Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
Keren a Onur sú bratia alebo len kamaráti...?
bycikel kupila Seherezada nie Onur a inka začne to dávať aj NOVA
@labelo môže dávať aj Nova aj Severka aj neviem, ktorá iná, nemáme, Markíza to istí a youtube tak isto 😀
ahojte
viete nieco o tom ze sa ma 1001 noc vysielat uz aj pondelok?
no ten to zabil...tak ako vy..velmi pekne, velmi noblesne, velmi bolestne..a more...na fotke strasiak 😅 😀
kedy si Kerem a Benu potykali??
ja som s toho seriálu hotová normálne cez víkend by to mohli aj opakovať 😀
Ahojte, no fajn, že nie som sama trafená. Mne sa všetci smejú, že si znižujem IQ pozeraním telenovely. Myslím, že od telenovely má ďaleko, tento seriál je oveľa profesionálnejšie zvládnutý, ako treťotriedne argentínske lacné telenovely s trápnymi a uvrieskanými vyceckovanými herečkami. 😀 A po druhé, už mám plné zuby CSI, NCIS - kriminálok, krvi a mrtvol.
Večer si pekne uvarím čaj, zapálim čajovú sviečku , bonboniéra na stole, ponorím sa do vankúšov, deky a úúúúúžasne oddychujem pri Šehrezáde ako už dávno nie.
Páči sa mi hlavne to, že tam nikto neotŕča holé cecky hneď v 2. časti, ženy sa tam lacno neponúkajú, nie sú tam prízemné dialógy, trápne zápletky a ešte trápnejšie intrigy. Celá atmosféra seriálu vychádza z tureckej mentality, prirodzená cudnosť žien, vzájomné správanie, úcta k starším, rodičom ... a k tomu dej sa odohráva v krásnom prostredí, často v exteriéroch. Apropo zmenila som môj skreslený názor na turecké veľkomesto. Istanbul je nádherné moderné mesto, určite by som sa tam išla pozrieť.
a konečne aj v archíve markízy 😵 😵 😵
Baby normálne omdliem, Markíza dala do archívu všetky časti. Jupí - jupí, nevidela som asi prvých 5 dielov, tak si to pekne pozriem.
@hadassah 😀 pobne...len sviecku nepalim..lebo ked sa chysta..teda aspon mne sa furt zda, ze uz sa chysta romantika, tak podskakujem okolo telky..este by som daco podpalila 😀 ..ale inak velmi pekny film /ziadna telenovela/, velmi dobre zvolený herci...aj postavy im sedia, aj su pekny a pasuju k sebe 🙂 a huraaa za archiv
@traktor ja tiez sviecku nepalim, ale pijem prii tom kavu, aby som nedajboze nezaspala 😀
už viem ako to pôjde ďalej, you tube funguje, a mm mi hovorí, či ma to baví potom pozerať na našom, jasné že áno, ani nedýcham.... 😵
jej fakt už je v archíve? tak idem hneď mrknúť lebo som nevidela posledných 10 minút včera 😀
žeriem to aj teraz aj ked sa mi oči zatvárajú už od ôsmej 😵 ale držím 😀
Ahojte baby 🙂 Pridávam sa ku Vám maniačkám 😀
Ja ten seriál žeriem a nedokážem sa od neho odtrhnúť 🙂 Neviete koľko to má ešte častí?

@jojka120ten stary ded bude az ku koncu Seherezada bude s nim pracovat a ten bicykel ja som tiez pochopila ze ona kupila Kanovi Ja dost lutujem Bennu v seriali 😒