icon
stastenka42
8. mar 2014

@hasleerka no ved toto..uz aj Michal isiel za nou ze jej odpusti,ta uz od radosti krivila hubu,ked v tom zavolali z nemocnice ze Janko dostal infekciu...tak odisiel

nikkyniks
8. mar 2014

@stastenka42 presne, to jej krivenie úst, či čo to je :D

hwiezdinka
9. mar 2014

@nikkyniks Neviem, ako hra v divadle ta Dominika Kavaschova, ale v seriali bohvieaky talent neukazuje...

hwiezdinka
9. mar 2014

@hasleerka Naozaj si o vela neprisla, Paula bola za Janom v nemocnici a on bol rad, Michal sa rozhodol jej odpustit na popud Borisa, Boris to znovu skusal na Eriku, ale ta sa nedala, tak isiel na rande s Bibou, ktora mu na rande vestila z ruky (asi chcela vediet, ci je pre nu ten pravy) 😀 Rudo ma ist podla Beaty na vazektomiu (=sposob antikoncepcie podla Beaty, aby usetrili za antikoncepciu) 😀 Riaditel kvoli pozastaveniu Pollnerovskej investicice setri, kde sa da, tak dosiel za Alzbetou, ze ju bude musiet prepustit. Viktor sa stretol s Palkom a ten mu dal tip, ze stara Polnerova ma plno sperkov, takze sa vybral, kym boli vsetci v nemocnici, do ich domu a sperky ukradol, nacapol ho Rudo a "strih" zyvsok v pondelok 😝

nikkyniks
9. mar 2014

@hwiezdinka Lenže hlúpy Rudo si nevšimne, že Viktor kradol ... a tak pani Olinka zistí, že jej zmizli šperky :D A zhodou okolnosti Viktor prinesie z Thajska Paule prsteň, a len čisto náhodou je ten prsteň starej Oľgy :D A podľa mňa si to Michal všimne a obvinia Paulu z krádeže šperkov a už bude určite definitívne po láske a preto sa Paula dá späť do kopy s Viktorom :D Čitateľné ... seriál spod bloka :D

hwiezdinka
9. mar 2014

@nikkyniks no veru, velku namahu si s tym scenarom nedaju, vzdy je dopredu jasna zapletka aj rozuzlenie 😀

hwiezdinka
11. mar 2014

Vcera definitivny koniec lasky Pauly a Michala, ouuuu 😖 Bol ku nej riadne neprijemny!

nikkyniks
11. mar 2014

Nepozerala som, chvála Bohu :D

hwiezdinka
11. mar 2014

Ja nebudem dnes, lebo nebudem doma, ale asi si pozriem z archivu 😝 Stale hovorim, ze uz s tym prestanem, ale nejak este zvedavost vzdy zvitazi 😀

nice202
11. mar 2014

ja to pozeravam obcasne a dufam, ze sa paula k michalovi nevrati aj keby ju v nasledujucich dieloch na kolenach prosil. Robi cirkus neuveritelny. Bliaka po nej, ale akosi zabudol, ze jej skoro zmrzacil syna...to uz nevadi. Ak ta sprosta a naivna paula mu nedajboze odpusti, tak to bude riadna chudera bez sebaucty.

hwiezdinka
11. mar 2014

No ale v jednom mal Michal pravdu, ze on to urobil neumyselne, brzdy mu poskodil Gejza a on o tom ani nevedel a navyse Palko mu vbehol do trate. Lenze Paula mala na vyber, prosil ju, aby o tom Janovi nepovedala a ona to nerespektovala.

