icon
hwiezdinka
5. mar 2014

@lenkanelka
@stastenka42
@nikkyniks mne ide na nervy jej naivita a obrovsky zmysel pre spravodlivost, uz ma tam irituje jej postava 🙂 taka trapka, na jednej strane akoze silna a samostatna zena, ktora sa stara sama o dieta a stala sa podnikatelkou, na druhej strane nemozna naivna a protivna!

stastenka42
5. mar 2014

@hwiezdinka presne...a mne pride ze je tam pekne ukazane ze z krajcírky nikdy dama nebude aj ked na seba navlecie kostym..(samozrejme tym nechcem niekoho urazit)..ale proste sa do bohatej rodiny nehodí..posrala vsetko co sa dalo len preto ze sa starala do niecoho co nemala...vrr.. Baby a ten Roman ako vazne skoncil v seriali ?

hasleerka
5. mar 2014

no čo vrátil sa Viktor a budú šťastná rodinka až kým nepomrú

hwiezdinka
6. mar 2014

@hasleerka Na chvilu ano, ale laska k Michalovi urcite nakoniec zvitazi po x castiach 😀

hwiezdinka
6. mar 2014

@stastenka42 suhlasim s tebou, tazko z nej bude dama 😝 Saty nerobia cloveka 😀
Vraj ano, Alexander Barta v seriali skoncil...mozno este v par castiach bude.

stastenka42
6. mar 2014

@hwiezdinka skoda...dufam ze sa to teraz nezmeni na nejaku sladku telenovelu...kto tam bude robit intrigy ? Nora sama to neda....no uvidíme..este ze za chvilku rodím a nebudem mat cas sledovat serialy..

hwiezdinka
6. mar 2014

@stastenka42 uvidíme, este sa to mozno zamotá, ved o com by bolo zvysnych cca 60 casti tejto serie? 🙂 Ale je skoda, ze odchadza, lebo ved to bol serial o 2 nevlastnych bratoch, a nakoniec zostane len jeden ?!? 😖

Juuj, tak to mas super, aj ja chcem byt uz tehu a mat ine "starosti" ako sledovat serial 😉

hasleerka
6. mar 2014

čože ešte to má 60 častí ???? OMG

nikkyniks
6. mar 2014

No ja umrem. Ďalší nekonečný slovenský seriál, ako búrlivé čúčo :D Už len čakám, kedy sa vráti mŕtvá Michalova mama :D Aj to je možné, že zistia po rokoch, že žije, len odišla niekam do cudziny :D

hwiezdinka
6. mar 2014

@nikkyniks Ale taky dobry serial to bol zo zaciatku, len ta druha seria im nejako nejde...dosli napady, ale chcu si za kazdu cenu udrzat sledovanost 😀

nikkyniks
6. mar 2014

A, som ticho :D Ja som to už písala, že proste naši vedia natočiť vždy dobrú iba jednu sériu a tou to má končiť a nie, ťahať to na 5 sérii, po druhej je to nuda, po tretej na guľku a o štvrtej nehovorím :D A neviem, ale proste, keby to stopli v každom jednom seriáli prvou sériu spravili by dobre. Zbytočne robia druhú, tretiu sériu a je to o nude a zápletkách, ktoré by ani vo sne nikoho nenapadli a k bežnému realitnému životu to má ďaleko ... škoda. Všetko začne dobre a skončí to tak rýchlo, ako aj začalo :(

hwiezdinka
6. mar 2014

@nikkyniks Presne tak, v prvej serii sa mali vziat Paula s Michalom, Nora s Romanom a bol by happy end 😀 Len co by robili znovu ti chudaci herci? Chybal by im pravidelny prijem 😝

hasleerka
6. mar 2014

no ved nech zase natočia nový seriál, nový dej, a herci majú zase robotu

nikkyniks
6. mar 2014

Booože, čo im natočiť dajaké filmy ? A seriál ? Jojooj, texty sa naučia, namaľujú ich a seriál na svete :D

hwiezdinka
6. mar 2014

No lebo z divadelného prijmu by si tazko mohli dovolit nadstardne byvanie, dovolenky, auta 😀

nikkyniks
6. mar 2014

Vlastne teraz mi to došlo, že Paula s Michalom sú si kvit ... Michal zabil Paule skoro syna a Paula skoro zabila Michalovi otca ... no robia z toho drámu, nič netrvá večne a skôr či neskôr by sa starý Polner dozvedel pravdu ...

