icon
xmalinka
15. jan 2012

no na FB niektorí písali, že Daniel vyzná Anne lásku a ja som stále nenatrafila na tú upútavku 😠 😠 😠 a že sa niekde dajú pozrieť aj obsahy ďalších častí..

mamartinka
autor
15. jan 2012

Zajtra Anna s Dianou organizujú školskú burzu, na ktorú sú pozvaní aj rodičia žiakov. Príde Daniel po tom, čo sa Anne zdôveril so svojimi citmi? Mikuláš má starosti o Annu. Upozorní Daniela, že je zodpovedný za Annino trápenie. Paľo sa pred Lenkou preriekne, že Viktorovi hrozí väzenie. Čo spraví Lenka, podrží Viktora v tejto prekérnej situácii? Nájde podporu vo svojej jedinej sestre - Andrei?

Deviatu časť seriálu Druhý dych sledujte v pondelok, 16. januára o 21.00h v televízii DOMA!

xmalinka
16. jan 2012

http://doma.markiza.sk/clanok-572250-druhy-dych...
tak na pravo si môžete pozrieť upútavku na dnešnú časť 🙂 konečne ju dali na web

bzuco
16. jan 2012

@xmalinka
juuuj, tešíííím sa

bzuco
16. jan 2012

zajtra

Barborka pod tlakom okolností posledných dní chorľavie, stúpa jej teplota. Ilona musí odísť, Daniel s ňou ostáva sám. Barborka sa dožaduje svojej Anny. Presvedčí Daniela, aby Anne zavolal a požiadal o pomoc? Andrea má vystúpenie v bare, volá Danielovi. Daniel však nemôže prísť kvôli chorej Barborke. Čo spraví Andrea, keď v telefonáte s Danielom začuje ženský hlas?

xmalinka
17. jan 2012

tak pokiaľ sa naplnia moje predpoklady, tak nás dnes - max zajtra čaká hrejivý pocit na srdci 🙂 veľké zbližovanie Anny a Daniela 😀

mamartinka
autor
18. jan 2012

Dnesna cast Andrea zbadá Annu v objatí s Danielom. Čo vymyslí, aby sa obom pomstila? Daniel už má v hlave jasno, miluje Annu a s Andreou sa chce rozísť. Annin otec sa však snaží ochrániť svoju dcéru, neverí Danielovi, že to myslí vážne. Viktor sa zatiaľ márne pokúša o Lenkine odpustenie. Prosí o radu Ilonu, pomáha mu aj kamarát Paľo. Podarí sa im vyžehliť Viktorov osudový prešľap? Čo Viktor vymyslí, aby Lenku získal späť?

xmalinka
19. jan 2012

🙂 Dnešná epizóda 😉
Daniel prezradí Barborke, že jeho skutočnou láskou je Anna. Podarí sa mu urovnať aj spor s Viktorom, ktorého slovo doteraz nebral vážne. Konečne by v rodine mohla opäť zavládnuť pohoda. Annin otec pomaly začína Daniela akceptovať. Zamilovaný pár však vzbudí pozornosť riaditeľky školy, v ktorej Anna učí. Bude mať Anna kvôli vzťahu s Danielom – otcom svojej žiačky – v práci problémy? Barborka je šťastná, že ju otec poslúchol a zaľúbil sa do Anny. Spolužiačky v škole ju však obvinia z protekcie. Pripravia v triede pre Barborku spolužiaci ťažké chvíle?

mamartinka
autor
20. jan 2012

Toto bude v Druhom Dychu Andrea povieDanielovi ze je tehotna, ale len klame. Bude mat nehodu, pojde do nemocnice, tam zistia že nič. Cela rodina ju potom zavrhne. Začne intrigovat tak že Annu vyhodia z prace, Andrea začne využívať Danielovho kolegu na zdroj informácii. Potom Andrea a Teodor začnú vydierat Viktora, a Andrea bude vydierat Barborku že ublizi jej rodine. Zasa zmanipuluje Daniela, či ho nadroguje to neviem ale zobudi sa vedľa Andrei, a Anna to vidí. Ja ešte dúfam že Lenka povie pravdu, lebo Andrea sa jej bude s všetkým chvalit. A toto v Pondelok- Daniel a Anna mali šťastie – vyviazli z auta bez zranení. Daniel predstaví Annu svojej matke. Prijme ju pragmatická Mária do rodiny? Teodorovým chlapom na čele s Tiborom sa komplikuje biznis s distribúciou drog. Viktor stráca nádej, že Lenku niekedy opäť získa...

