Seriál Druhý dych
Dnesny video diel a obsah http://druhydych.markiza.sk/clanok-12175-druhy-...
pani mamartinka ak budete vedieť tie ukažky na další týždeň tak ich napíšte .mne sa to nedá najsť. ide mi iba jedna časť.je to moc zaujimavé...............
ak budete baby niečo vedieť ako film bude dalej pokračovať,napište mi to mne to nejde 😒 😔 😔 😠 😠 😠 😠 😠
druhy dych 37 epizoda zoberie sa daniel s annu alebo nie? keď vypočuju annu na policii pustia ju domov.?povie danielovi pravdu prečo ju policia zobrala?napište ak niekto vie alebo to vydel na voyo.
takže Annu zoberú policajti, pretože na Teodorovej zbrani budú jej odtlačky prstov a budú ju podozrievať...
Lenže Anna nikomu nemôže povedať, prečo sa vlastne s Teodorom stretla, aby nedostala do problémov Barborku a ŠTevka,.. Ani Danielovi to nebude chcieť povedať a bude medzi nimi napätie 🙂
@prasiatko30 tak máš pravdu... v čase, keď som písala ten komentár som ešte netušila, že Druhý dych sa takto zvrhne a bude tam samý sex, drogy a mafia...
a ani som nevedela, koľko ročné má dieťa..
budu mať svadbu zoberu sa ???????,,
a to už čo je, ked dávajú DD aj OvRZ od dnes v rovnakom čase 21,15...to čo mám pozerať skôr????? 😠 😠 😠 😠 😠 😠
oni to uplne cele poblaznili je to uplne sproste nemohli dať ovrz o20.00 a potom farmu??????? 😢 😠 🙂
@bzuco mne zas vadilo, ked bola naraz ordinacie a sultan 😀 tak som pozerala jedno a rano v archive druhe.Druhy dych kuknem len sem tam, uz ma to dako prestalo tak bavit...
ale aj mne uz totalne vadi, ako markiza non stop meni program ☹ particka bola tak neskoro, ze som zaspala, kym zacala
nik z vas už nepiše ako bude film ďalej pokračovať.bude medzi annu a dušanom viac ako priateľstvo alebo je to len žart????smutne je že trpi najviac mala barbora. 🙂 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
Šokovaná Anna je na smrť vydesená, keď ju v podzemných garážach prepadne neznámy zamaskovaný mladík, vytiahne na ňu zbraň a prinúti ju nastúpiť do jeho dodávky. Čaká ju však veľké prekvapenie, pretože hoci ju mladý hrdlorez Braňo - niekdajší člen Tiborovej bandy, ktorá pre Teodora vždy robila všetku špinavú prácu – poriadne desí a neustále jej pred nosom máva svojou pištoľou, v skutočnosti jej vôbec nechce ublížiť. Práve naopak, chce jej istým spôsobom pomôcť. A zároveň i sebe! Chce totiž, aby mu pomohla usvedčiť Teodora. A keďže Anna nechápe, prečo by mala Teodorovi niečo zazlievať, Braňo jej prezradí, že práve na Teodorov príkaz ju obvinili z prostitúcie a mali ju znásilniť! A to všetko preto, lebo ju Andrea fakt nenávidí... Lenka už má plné zuby nemocnice, a tak chce odtiaľ čo najskôr odísť. No hoci je v nej dobrovoľne – teda aspoň si to myslí -, také ľahké to zjavne nebude. Jakub je totiž odhodlaný urobiť všetko pre to, aby jej v odchode zabránil... Braňo ešte stihne odovzdať Anne na CD-čku materiály, ktoré vraj môžu dostať Teodora aj Andreu za mreže, pustiť ju a varovať, aby si dávala pozor – a krátko nato ho už aj s jeho priateľkou, ktorá ho čakala obďaleč, prepadnú jeho bývalí kumpáni Tibor a Zolo, odhodlaní zabrániť obom v plánovanom úteku hocijakým spôsobom! Teda, samozrejme, hneď po tom, ako z neho dostanú, čo potrebujú vedieť... Potom ho totiž Tibor bez milosti odpraví rovno pred očami jeho priateľky. Tú síce nechá žiť, no len pod podmienkou, že polícii zahrá dôveryhodné divadielko o tom, ako jej priateľ spáchal samovraždu – a ak to z akéhokoľvek dôvodu neklapne, bude ho nasledovať! Priepasť medzi Annou a Danielom je čoraz väčšia a väčšia. Anna sa snaží chrániť Barborku i Daniela chrániť, a tak sa snúbencovi zdráha povedať pravdu. No keďže je toho na ňu priveľa, zdôveruje sa aspoň najlepšiemu kamarátovi Dušanovi – a to, samozrejme, poriadne hnevá Daniela, ktorý na Dušana stále viac a viac žiarli. Koniec koncov veľmi dobre