lenkanelka
6. mar 2014

No ved sak aj tak by sa to dozvedel,ved uz po romana aj tak isli policajti..tak to co by mu asi povedali,ze to len tak im prehladavaju dom?no uz to museli nejako pomotat..

hwiezdinka
6. mar 2014

Skor ide o to, ze Michal Paule zakazal povedat to Janovi a ona to nedodrzala a tym ho sklamala.

Natahuju to akomgumu v gatiach 🙂

hasleerka
7. mar 2014

dievčence dnes sa hrám na paničku a chodím po byte obutá ... :D :D :D .... kúpila som si nové čižmy, tak môžem ... ale poviem vám dlho by som tak nevydržala ... neni nad pohodlie papučiek...

nikkyniks
7. mar 2014

@hasleerka :D skúšaš byť seriálová hviezda ? :D oni aj v topánkach ľahajú :D hrozné, najlepšie mať šľapky alebo byť bosá, to milujem 🙂

hasleerka
7. mar 2014

@nikkyniks som rada že máš rovnaký názor ... a dúfam že nás je tu viac takých .... ja mám dlažbu moc bosá nechodím, ale ked už, tak šupnem hrubé ponožky a paráda

hwiezdinka
7. mar 2014

A najlepšie je, keď idú spať a zobudia sa namaľované a vyčesané 😀
@nikkyniks
@hasleerka

nikkyniks
7. mar 2014

Ale veď ich v noci navštevuje zázračná víla, ktorá ich skrášli 🙂 A oni sa ráno zobudia krásne a čerstvé :D

hwiezdinka
7. mar 2014

@nikkyniks 😀
Ale tej Paule by uz mohli zmenit uces, vzdy je rovnaka a najnosie vzdy v tej bielej bluzke a bezovom saku...Najkrajsie je vzdy oblecena Erika Jeleniakova 🙂

nikkyniks
7. mar 2014

@hwiezdinka Erika je pani ako sa patrí, ale tiež by jej mohli s vlasmi niečo iné zrobiť ... a Paula, krajčírka, butik má a oblieka sa ako moja suseda, ktorá má cez 60 😀 Ja osobne nemám rada hnedočiernu kombináciu a keď ju vidím v čiernych širokých nohaviciach a v hnedom saku, no porvať ma ide :D Hilda sa lepšie oblieka :D

hwiezdinka
7. mar 2014

@nikkyniks ved prave, pani navrharka a oblieka sa ako hastros 🙂 🙂 🙂 Mala by mat najnovsie modely na sebe 🙂
Erika aj Biba vzdy maju rovnaky ucces aj make-up 🙂

nikkyniks
7. mar 2014

@hwiezdinka Ona taká navrhárka, ako aj ja :D Ach Bože ... a dnes čo zasa bolo ? ten Viktor je tiež pošahaný ...

hasleerka
7. mar 2014

jáj dnes som nekukala ... som bola testovať nové čižmy ... aj som dumala že vojdem do bytu a budem ešte behať obutá ... len hold nemám vílu ktorá by to poupratovala ...

stastenka42
8. mar 2014

@hasleerka no o nič si neprišla..uz som myslela ze z Pauly sa stane hrdinka ,ale naštastie bol koniec.. 😠

hasleerka
8. mar 2014

no videla som len v ukážkach ako Janíčko zastával Paulu že ona jediná mu povedala pravdu ...