icon
hasleerka
23. okt 2014

ozaj a kde sa stratila Erika????

stastenka42
23. okt 2014

@hwiezdinka to je pravda...ale Erika mala aj lepsiu postavu. ..

janobo
23. okt 2014

@hasleerka nemyslel som to presne na vas ale všeobecne . no zle som sa vyjadril pardon.

hwiezdinka
23. okt 2014

@hasleerka uz nehra, nepocitali s nou v tejto serii, ze jej postava sa uz nemala ako dalej vyvijat.

hasleerka
23. okt 2014

baby no dnes si dali záležať ... mladá mala červené sako

hwiezdinka
24. okt 2014

myslela som, ze si idem pozriet Chlapi neplacu dnesnu cast z archivu....a to uz v piatok chodia Susedia 😕

mamartinka
autor
4. nov 2014

Dnes sa Miške Szócsovej (Karčiho manželke Annamárii) narodila krásna dcérka.

hwiezdinka
6. nov 2014

Pondelok 10.11
Paula už možno nikdy nebude môcť otehotnieť, a to spôsobí ďalší problém v jej vzťahu s Michalom. Ján navrhne Romanovi, aby sa so Zuzanou pre jej vlastné dobro rozišiel. Boris si získa Vladovu dôveru a s ňou aj prvú zákazku - vypracovať plán bankrotu pre fabriku Pollner/Lánsky.
Utorok 11.11
Beáta predloží Paule dôkaz o Michalovej nevere - jeho hodinky, ktoré Kláre akoby náhodou vypadli z kabelky. Viktor využije nezhody medzi Paulou a Michalom a pokúsi sa votrieť do Paulinej priazne.
Streda 12.11
Zuzana dostane lukratívnu pracovnú ponuku, kvôli ktorej by sa však musela presťahovať do Bratislavy. Michal zistí, že Sebi je v nebezpečenstve.
Štvrtok 13.11
Paula sa pokúsi vyriešiť problémy s Michalom, bude to však ťažšie ako sama očakávala. Roman v strachu o Noru sám zahlasuje vo Vladov prospech.

hwiezdinka
6. nov 2014

Utorok 18.11
Zuzana cíti, že medzi Romanom a Norou stále niečo je, no rozhodne sa o Romana zabojovať. Michal a Paula sa zhodnú na tom, že pauza im prospeje. Vlado vymenuje nového riaditeľa fabriky Kto ním bude?
Streda 19.11
Roman sa zíde so Zuzanou. Jánov zdravotný stav sa zhorší. Ak sa Oľge nepodarí presvedčiť ho, aby sa o seba začal starať, hrozí mu tretí infarkt. Podarí sa Michalovi s Igorom vyhrať veľtrh v Miláne?
Štvrtok 20.11
Michal síce Kláru napokon odmietne, no je neskoro. Ani Igor mu už neuverí, že je v tom nevinne.

mamartinka
autor
7. nov 2014

@hwiezdinka super 😉 Inak co myslite preco Paula uz nemoze mat deti? http://www.topky.sk/cl/100313/1435921/Markizack...

hwiezdinka
7. nov 2014

@mamartinka tak to neviem, asi jej nieco nasli podla mna...ved uvidime, ako to este zamotaju 🙂

mamartinka
autor
10. nov 2014

Baby ale ved vzrasty sa laparkou daju odstranit ci?To neni az taka tragedia na otehu.Ja som mala polip a odstranily mi ho.

hwiezdinka
10. nov 2014

@mamartinka nechapem, co z toho taku tragediu urobili, ze uz nikdy nemoze mat deti 😕

mamartinka
autor
11. nov 2014

Chlapi neplacu aj v buducom roku 2015- http://medialne.etrend.sk/televizia/markiza-v-r...

hwiezdinka
11. nov 2014

Takze dalsi never ending serial...