icon
hwiezdinka
18. mar 2014

@nikkyniks Tak to hej 😀 Chudak Vinco si pri tej Cilke uzije 🙂

nikkyniks
19. mar 2014

@hwiezdinka No ktovie, či skončia spolu :D Možno ešte príde nejaká nová marhuľka do seriálu :D

nikkyniks
20. mar 2014

Ahaaaa, dozvedela som sa, že horčicu nemôžem :D Ešte dobre, že máme Beátku, a tá teraz odhaľuje, čo nemôžem jesť ... len škoda, že už som na konci tehu :D

stastenka42
20. mar 2014

@nikkyniks to si pekne robia srandu z modreho konika 😀 😀 😀 😀 ale je fakt ze niektore baby to max prehanaju s tym jedlom..ja som sa celkom na tom pobavila.. 🙂

nikkyniks
20. mar 2014

@stastenka42 ja neviem, jedla som všetko za radom ... s mierou, ako mak som nejedla, lebo ten nemusím, ani zázvorový čaj som nepila, ale inak všetko ... ona je ukážka dačoho príšerne hysterického ... ja ani so svojho okolia nepoznám takú ženu, ktorá by sa tak hysterčivo správala počas tehu ... no, a hrá to dobre, asi je taká aj v bežnom živote 🙂

hwiezdinka
20. mar 2014

@stastenka42 modry konik = ruzovy slonik 🙂

hwiezdinka
20. mar 2014

@nikkyniks ja si myslim, ze ta herecka hra tu Beatu uzasne, sa v tom musi vyzivat 🙂

stastenka42
20. mar 2014

@nikkyniks
@hwiezdinka presne tak...ja tiež papam vsetko okrem plesnivych syrov lebo tie som ani nikdy nejedla...ale ked niekedy pozriete tu na MK tie otazky tehuliek co mozu a co nemozu tak sa naozaj rozum zastavuje...tak preto na to mozno upozornuju tymto sposobom...a mozno niektore uz hladaju ruzoveho slonika 😀 😀 😀

hwiezdinka
20. mar 2014

@nikkyniks
@stastenka42 Baby ale videli ste nove fotky, co nafotili k serialu Petra Vajdova, Tomas Mastalir a Dominika Kavaschova? Musim pochvalit 🙂 Petre ten uces neskutocne ide, ovela lepsie ako ma v seriali a Domca takisto 🙂

stastenka42
20. mar 2014

@hwiezdinka a kde si to videla ?

hasleerka
20. mar 2014

s tým sloníkom sa mi to páčilo ...
inak ony dve spolu hrajú aj v divadle, len neviem či dobre napíšem Janu Eyrovú ...

hwiezdinka
20. mar 2014

@stastenka42 na ich oficialnej fcb stfanke ako titulne foto 🙂

hasleerka
21. mar 2014

baby ten malý Paľko je akože koľkaták ... mne sa najprv zdalo že je prvák a potom som tuším niekde započula že je druhák????

nikkyniks
21. mar 2014

@hasleerka no tak ak je ten chalan, čo ho chcel biť jeho spolužiak, tak potom už asi aj piatak :D

hasleerka
21. mar 2014

@nikkyniks tí čo ho chceli biť to boli tušími Sebiho spolužiaci ...

stastenka42
21. mar 2014

@hasleerka musí byt minimalne druhak ,lebo vie citat a vcera riesili nejaku matematicku ulohu...

hasleerka
21. mar 2014

@stastenka42 tá včerajšia matematická úloha bola 5+6 ... preto sa pýtam že koľkaták je

stastenka42
21. mar 2014

@hasleerka no asi druhak,tak ako si pisala nie?

hasleerka
22. mar 2014

@stastenka42 no vieš len spočítavať 5+6 sa učí moja dcéra v prvej triede ... aspoň taký príklad som ja pochopila ked bol celý šťastný že ho vypočítal

stastenka42
22. mar 2014

@hasleerka no hej,lenze keby bol prvak tak by sa mu zase musela Paula viac venovat,a vsimni si ze vzdy sa ho len spytaju ci ma urobene ulohy....niektore veci nedotiahnu tak aby boli realne...vcera mi zase isla na nervy s tou vykrivenou papulou...

hasleerka
22. mar 2014

@stastenka42 no ved presne celé je to nedomyslené ... asi ten seriál má byť pre nenáročných divákov čo majú sledovať len dej ... a nie ako my, čo sledujeme aj detaily

hwiezdinka
24. mar 2014

No to e tak, ked nevedia, kedy skoncit, mohla byt len jedna seria, Nora mohla ostat s Romanom a bolo by to ukoncene. Teraz len tazia z popularity seriálu a vymyslaju aspon nejaku zapletku, aby bola a podpisuje sa to na kvalite seriálu....

hwiezdinka
24. mar 2014

Boze, to co je ta Paula za sefku, ked jej zamestnankyna je v prac. dobe na kave a nic sa jej nestane?!? 😠 Aspon ze ju chcu prepustit, ved je to hroza mat 2 predavacky v prazdnom butiku!!!

stastenka42
24. mar 2014

@hwiezdinka jaaj dviha sa mi tlak !!! Bez problemov ziadna dochadzka 😠 V sekunde by letela...presne ako pises,na citanie casopisov tam staci jedna,ale podla mna Paula sa zahra na samaritanku a nevyhodi ju...

hwiezdinka
24. mar 2014

@stastenka42 No veru, nie ze by sa ta Biba pretrhla, ale jedna ulievacka staci 🙂 Ved najviac tam maka Paula, nici si oci, nestiha a pritom je majitelka butiku! Suhlasim, asi Eriku nevyhodi....

stastenka42
24. mar 2014

@hwiezdinka to je jasné lebo kam by upratali Erikinu postavu...

hwiezdinka
24. mar 2014

@stastenka42 No ti, co nemaju co robit obvykle koncia u Pollnerovcov vo fabrike 😀

barla5
25. mar 2014

neviete kto zomrie? Hilda alebo Ján? Videla som v ukážkach ako Boris hovoril Sebimu "úprimnú sústrasť"

nikkyniks
25. mar 2014

@barla5 Podľa všetkého Hilda ...

nikkyniks
25. mar 2014

A tá Beáta je matka na ENTÚ ... takú by som jej fľasla, žeby sa jej tote vlasy napravili :D Hrozné, má ešte jedno dieťa, ono je akože kde ? Tá Miška, či jaká ... v škôlke je nonstop, alebo kde ju dali ? Beáta keď nerieši financie, tak ružového koníka a iné blbosti ...