icon
mamartinka
autor
14. nov 2014

Pondelok 24.11- Oľga navrhne Jánovi, aby Vladovi nepomohli, no on sa zachová čestne a zavolá záchranku. Boris využije Vladovu neprítomnosť vo fabrike a spustí výrobu. Michal Paulu oklame, že Klára s ním nebola v Miláne, a tým ju utvrdí v jej rozhodnutí opustiť ho. Utorok 25.11- Michal povie Paule pravdu o bozku s Klárou v Miláne a ona ho opustí. Roman prekvapí Noru nečakanou návštevou a natrafí u nej na Viktora. Zuzana v nemocnici zistí pre Pollnerovcov, že Vladov zdravotný stav je vážny a je možné, že neprežije. Streda 26.11- Vlado urobí veľké gesto za to, že mu Ján zachránil život a nezastaví výrobu vo fabrike. Roman ho však podozrieva, že to je len ďalšia hra a nik netuší, aké má Vlado v skutočnosti plány. Michal Paule navrhne, aby sa s Paľkom vrátili domov a problém so súdom riešili spolu ako rodina. Stvrtok 27.11- Roman konfrontuje Vlada, aby vyložil karty na stôl. Paľko navštívi súdnu psychologičku, ktorá má zistiť, či Paľko vyrastá v harmonickom prostredí. Vinco vymyslí rafinovaný plán, ako Cilku presvedčiť, aby sa vrátila do fabriky.

hwiezdinka
16. nov 2014

Pondelok 1.12
Viktor dá Paľkovi urobiť falošný pas. Roman sa vráti do sedla. Chce sa zbaviť Vlada aj Michala a získať fabriku pre seba s Norou. Vlado ponúkne Oľge celý svoj majetok, len by mu odpustila.
Utorok 2.12
Boris vypátra adresu Vladovej dávnej milenky a Roman sa rozhodne okamžite za ňou vydať.
Streda 3.12
Michal vyvodí následky z nehody vo fabrike a Bezáka nekompromisne vyhodí. Vlado pristihne Noru u Borisa a prestane mu dôverovať.
Štvrtok 4.12
Siváková navedie Borisa a Romana na ďalšiu stopu v pátraní po Vladovom dieťati. Zuzana si uvedomí, že jej na Igorovi záleží.

dsstyle
Odpoveď bola odstránená
mamartinka
autor
18. nov 2014

@hwiezdinka co bol za prispevok pod tebou a odkoho ze to zmazali.

hwiezdinka
18. nov 2014

@mamartinka nejaka kocka dala reklamu na web stranku - nejaky internetovy obchod.

stastenka42
19. nov 2014

Jaj, tak znova nekonecna storka s Paulou a Michalom, rozchody, prichody. ...

hwiezdinka
20. nov 2014

@stastenka42 A takisto Nora a Roman 🙂

stastenka42
20. nov 2014

@hwiezdinka presne. .

mamartinka
autor
21. nov 2014
mamartinka
autor
21. nov 2014

@hwiezdinka super.Som si nevsimla az teraz ze si sem dala obsah.Supeeeeer 🙂 😉

mamartinka
autor
21. nov 2014

Kto je tato dama?

stastenka42
22. nov 2014

@mamartinka ved to je chlap nie? Nejaka transka. ...

stastenka42
22. nov 2014

@mamartinka ved to je chlap nie? Nejaka transka. ...
@mamartinka ja pozeram tento serial v pondelok doobeda, v piatok zaspim ☹

hwiezdinka
22. nov 2014

@stastenka42 no to je mastalir v buducej casti serialu Doktori ako trans 🙂

stastenka42
22. nov 2014

@hwiezdinka 😲 to fakt? Ja som ho nespoznala. ...

mamartinka
autor
22. nov 2014

@hwiezdinka
@stastenka42 Presne je to Michal a Chlapi Neplacu v piatok nechodi.

hwiezdinka
22. nov 2014

@mamartinka to je zo seriálu Doktori a ten chodi v piatok. Asi ten myslela @stastenka42 ze nepozera,lebo chodi velmi neskoro.

stastenka42
22. nov 2014

@mamartinka ano o doktoroch som hovorila, je to velmi neskoro pre mna, vacsinou uz zaspim 🙂

hasleerka
25. nov 2014

ja sa picnem ako ten maštalír vyzerá 😀 😀 😀

inak Cilka hrá akože koľko ročnú ... lebo ja mám teda 40 a pre mňa je Vinco hrozne starý ... ani tá Gaba mi k nemu nesedí ...

stastenka42
25. nov 2014

@hasleerka starý ale jarý 🙂 🙂 🙂 🙂

hasleerka
26. nov 2014

@stastenka42 však akože nevyzerá najhoršie ... ale neskôr už čas nezastavíš

mamartinka
autor
29. nov 2014

Paula.

godyna
29. nov 2014