vie, čo Dušan k Anne cíti – a že u jeho strany ide rozhodne o oveľa silnejší cit, než len priateľstvo! Najhoršie však je, že napätím v ich vzťahu už trpí i malá Barborka a začína sa odrážať i na chode Danielovej firmy... Lenka a Jakub sú šťastní, pretože Jakub, hoci sa ešte včera niečomu podobnému urputne bránil, náhle zmenil svoj postoj a rozhodol sa prepustiť ju do domácej starostlivosti. Policajný vyšetrovateľ konečne vypočuje Teodora, ktorý mu dopodrobna vylíči priebeh streľby v podzemných garážach, pri ktorej utrpela svoje zranenia. Hoci... Čosi podstatné pritom pozmení! Ako dôvod, prečo sa ho Braňo, ktorého jednoznačne identifikuje, údajne pokúsil zavraždiť, totiž uvedie žiarlivosť, pretože mu vraj zviedol priateľku! Po tom, čo Anna odnesie CD-čko s dôkazmi proti Teodorovi a Andrei na políciu, chystá sa konečne naliať Danielovi čistého vína. Nanešťastie ho však odovzdá Rábekovmu skorumpovanému kolegovi, čo sa jej vzápätí vypomstí...
to tu nemusiš pisať to si každy najde na stranke doma to je ukažka z tv archivu???????? 🙂 😉 😉 😉 jarča
Kočky druhý dych už ide bývať od zajtra aj v piatok 😎 😎 😎
@dadka1010 ide v piatok aj namiesto stredy asi.
kočky myslite si že dušan a anna sa daju do kopy alebo budu len kamarati ma dovod daniel žiarliť???? 😎 😎 😎 😎
DRUHÝ DYCH: 40. EPIZÓDA
Anna nemôže povedať Danielovi pravdu, hoci by veľmi chcela – odradí ju Teodorov telefonát, ktorý je „veľmi sklamaný jej neuváženým konaním“ a jednoznačne jej dá najavo, že za pokus usvedčiť ho na polícii prostredníctvom Braňovho CD-čka zaplatí! Daniel to samozrejme opäť raz nesprávne pochopí – zžieraný žiarlivosťou si totiž myslí, že Anna len nevie, ako mu má povedať, že sa ho rozhodla vymeniť za Dušana! Tak ho to nahnevá, že ju nazlostený nechá sedieť samu v kaviarni na nábreží Dunaja a nasrdený odíde domov. Ktovie, ako by sa asi zatváril, keby zistil, že zúfalá Anna sa vzápätí stretla práve s Dušanom, aby sa s ním poradila, ako má ďalej postupovať, aby ešte viac nerozhnevala Teodora a neohrozila Števkov život! Danielova zlá nálada a neopodstatnená žiarlivosť neskutočne rozveselia jeho brata Viktora, ktorý si z neho začne uťahovať. Podľa neho je totiž predstava, že by Anna opustila Daniela pre svojho dávneho kamaráta, naozaj smiešna - a poriadne hlúpe klišé! A navyše on sám má teraz dosť zvláštne napätá vzťah s Lenkou, pretože sa ju až príliš snaží pred všetkým a všetkými chrániť, čo ju zjavne nielen udivuje, ale tiež stále viac a viac hnevá! Daniel nie je vo svojej koži. Všetku svoju frustrácie si vybije na Andrei, ktorá prišla do jeho domu navštíviť Lenku. A to ešte netuší, že ešte pred malou chvíľou Andrea načúvala za dverami, keď sa s Barborkou rozprával o vážnych problémoch, ktoré má s Annou... Tibor a Zolo majú ďalší veľký problém – malého Števka, ktorého držali na odľahlom mieste, totiž majú odviesť k Teodorovi, ibaže... Ibaže chlapčaťa zrazu niet! Mikuláš je veľmi zmätený a už naozaj nevie čo si má myslieť. Danielov strach, že by Anna mohla niečo cítiť k Dušanovi mu síce spočiatku pripadal absurdný, no teraz si už až taký istý nie je... Obzvlášť preto, že vie, že Dušan je do jeho dcéry zamilovaný už od nepamäti. Teodor soptí. Kvôli tomu, že jeho chlapi nechali ujsť malého Števka a stále ho nenašli... A tiež kvôli tomu, že za ním prišla Anna a dala mu ultimátum – buď bude Števko do večera u Diany, alebo Anna zájde, hoc aj bez dôkazov na políciu a svoju výpoveď proti nemu poskytne médiám! Mrcha Andrea šikovne zneužije potýčku s rozhnevanou Annou na to, aby Danielovi nasadila do hlavy chrobáka - spochybní Anninu nevinnosť i úprimnosť jej citov k nemu. Andrea a Teodor sa rozhodnú Annu, spoľahlivo umlčať, pretože ich môže vážne ohroziť, a tak jej uštedria tvrdý úder, ktorý ju zasiahne na tom najcitlivejšom mieste...
