icon
hwiezdinka
19. máj 2014

@stastenka42 Uz ked vidim Podzamsku, ako spuli a kruti tie usta, nozik sa mi otvara vo vrecku. Teraz neviem, ci to len hra, alebo to robi aj v skutocnosti 😕

stastenka42
19. máj 2014

@hwiezdinka ved toto..

ln16
19. máj 2014

Neviete ako sa volá herečka čo stvárňuje tú barmanku?

chymenitta33
20. máj 2014

Kočky ten Roman sa kde zobral? 😉

nikkyniks
20. máj 2014

No vysvetlite mi niekto, prečo Paulu obliekajú ako naše cigančatá z osady ? Tu z nej robia vychýrenú krajčírku, módnu navrhárku a oblečú ju ako chuderu ... a tá kombinácia širokých čiernych nohavíc, ktoré sa nosili v roku 1990 a hnedé saká, plášte, veď to je vražedná kombinácia ... aspoň pre mňa, ja si myslím že to babky sa modernejšie obliekajú ... ja keď vidím kombináciu čierne nohavice a hnedé sako ... aaaa....veď nemá 70 rokov ... jej mama je atraktívnejšia než Paulínka :D

stastenka42
20. máj 2014

Presne !!!! Otrasny outfit na navrharku...alebo mozno chceli z nej mat aj tak sedlacku z dediny..

oktoberka
20. máj 2014

..to,ze je oblecena ..nooo,povedzme,ze na navrharku minimalne divne je pravda....
@stastenka42 ale preco si myslios,ze iba "sedlacky z dediny"maju problem s outfitom?????

myslim,ze vkus bud zena ma alebo nema...s jej bydliskom to vela spolocneho nema 😀 😀 😀

stastenka42
20. máj 2014

@oktoberka preco to riesis? Beries to osobne? Tu kritizujeme a rozoberame ,,Serial,, b nie realitu...

oktoberka
20. máj 2014

@stastenka42 nie,neberiem to osobne...a chapem,ze neriesime realitu...len ma strasne irituje taketo rozdelovanie....nic v zlom...jednoducho mi to iba pililo usi...

oktoberka
20. máj 2014

@stastenka42 alebo,aby som bola presnejsia....strasne sa mi "pacia"nase celebrity,kt.penazi maju neurekom,ale vkus teda nemaju ani zdaleka vsetky...

takze v takom kontexte som to myslela 🙂

stastenka42
20. máj 2014

@oktoberka prave preto si vsimni ze to je podla mna zamer scenaristu..Paula akoze aj ked bude akokolvek uspesna stale ju budu drzat v rovine ,,sedlacky,, chapes? Uz aj s tej Eriky urobili ,,damu,, ktora ma vkus a je na inej urovni hoci je tiež zo zapadakova ako to nazvala ta redaktorka ktora prisla robit s nou rozhovor..pamatas? Tak som to myslela...

oktoberka
21. máj 2014

@stastenka42 jasne....v takom kontexte ano...to mas pravdu...ja som fakt iba alergicka na ten vkus a nevkus deleny podla bydliska 😀

hm...ale inak ta baba je celkom pekna,skoda,ze uz sama neprinutila nejako scenaristov,aby nastal zlom v obliekani 😉

inak,ked si tak zoberies z ineho serialu Henu M.,....hm tak peknu postavu ta baba ma....aj vkus O.K....jedine,co mi na nej vadi je,ze jej stale vidiet podprsenku-nehovorim dekolt pekny,ale posobi zbytocne "lacno"...a fakt celkom pekna baba a na svoj vek naozaj super postava...

stastenka42
21. máj 2014

@oktoberka presne 🙂 a prsia ma dvihnute az pod bradou 😀 ale na stranke FB ma uz Paula novy image..ine vlasy,oblecenie,uplne ze posobi luxusne,mozno casom tak bude vyzerat...

oktoberka
21. máj 2014

@stastenka42 nooo...pockame si...inak Hena M. si naozaj sama kazi svoj image..nerozumiem preco to robi...

