icon

Seriál Andyho Krausa - Pod Povrchom

labelo
27. sep 2012

ja nestacim kukat ako su ludia nenažraní,ked zistia,že možu lahko prist k peniazom 😝 že 500.000 eur

mia258
27. sep 2012

@labelo ja by som ani nevedela, kolko si popytat 😀 😀

labelo
27. sep 2012

@mia258
ja neviem ci som vcerajsia,ale asi by som nepýtala nic keby islo o ludsky život

mia258
27. sep 2012

@labelo ved jasne, ze nie. Ja som sa len smiala 😅

mia258
28. sep 2012

Baby, ja som si nikdy nemyslela, ze Adam je taka svina ohladom Romana 😨 Vcera som na to, co hovoril, normalne pozerala s otvorenymi ustami, myslela som si ze je vacsi charakter a chce sa mu venovat aj nekor, ked ho uz nasiel a spoznal. Chudak chlapec, dufam ze sa mu nestane nieco zle pri operacii 😖
Aj Lea uz podla mna trosku prehana, ja by som Jane pomohla aj napriek svojim problemom. Nech sa trosku spamata, ona uz Adama ani trochu nechce?
Konecne Jana odisla z domu, dufam ze to pre nu dopadne dobre, osamostatni sa a narodi sa jej zdrave.babo 🙂

monika15
29. sep 2012

@mia258 presne tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adam je svina.... ale podla mna bude s romanom... urcite....
lenze roman je tiez chory :(((( uvidime.....

mia258
29. sep 2012

@monika15 ale nemusi to byt leukemia, nie? To tusim nepovedali, co presne mu je.
Ale Adama som mala od zaciatku rada, teraz ma riadne sklamal 😔

monika15
29. sep 2012

@mia258 no uvidime... =) ale urcite bude riesenie lebo neverim ze ho zabiju vsak hlavna postava 🙂)

mamartinka
autor
29. sep 2012

Utorok 02.10 Adam a Milo riešia Milov vzťah s Leou Milo tvrdí, že môže mať Leu, kedy si zmyslí, je to len otázka, kedy stratí morálne zábrany. Malá Viky nechápe, prečo jej sestra Zuzka volá svojich rodičov krstnými menami. Lea sa zdôveruje Veronike , že Adam chce od nej odísť, pretože mu stále neodpustila. Veronika je na Adamovej strane. Stvrtok 04.10 Mladý Roman sa prizná Adamovi že ho otec vyhodil z domu, lebo chcel utiecť k nemu, k Adamovi, svojmu biologickému otcovi. Lea sa poháda so Zuzkou kvôli tomu, že otca už nevolá „oco“, ale krstným menom Adam. Sestra Tereza zohnala Jane bývanie. Jana sa chce zbaliť, kým nie je jej manžel Peter doma, bojí sa že by ju nepustil a že by sa to nezaobišlo bez bitky.

mamartinka
autor
29. sep 2012

Utorok 09.10 Zuzka vyčíta Lei , že sa chce s Adamom rozist. Obviňuje ju, že jej už na nej a Viky nezáleží. Doktor oznamuje Adamovi, že choroba postupuje rýchlejšie než predpokladali a nadáva mu, že nenastúpil na chemoterapiu. Viktor obviňuje Mila že predal na web akty mladých modeliek, ktoré kedysi vytvorili s Adamom. Stvrtok 11.10 Adam sa snaží povedať Lei o nahých fotkách. Lenka ide za Viktorom a oznámi mu šokujúcu správu. Lea povie Adamovi, že bol u nich Roman, jeho syn. Adam jej sľúbi, že ak sa vylieči, už ho nikdy neuvidia. Lea núti Adama povedať, kto je Romanova mama. Adam si vymyslí historku o neznámej modelke, s ktorou sa zoznámil v Prahe.