Aj tak budu spolu 😝 Ved o com inom by bolo zvysnych x casti?

hwiezdinka
13. mar 2014

Aj vam tak lezie ta ich sefka Hena na neervy? Boze, to je ale osoba!!! 😠

hasleerka
13. mar 2014

@hwiezdinka mne už tam lezú všetci nenormálne na nervy ... ale furt to čumím, už som zvedavá ako to dopadne

hwiezdinka
13. mar 2014

@hasleerka ja takisto 😀

nikkyniks
17. mar 2014

Ježiiiiš, ako mne ide na nervy tá Paulina sestra Beáta ... kokos, to taká žena, že normálny chlap by s ňou nevydržal, ona má šťastie, že má po boku hlúpeho Ruda ! :D

hwiezdinka
17. mar 2014

@nikkyniks A aka je neuroticka, boze!!! Najlepsi je Vinco, ako na stare kolena ziarli na Janka 😀 A z Borisa sa nam vyklul playboy a navyse klamar, hodi sa k tej Erike!

stastenka42
17. mar 2014

Ved toto ....Beata asi nevie ze existuje antikoncepcia..nemusela Ruda posielat na vazektomiu...A ta Paula..snad sa zase nezamilovala do Viktora..ta sa zamilovava na pockanie...

hwiezdinka
17. mar 2014

@stastenka42 no ona uz udajne bola do neho zalubena a ako sa vravi, ze stara laska nehrdzavie, tak ktovie 🙂

stastenka42
17. mar 2014

@hwiezdinka no ano,to je pravda..len este nedavno rozpravala o velkej laske k Michalovi a bum..uz zabudla...niektore veci su tam pritiahnute za vlasy.. 😒 aspon sa mozeme rozculovat..

hwiezdinka
17. mar 2014

@stastenka42 to ani ja nechapem, ze taka velka laska a tak rychlo sa jej vzdala, ale presne, aspon mame o com diskutovat 🙂

nikkyniks
17. mar 2014

Blbá je ...

hwiezdinka
17. mar 2014

@nikkyniks to hej, blba a protivna, mna strasne rozculuje. Ja byt jej matka alebo sestra, tak ju prefackam 🙂

nikkyniks
17. mar 2014

@hwiezdinka zbytočná postava :D

hasleerka
18. mar 2014

je to čím dalej horšie ... nevládzem už ani komentovať...
čo mne neskutočne lezie na nervy, ako dzúriková oslovuje šéfa že janíčko ... tam isto boli nejaké pechtle mechtle ...

hasleerka
18. mar 2014

no tak včerajšia časť, to je vrchol ... Janičko sa ide posrať z Cilky ... tá zamestná kludne Viktora, to akože len tak môže ... a Nora tá sa akože o čo pokúša, si myslí že chce zviesť toho vyšetrovateľa, ved je úplne trápna, ani zahrať to nevie ... a Biba koniec slov, neskutočne naivná, sa s tou Paulou asi hľadali, obe sú naivné

nikkyniks
18. mar 2014

Hrozné, hrozné a ešte raz hrozné ... od Beáty, až po Hildu ... pomoc, lenže iné v Tv nejde nič, tak aspoň toto popozerám, len zbytočne sa znervním ...

hwiezdinka
18. mar 2014

@hasleerka
@nikkyniks Ukazkovy priklad ako zo super seriálu urobili nudnu telenovelu.... dakedy to malo smrnc a teraz? S tym Zorbom a Norou to bolo fakt trapne....

nikkyniks
18. mar 2014

@hwiezdinka Hej, ešte nech ich dvoch dajú do kopy, Bibu s Michalom, Borisa s Erikou, Janíčka s Cilkou, Viktor ostane so svojou rodinkou, Rudo napokon dosiahne svoje a Beáta ostane tehotná, porodí mu syna a Vinco odletí do Argentíny za svojou Lindou a Oľga z toho všetkého skončí na psychiatrii ... no koniec seriálu, točíme ďalší prepadák ! :D

hwiezdinka
18. mar 2014

@nikkyniks Mozno ani nebudes daleko od pravdy 😀 ten Michal co to dnes stvaral s tou Cilkou a Viktorom? On Paulu nechce a odvrhne ju a na druhej strane takto ziarli?!? 😒 Zasadovy vysetrovatel Zorba zrazu ide aj na vinko s Norou, kym predtym este vravel o trestnom cine a mareni vysetrovania! A ta trapka Hena, o tej uz radsej ani nepisem. Taka hlupana 😀 Ako keby prisla z inej planety a nevedela vobec nic o realite 😀

nikkyniks
18. mar 2014

@hwiezdinka Celé zle ! :D A tá Cila, v kuse vreští, to ona a Beáta mali byť matka s dcérou :D