Dnesny video diel-http://druhydych.markiza.sk/clanok-12485-druhy-...
@mamartinka
ja som ťa s info už včera predbehla 😎
viete kočky čo jedna pani pisala v 40 epizode že sa daniel vychrape znova s andreu ?,myslite že to je pravda ja dufam že nie..........
viete kočky odkiaľ berie jedna pani pokračovanie druheho dychu z magio tv:??? daniel sa ma znova vychrapať z andreu
@741258 ved 40 epizoda bola vcera 😉
Pondelok 12.03 Šakal prichádza Teodorovi vyčistiť žalúdok. Incident so znásilnením môže ohroziť Šakalov biznis. O Danarch sa chce postarať sám. A Teodor by sa mal zbaviť Andrei, ktorá mu robí len problémy... Andrea sa neváha vyhrážať Anne rovno do očí - všetci jej blízki sú ohrození, ak ostane s Danielom. Podarí sa jej Annu zastrašiť? Utorok 13.03 V bulvári sa objaví fotografia mŕtveho mafiána Braňa. Lenka ho spoznáva a rozhodne sa vypovedať na polícii. Viktor začína tušiť, že za jej znásilnením môže byť Andrea s Teodorom. Viktor pochopil, že obeťou znásilnenia sa mala stať Anna, pretože prekazila Andreine plány. Neodpustí si návštevu Teodora v bare. Stvrtok 15.03 Lukáš s Laurou už nemôžu čakať na to, kým sa Daniel vzchopí. Danarch má veľkú zákazku, ktorej podklady treba odovzdať. Rozhodnú sa, že zabojujú aj bez neho. Andrea prichádza do vily - vrátiť Danielovi sako, ktoré si u nej zabudol. Daniel ju posiela dočerta, no vie, že včera urobil obrovskú chybu. Piatok 16.03 Klaudia dostala predvolanie na súd ohľadom Barborkinho opatrovníctva. Chce si to vyjasniť s Teodorom. Andrea svojím vystúpením v bare zaujala hudobného producenta. Dostáva od neho lukratívnu ponuku. Mária si zavolá Lenku a Daniela do ambulancie, aby im oznámila správu, ktorá zmení všetko.
Pondelok 19.03 Lenka prináša Viktorovi správu o Andrei - na nakrúcaní klipu skolabovala. Daniel má čo robiť, aby Barborku presvedčil, že im môže byť dobre aj bez Anny. Daniel dal Annu sledovať, pretože neverí, že Dušana naozaj miluje. Fotografie od detektíva ho o tom definitívne presvedčia. Utorok 20.03 Klaudia nachystala Barborke s Danielom "výborný" makrobiotický obed. Nájde niekto odvahu povedať Klaudii, že je nestráviteľný? Anna si čoraz viac uvedomuje, čo všetko pre ňu Dušan podstupuje. Netají sa svojou náklonnosťou k nej. Márii sa doteraz darilo tajiť svoj vzťah s Jakubom. Praskne Máriine tajomstvo? Stvrtok 22.03 Mikuláš ťažko prežíva Annin odchod do Nemecka. Nestojí ani o návštevu Klaudie a Milana, ktorých Gitka pozvala. Dušan rozmýšľa, že sa v Nemecku usadí. Timea má s Teodorom svoje plány. Zdá sa, že Teodor jej z minulosti zostal niečo dlžný.

http://druhydych.markiza.sk/clanok-576235-bruch...