Seriál Chlapi neplačú
baby hádam sa tu s bratom, on tvrdí že Paľkova mama hrala aj v paneláku tú Mirku????
Pondelok 3.2
Michal urobí všetko preto, aby našiel Sebiho, no márne. Paula podporuje Michala, sama má však problémy s Paľkom, ktorý jej klame a za jej chrbtom telefonuje s Viktorom. Nora sa kvôli Sebimu chce dostať von z psychiatrie. O pomoc požiada Romana.
Utorok 4.2
Ján nehľadí pri pátraní po Sebim na svoje zdravie a privodí si srdcovú nevoľnosť. Roman sa nedokáže pozerať na Norine trápenie a ponúkne jej pomoc pri hľadaní. Paula od Viktora prijme peniaze za alimenty.
Streda 5.2
Sebi s Vanessou chystajú spoločný útek, ale ich plán zmarí Klára. Beáta pustí Viktora k Paľkovi poza Paulin chrbát. Ako napokon naloží Paula s peniazmi, ktoré dostala od Viktora?
Štvrtok 6.2
Nora zmanipuluje Jána, aby sa mohla vrátiť späť do domu Pollnerovcov. Roman už vie, ako sa zbaviť Michala. No aby plán vyšiel, potrebuje plne dôverovať Nore. Michal s Paulou sa pohádajú kvôli Viktorovi.
Piatok 7.2
Roman zasvätí Noru do plánov na odstránenie Michala a vzápätí spoločne podniknú aj prvý krok. Nora sa chce pomstiť aj Paule a presvedčí Eriku, aby sa nechala zamestnať u Pauly. Je Michalova žiarlivosť voči Viktorovi opodstatnená?
Myslite, ze sa Paula zblizi s Viktorom? ;
kks aká naivka je z tej Pauly ... akože zamestnať bývalú šéfku ktorá mňa zneužívala ... to je na mňa priveľa ...
@hasleerka presne tak! Inak mna uz to nejak neberie, zatial ta druha seria velmi slaba.. 😒
Baby ta Beata ako dopadla s tym tehotenstvom ked mala vtedy taky strach.Som tu cast vtedy nepozerala.
@mamartinka Dr. jej povedal, ze babo bude poriadne velke 😀
no väčšiu blbosť som nevidela ... aby mamka vtrhla do cudzieho bytu a našla dcéru s milencom 😀 😀 😀 😀 .. sa musím smiať ... nech už ten seriál skončí ... síce ho pozerám ale je trápny
Oh, seriál ktorého dej bohužial poznám z reklám 😀
@hasleerka suhlasim, bolo to trapne..
no vyzerá že to konečne skončí všetko dobre ... Viktor pôjde do prdele ked má prúser .... Paula sa nasťahuje do domu, zistia že Roman s Norou chceli urobiť podvod a bude koniec
@hasleerka tak skoro koniec nebude, este to nejako zamotaju a natiahnu na kopu casti 😀 Taky dobry serial to bol zo zaciatku, teraz mi pripada o nicom 🙂
Streda 19.02.- Michal vyhodí Noru u domu. Ponížená Nora dlho nezaháľa a začne pripravovať plán pomsty. Paula si napriek Norinmu odchodu v dome nedokáže zvyknúť
Štvrtok 20.02.- jevgenij sa začne obšmietať okolo Paľka a Viktorovi nezostane nič iné, ako prijať jeho ponuku.
Oľga vidí v Paule len druhú Noru a dá jej to jasne najavo.
Pondelok 24.02.- Boris spochybní Romana, aby si získal Michalovu dôveru. Roman sa neohlasene vráti z Nemecka a Norin brat vo firme sa mu nepozdáva. Paula sa poháda s Bibou kvôli Erike.
Utorok 25.02.- Ján našiel podozrivé faktúry, ktoré Roman s Norou podstrčili Michalovi na podpis. Roman sa pred Jánom Michala zastane a vinu zhodi na Noru.