labelo
29. sep 2012

teraz davali v ukazke,že ten Roman tusim nebude vhodný darca,som zvedavá 🙂

mamartinka
autor
29. sep 2012

@labelo ano v utorok to bude.

mamartinka
autor
2. okt 2012
mia258
3. okt 2012

Dnes som akurat pozerala v archive vcerajsi diel. Zacina sa to riadne zamotavat, som zvedava na Zuzkinko otca a co bude s Petrom

mamartinka
autor
4. okt 2012
lussy23
4. okt 2012

baby, v jednej časti, keď Adam povedal Zuzke pravdu, povedal jej, že jej otca pušťajú z väzenia a chce ju vidieť....
a vidím, že s ana to akosi zabudlo.

slagy
5. okt 2012

@lussy23 nedomyslene 😀 , ved adam jej povedal ze on ju chce vidiet a on ani nevedel kto je Zuzka

mia258
5. okt 2012

Mam pocit, ze po poslednej casti to uz ani nemam chut sledovat...

erni
5. okt 2012

mna prekvapilo,ako Adam hovoril Viktorovi,ze rodina je pre neho prvorada, asi chce svoho syna len vyuzit a pritom ,ked sa Lea dozvie,ze s kym toho syna ma tak ho kopne uplne do.... takze bude mat po rodine a chudak Roman tak by ho chcel mat za otca....kolko ma ten serial vlastne casti? ja som teda zvedava ako to skonci 😕

mamartinka
autor
5. okt 2012

@erni 52 casti to ma.

mia258
6. okt 2012

@erni aj ja som sa nad tym pozastavila, lebo oficialne je prenho viac rodina Roman ako jeho dcery. Nechapem preco sa onho nechce starat... Len aby sa mu to nakoniec nevypomstilo.

slagy
6. okt 2012

@mia258 ono sa mu to asi aj vypomsti, alebo sa este stihne spamatat...podla mna tento serial nebude mat stastny koniec ☹

mia258
6. okt 2012

@slagy podla mna na konci MINIMALNE jeden clovek zomrie. Necudovala by som sa, ani keby niekde pri porode zomrela Jana a Petrovi by zostali dve deti...

mamartinka
autor
6. okt 2012

Utorok 09.10 Zuzka vyčíta Lei , že sa chce s Adamom rozist. Obviňuje ju, že jej už na nej a Viky nezáleží. Doktor oznamuje Adamovi, že choroba postupuje rýchlejšie než predpokladali a nadáva mu, že nenastúpil na chemoterapiu. Viktor obviňuje Mila že predal na web akty mladých modeliek, ktoré kedysi vytvorili s Adamom. Stvrtok 11.10 Adam sa snaží povedať Lei o nahých fotkách. Lenka ide za Viktorom a oznámi mu šokujúcu správu. Lea povie Adamovi, že bol u nich Roman, jeho syn. Adam jej sľúbi, že ak sa vylieči, už ho nikdy neuvidia. Lea núti Adama povedať, kto je Romanova mama. Adam si vymyslí historku o neznámej modelke, s ktorou sa zoznámil v Prahe.

mamartinka
autor
6. okt 2012

Utorok 16.10 Adam už nemá silu bojovať so svojou chorobou a všetkým, čo sa na neho valí z každej strany. Lenka so záujmom vyzvedá od Viktora fakty ohľadom kauzy s nahými modelkami. Peter pri raňajkách opäť otvára tému sexu a naznačí Janke , že keď ho nedostane doma, bude ho musieť hľadať inde. Stvrtok 18.10 Adamov doktor zistil nové skutočnosti ohľadom jeho choroby. Prichádzajú aj prvé výsledky testov Adamovho biologického syna Romana, ktorého si adoptoval Cyril Bláha s manželkou Majkou . Z výsledkov Romanových testov vypláva na povrch šokujúca správa. Peter prichádza s novým nápadom, ako vyriešiť svoju sexuálnu abstinenciu. Jeho manželka Jana je z toho pobúrená.