mamartinka
autor
22. máj 2014

Pondelok 26.05 Paula dá Viktorovi jasne najavo, že u nej nemá žiadnu šancu. Stratí však snubný prsteň a bojí sa, že je to pre jej vzťah s Michalom zlé znamenie. Roman sa rozhodne, čo so svojou budúcnosťou a oznámi to rodine. Utorok 27.05 Ján je v šoku z Romanovho priznania, zároveň však ocení, že je k nemu Roman po dlhom čase úprimný. Sebi sa tiež dozvie pravdu o Nore a Romanovi a na mamu sa veľmi nahnevá. Gejza nemá na výber, musí zabiť Viktora. Streda 28.05 Oľga ponúkne Zorbovi udanie Nory v prípade, že jej a Romanovi za to ponúkne beztrestnosť. Michal je ochotný Borisa vypočuť, on mu však môže ponúknuť len úprimnosť. Argumenty, ktorými by svoje činy ospravedlnil nemá. Splní Gejza úlohu od Jevgeniho a zabije Viktora? Stvrtok 29.05 Michal si nechá od Romana poradiť, aj keď netuší, či Roman myslí svoj záujem o dobro fabriky úprimne. Šátek nájde na Oľgu niečo, čím ju môže Nora úplne zdiskreditovať. Gejza varuje Zorbu, že životy Pauly a Paľka sú ohrozené. Piatok 30.05 Oľga si nedá poradiť, aby s Norou nebojovala, a tak Romanovi nezostane nič iné, ako nechať Nore voči matke voľnú ruku. Fisher podpíše upravenú zmluvu a Roman s Michalom majú za sebou vo fabrike prvý spoločný úspech. Gejza dostane dôrazné varovanie, aby sa vo veci s Viktorom rozhýbal.

hwiezdinka
23. máj 2014

No Paula je akoze skromna, tak preto ju tak aj obliekaju, osobne si tiez myslim, ze ako navrharka by sa mala a mohla obliect inak, ale viete ako sa hovori, ze obuvnikove deti chodia bose 😀
Mne sa strasne paci ako obliekaju Podzamsku, nadherne saty mala aj na tom pokazenom rande s milionárom 😝

hwiezdinka
24. máj 2014

Tak vcerajsiu cast som si pozrela z archivu, Erika je riadna drzana, ale dosiahla svoje u milionara. Ale preco Cilka nepovedala pravdu, ze to Erika nepripravila zmluvu pre Vinca a namiesto toho zobrala vinu na seba a chce niest dosledky??? 😕

mamartinka
autor
24. máj 2014

Pondelok 02.06 Oľga s Norou sa navzájom držia v šachu. Zorba sa rozhodne prijať Oľginu ponuku svedčiť proti Nore, netuší však, že Oľga už zmenila názor. Paula zistí, že jej Michal klame. Utorok 03.06 Oľga dostane od Šáteka kontakt na záhadného muža z jej minulosti. Paula si je čím ďalej tým viac istá, že jej Michal klame, netuší však prečo. Podarí sa Romanovi získať od Sebiho druhú šancu? Streda 04.06 Oľga sa po stretnutí so záhadným mužom z jej minulosti nevráti na noc domov. Paula s Michalom si užívajú spoločné šťastie, netušia, že Paule hrozí smrteľné nebezpečenstvo. Nora dá Romanovi jasne najavo, že je pre ňu Sebi prednejší. Stvrtok 05.06 Sebi s Romanom uzavrie prímerie. Gejza nedokáže urobiť nič, čím by odklonil smrteľné nebezpečenstvo, ktoré Paule hrozí, a tak sa rozhodne skontaktovať Romana, aby ho požiadal o pomoc. Paula bude mať v svadobný deň predtuchu, že sa stane niečo zlé. Piatok 06.06 Rudo nedokáže zohnať Táňu ani lekára a na pôrod zostane s Beátou sám. Svadba je v plnom prúde, no okolo domu Pollnerovcov sa obšmieta Jevgeniho človek. Podarí sa Paule a Michalovi prežiť v radosti a najmä v bezpečí ich veľký deň a povedať si svoje áno?

mamartinka
autor
26. máj 2014

Takze piatok 06.06 posledny obsah Chlapi neplacu.Od pondelka 09.06 zacina repriza Druhy dych. http://medialne.etrend.sk/televizia/letnou-nahr...

hwiezdinka
26. máj 2014

@mamartinka A snáď po prázdninách prídu tvorcovia s niečím dynamickejším a dostane sa seriál späť na úroveň 1. série, ktorá bola super 😀

mamartinka
autor
26. máj 2014

@hwiezdinka Dufam aj ja.

hwiezdinka
28. máj 2014

Dnes boli dobri Michal s Borisom ako sa opili 😀 Aspon nieco zaujimave a zabavne v inak nudnej casti...Beata je uz trapna s tymi nacvikmi porodu a stopovanim 😠

hasleerka
28. máj 2014

@hwiezdinka to som sa aj ja dobre pobavila ... aspoň niečo normálne zo života 😀 😀 😀

hasleerka
28. máj 2014

a inak trápne bolo to ako chcel gejza zastreliť viktora ... no neviem, ale mňa keby chcel niekto zastreliť, a povie mi otoč sa, tak ho do pi*e pošlem a nie sa otočím ...

mamartinka
autor
29. máj 2014
hwiezdinka
29. máj 2014

Tak to som fakt zvedava, co akoze nasiel Satek na staru Pollnerovu, ze je z toho Nora cela prec a je to aj na nu privela... 😕

mamartinka
autor
30. máj 2014