Streda 26.02.- Paľko sa nedovolá Viktorovi a Paula sa začne vážne obávať, že Viktor sa už nevráti.
Michal si obľúbi Borisa a začne mu dôverovať.
Štvrtok 27.02.- deň kedy sa má vrátiť Viktor je tu. No Viktor sa nezjaví a Paľkovi viac nikto nedokáže vysvetliť, že nie je dôvod na obavy.
no neviem ako vy,,, ale šli by ste bývať do domu kde predtým bývala michalova manželka ... a ešte mohli kľudne pekne všetci raňajkovať
diskutujte lebo ma tu z toho picne ... jedna postava horšia ako druhá ... v tom butiku ako sa môžu uživiť ... a z toho Ruda no hrozného blba robia...
@hasleerka z Pauly je otrasna zenska, Rudo uplny blbec, Beata taka neuroticka, hlavne ze je tehotna a Michal nudny...uz ma to fakt nebavi ten serial 😖 Asi plati, ze v najlepsom treba skoncit.
No Paula aj mne ide pekne na nervy..hlavne ked si nevie urobit poriadok v butiku,Erika im kazí vsetko co sa da,nepocuva prikazy ako zamestnankyna a este sa jej zastava hoci ona s nou jednala ako s chuderou..a uplne ma zabíja ako sa vsetkym vnucuje a chcela by riesit problemy Polnerovcov.. 😠
Pondelok 3.3
Vinco s Cilkou už vedia, že Viktor v niečom lieta a rozhodnú a varovať Paulu. Paula Jánovi povie, že Roman podpáli fabriku. Podarí sa Romanovi kúpiť si Gejzu a obrátiť ho tým proti Zorbovi?
Utorok 4.3
Ján sa po operácii nepreberie z narkózy. Paula má výčitky svedomia, to však nestačí na to, aby jej Michal odpustil. Zorba pátra po Romanovi. Podarí sa mu nájsť v dome a vo firme stopu, ktorá ho k nemu zavedie?
Streda 5.3
Ján sa preberie z narkózy a Michal s Oľgou mu budú musieť vysvetliť, prečo Roman zmizol a do čoho všetkého je namočený.
Štvrtok 6.3
Michala s Oľgou strach o Jána nečakane zblíži. Nora požiada Borisa, aby Michala nahuckal proti Paule. Viktor musí splatiť Jevgenijovi dlh.
Piatok 7.3
Jánovi hrozí zápal pľúc a to môže byť v jeho stave osudné. Michal nedokáže Paule odpustiť a Paule sa jeho správanie zdá nespravodlivé.
Pondelok 10.3
Jánovi hrozí zápal pľúc a to môže byť v jeho stave osudné. Michal nedokáže Paule odpustiť a Paule jeho správanie príde nespravodlivé. Viktorovi sa podarí Ruda presvedčiť, že sa v dome ocitol omylom.
Utorok 11.3
Oľga už neverí, že za krádežou šperkov by mohol byť naozaj Roman a jej podozrenie padne na Ruda. Paula sa trápi z rozchodu s Michalom a nevšimne si, že Paľko je šikanovaný.
Streda 12.3
Viktor Paule prizná dôvod jeho cesty do Thajska a ona mu za jeho úprimnosť dá druhú šancu. Nora si uvedomí že jediný muž, na ktorom jej v živote záleží je Roman a rozhodne sa po ňom pátrať.
Štvrtok 13.3
Ján sa vráti z nemocnice, ale ani Michal ani Oľga nie sú schopní vytrhnúť ho z ťažkej depresie.
Boze,ta Paula,to je des..sa na nu uz nemozem pozerat..
@lenkanelka presne..normalne na facku...ta jej spravodlivost mi ide na nervy,ale aspon ze ju vykopol z domu...
ahojte, o čo som prišla ? ... pozerám, že konečne Paula dostane to čo si zaslúži ... ide mi už na nervy a aj jej naivita ...

@mamartinka No ta facka bola aj na pohlad silna 😲