Trinástu časť seriálu Druhý dych sledujte v pondelok, 23. januára o 21.00h v televízii DOMA!

xmalinka
21. jan 2012

upútavka na pondelok vyzerá viac ako zaujímavo.. tak som zvedavá, ako sa to vyvŕbi 🙂 a INAK,, na 100% do tých drog zamotajú malého števka, ako sociálny prípad...

xmalinka
21. jan 2012

a čože nám to dali do sekcie epizód?! ?! novú upútavku 🙂
http://doma.markiza.sk/clanok-12829-druhy-dych-...

áno, dámy... dobre vidíte... braňo bude (teda daniel) v adamovom rúchu 🙂 🙂 😀

bzuco
21. jan 2012

a od 6.2. bude začiatok vysielania už o 20,00

mamartinka
autor
21. jan 2012

@bzuco to nemyslis vazne.Co mam potom prv pozerat.Panelak tento serial a do toho este Ceska Ordinacia.To my narusi sledovanost totok.Aspon este 2 tv mat doma 😀

bzuco
21. jan 2012

@mamartinka mne to tiež vyhovovalo takto...akurát som deti uložila a ja som v kľude mohla pozerať....panelák nepozerávam, len ked už nič iné nie je...ja len DD a OvRZ

mamartinka
autor
21. jan 2012
dm1
21. jan 2012

juj veru ten presun mi vobec nevyhovuje. teiz som najskor dala maleho spat a akurat to zacalo 😖

xmalinka
21. jan 2012

tak mne to vyhovuje, lebo cakat do 21 je priam utrpenie ... nesledujem panelak ani sultana.. ale pre vas mamicky fakt nic moc... skusit dieta ulozit skor ;)
a ja si myslim, ze tento presun je kvoli tomu, lebo zacne chodit ordinacia a keby ho nechaju na 21 hod... pretekali by sa dva ich projekty proti sebe... takto sa budu snazit odstavit panelak a nasledne aj dalsi program na jojke ...

dm1
22. jan 2012

no akurat citam ze ordinacia pojde az o 21.30 leob predtym pojde mesto tienov.... tak uz mi presun Druheho dychu na 8 nevyhovuje uz vobec lebo aj mesto tienov som rada pozerala... nuz co jedno sa bude nahravat 😝 . Len nechapem preco si idu konkurovat vlastnemu serialu

labelo
22. jan 2012

bzuco
a to odkial vies?lebo teraz kukam na DOMA a davaju uputavku na Sultana od PO-ST 20.00 hod.a to chodi az po Sultánovi

labelo
22. jan 2012

aha uz som si vsimla az od 6.2 😀

xmalinka
24. jan 2012

Obsah a upútavka na dnešnú časť
http://doma.markiza.sk/clanok-12830-druhy-dych-...

mimochodom, ja som aj rada, že Andrea to trošku medzi nimi kazí... už to začalo byť až moc sladké... príliš romantiky 🙂 mne sa skôr páči, keď sa snažia jeden k druhému dostať,, bojovanie o lásku... samotný výsledok je už o ničom :D

tanitta
24. jan 2012

uz by mohli nieco spravit so scenami anna vs daniel.....co scena to len same bozky a vyznania.. ono je to pekne ale je uz toho prilis vela.... 😖 .... zacinam sa riadne nudit... vcera som to uz len pocuvala popri pc 😝 😝