icon
kvetkak
30. aug 2014

@mamartinka ahoj kedy začín presne vysielnie neveiš? a obsah ty vždy vieš všetko dobredu či sa mi opaltí pozerať. 😀 napíš aj ip

kukulka21
4. sep 2014

Ahojte baby aj ja som fanynka serialu a rada sa s vami podelim o moje pocity tak teším sa 🙂

hwiezdinka
4. sep 2014

Tak ako sa vam zatial paci nova seria? Mna irituje Nora ako samaritanka 😀

stastenka42
7. sep 2014

@hwiezdinka no ja som trochu rozčarovana 😒 zatial ako nevydarená mexicka telenovela,všetko je to nejake divne..

hwiezdinka
8. sep 2014

@stastenka42 suhlasim, ziadne grady to nema...este pockam, ci sa to rozbehne s prichodom Svarinskej a Deaka 🙄

hwiezdinka
8. sep 2014

@stastenka42 suhlasim, ziadne grady to nema...este pockm, ci sa to rozbehne s prichodom Svarinskej a Deaka 🙄

stastenka42
10. sep 2014

tak ako baby dnešny diel ma zabil 😠 😠 😠 😠 akože Paula ide bojovat za práva šičiek,ja neverííím...toto kto mohol vymysliet??? Akože ona dava objednavku pod podmienkou že zvyši zamestnancom plat ?!?!? Ten scenarista mal 4 promile ked to písal?? Toto fakt už posr..i 😠 😠 😠 😠

hwiezdinka
17. sep 2014

@stastenka42 Placha podnikatelka Paula sa zmenila na bojovnicku za ludske prava a kladie Mokranovi podmienky 😀 A Nora v posteli s Viktorom? 😀 Nakoniec to bude zasa dalsi nekonecny serial typu "kazdy s kazdym"... 😕

hasleerka
17. sep 2014

@hwiezdinka presne som to dnes povedala že seriál "každý s každý" ... asi máme málo hercov

stastenka42
17. sep 2014

Panelák 2 😠 😠 😠 😠

hwiezdinka
18. sep 2014

Este to moze zachranit prichod Deaka, aby mali niekoho nového pre Bibu, ked sa rozisla s Borisom 😉

mamartinka
autor
18. sep 2014

Baby co sa stalo Romanovi?Nesledujem to od septembra,len sem tam.

hwiezdinka
18. sep 2014

@mamartinka zranil sa pri vybuchu auta na svadbe Michala a Pauly.

mamartinka
autor
18. sep 2014

@hwiezdinka to on bol vtedy v tom aute?A co sa mu konkretne stalo ake mal zranenie.

hwiezdinka
18. sep 2014

@mamartinka Nebol v aute, len pri aute a pri vybuchu ho hodilo na zem a dochramal si nohu. Potom uz len dali, ako prisiel z nemocnice a kriva a ma bolesti.

mamartinka
autor
19. sep 2014

@hwiezdinka Dakujem.

mamartinka
autor
23. sep 2014