Seriál Chlapi neplačú
Caute.Este to niekto pozera?Beata sa nam vydala- http://www.topky.sk/cl/100313/1427095/Herecka-z... Pekne saty mala.
baby ten Braňo Deák tam je akože aká postava,???
@hasleerka umelecky rezbar 🙂
a to bol nejaký kamarát?? lebo ved to správanie no hrôza
Baby a s kym je Vinco zenaty?Si nepametam aspon.Preco si nemoze Cilku vziat?
Serial len 4 krat do tyzdna- http://medialne.etrend.sk/televizia/markiza-zno...
@mamartinka Vinco už žiadal Cilu o ruku ho myslím odmietla
@zuzkatko ziadal v lese.Neodmietla ho len sa nemozu zobrat bo Vinco je stale zenaty.O tom som ani nevedela ze bol Vinco zenaty niekedy.
to neviem veru som myslela že je vdovec
@mamartinka
jáj ale trápnu zápletku vymysleli ... Vinco nikdy ženu nespomínal, ani jeho dcéra ... jedine žeby bola niekde na psycho zavretá ... ale však Vinco tiež nie je blbý a vedel by že sa nesmie ženiť
@mamartinka Kavaschová má nový flek v SND a pritom vôbec nie je bohvieaká herečka...sú aj šikovnejšie mladé herečky.
pomooooooooooc nemá niekto mail na toho autora ... veď to je hrozné, čo je to za seriál ...Palko sa buchne, mamka ide do obchodu a presne v tom momente príde tatko, lebo potrebuje potvrdenie od doktora že je dieťa týrané ... a Cila to čo robí??? tak ja osobne by som milú Gaba doriti poslala a nie sa nechala vyhodiť z domu v ktorom bývam .... a tá Biba, to už ani komentár nemám ... neviem kde ja asi teda žijem ... ale ja bez problémov chodím von s kámoškou ... a toho Braňa Deáka načo majú vo firme ... to je jeho arogantné správanie, na minútu by letel ...
tak a už som sa vykecala a som spokojná 😀 😀 😀 😀
@hasleerka podla mna v markize fasuju nejake halucinogeny, ktore uzivaju scenaristi ako z "Chlapi neplacu " tak aj "Burlive vino "!!!!!!!!!! Vsetko sa vymyka realite a zacina sa to podobat na nudne mexicke telenovely. ...
jáj zlaté slovensko- české filmy a seriály
@hasleerka a k tomu sa pridala otrava Romana a maju pribeh na dalsich x casti 😀
Vsimli ste si ze Svarinska sa vobec neprezlieka? ? To chuda je stale v tom modrom svetri, ale velka chvala Paule, tu konecne zacali obliekat ako majitelku butiku. .
@stastenka42 Ma dva svetre, modry a biely 😀 Paulu konecne sice obliekaju inak ako na zaciatku, ale nema taky smrnc ako mala Erika 🙂 Ta mala vzdy perfektne kusky na sebe.

Vo víendovej prílohe Nového času sa dozviete odkiaľ dochádzajú herci na nakrúcanie seriálov Chlapi neplačú a Búrlivé víno. Kto to má do Bratislavy najďalej a kto najbližšie?