeee, ale ako postavu tu Janu krasne rozohrali, vazne tak vela symptomov tyranej zeny, ze je uplne vyborne zvladnuta ta postava - aj v scenari, aj herecky.

mia258
22. sep 2012

@alenka600 mna take vzdy zaskoci, lebo ja si to nedokazem predstavit. Ja mam tiez taku vybusnejsiu naladu, rychlo sa nastvem, aj pokricim, tresnem dvermi 😀 S muzom sa aj pochytime, mame vymenu nazorov. Ale keby mi raz nieco povedal, nejaku nadavku na mna, balim ho a spal by pod mostom. S takym chrapunom by som nevydrzala.
A pritom Jana ma kam ist, ved aj Lea by ju prijala, chcela jej pomoct, Terezku ma, ma sa na koho obratit, komu vyrozpravat. Nie je sama ako prst v cudzom meste 😕

lussy23
23. sep 2012

Mne sa tiež nepáči, že Adam klame Zuzku. Mal by jej povedať pravdu. Inak myslí msi, že aj Viki by mali povedať pravdu. Predsa len malé dieťa berie takéto veci lepšie ako pubertiak.

mamartinka
autor
25. sep 2012
lussy23
26. sep 2012

počuli ste, čo povedala tá malá?? 😲 no pekne. 😠 Nechápem, prečo jej to te kraus napísal do scenára, on neni normálny. 😠 že a je to v ***** 😖

sari24
26. sep 2012

No na konci ta scéna s Jankou a Petrom ma načisto dojala. Tak mi je jej ľúto 😔 ..už som zvedavá na časť keď odíde

@lussy23 Dnešné podaktoré deti hovoria ešte horšie, lebo väčšinou všetko maju odkopirovane od dospelých. Aj mňa to kus zaskočilo, ale Kraus asi chcel byť dosť autentický

eva7780
26. sep 2012

mne vcerajsia cast prisla divna v tom,ze ked hockto pouzil vulgarne slovo,tak pipali,v nejakej relacii mi to pride normalne,ale v seriali........
@sari24 mne jej je tiez luto,dokonca ked po nej vrieska prepinam 😔

sari24
26. sep 2012

@eva7780 ako tie scény Peter a Jana sú fakt silná káva ja miestami mám tendenciu až zakryť si oči, lebo to je hrozné jak sa k nej chová

Ale celkovo seriál je jeden dojak, to nie je poriadne jednej kľudnej chvíľky..možno tak Viktor a Lenka to odľahčuju a malá Viki

mamartinka
autor
27. sep 2012