Seriál Chlapi neplačú
Pondelok 1.12
Viktor dá Paľkovi urobiť falošný pas. Roman sa vráti do sedla. Chce sa zbaviť Vlada aj Michala a získať fabriku pre seba s Norou. Vlado ponúkne Oľge celý svoj majetok, len by mu odpustila.
Utorok 2.12
Boris vypátra adresu Vladovej dávnej milenky a Roman sa rozhodne okamžite za ňou vydať.
Streda 3.12
Michal vyvodí následky z nehody vo fabrike a Bezáka nekompromisne vyhodí. Vlado pristihne Noru u Borisa a prestane mu dôverovať.
Štvrtok 4.12
Siváková navedie Borisa a Romana na ďalšiu stopu v pátraní po Vladovom dieťati. Zuzana si uvedomí, že jej na Igorovi záleží.
@hwiezdinka co bol za prispevok pod tebou a odkoho ze to zmazali.
@mamartinka nejaka kocka dala reklamu na web stranku - nejaky internetovy obchod.
Jaj, tak znova nekonecna storka s Paulou a Michalom, rozchody, prichody. ...
@stastenka42 A takisto Nora a Roman 🙂
@hwiezdinka presne. .
@hwiezdinka super.Som si nevsimla az teraz ze si sem dala obsah.Supeeeeer 🙂 😉
@mamartinka ved to je chlap nie? Nejaka transka. ...
@mamartinka ved to je chlap nie? Nejaka transka. ...
@mamartinka ja pozeram tento serial v pondelok doobeda, v piatok zaspim ☹
@stastenka42 no to je mastalir v buducej casti serialu Doktori ako trans 🙂
@hwiezdinka 😲 to fakt? Ja som ho nespoznala. ...
@hwiezdinka
@stastenka42 Presne je to Michal a Chlapi Neplacu v piatok nechodi.
@mamartinka to je zo seriálu Doktori a ten chodi v piatok. Asi ten myslela @stastenka42 ze nepozera,lebo chodi velmi neskoro.
@mamartinka ano o doktoroch som hovorila, je to velmi neskoro pre mna, vacsinou uz zaspim 🙂
ja sa picnem ako ten maštalír vyzerá 😀 😀 😀
inak Cilka hrá akože koľko ročnú ... lebo ja mám teda 40 a pre mňa je Vinco hrozne starý ... ani tá Gaba mi k nemu nesedí ...
@hasleerka starý ale jarý 🙂 🙂 🙂 🙂
@stastenka42 však akože nevyzerá najhoršie ... ale neskôr už čas nezastavíš
Ked to moja mala (2 r. ) zbadá ak hovorí ze ide Placu deti 🙂

Pondelok 24.11- Oľga navrhne Jánovi, aby Vladovi nepomohli, no on sa zachová čestne a zavolá záchranku. Boris využije Vladovu neprítomnosť vo fabrike a spustí výrobu. Michal Paulu oklame, že Klára s ním nebola v Miláne, a tým ju utvrdí v jej rozhodnutí opustiť ho. Utorok 25.11- Michal povie Paule pravdu o bozku s Klárou v Miláne a ona ho opustí. Roman prekvapí Noru nečakanou návštevou a natrafí u nej na Viktora. Zuzana v nemocnici zistí pre Pollnerovcov, že Vladov zdravotný stav je vážny a je možné, že neprežije. Streda 26.11- Vlado urobí veľké gesto za to, že mu Ján zachránil život a nezastaví výrobu vo fabrike. Roman ho však podozrieva, že to je len ďalšia hra a nik netuší, aké má Vlado v skutočnosti plány. Michal Paule navrhne, aby sa s Paľkom vrátili domov a problém so súdom riešili spolu ako rodina. Stvrtok 27.11- Roman konfrontuje Vlada, aby vyložil karty na stôl. Paľko navštívi súdnu psychologičku, ktorá má zistiť, či Paľko vyrastá v harmonickom prostredí. Vinco vymyslí rafinovaný plán, ako Cilku presvedčiť, aby sa vrátila do fabriky.