icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

monika_123
18. mar 2011

@mamartinka nejaka sprosta komedie z 1999 😠

mamartinka
18. mar 2011

@monika_123 to uz dnes ide len1 diel?

monika_123
18. mar 2011

@mamartinka ano uz dnes 😒 uz mi to ide na nervy teraz to budu natahovat aby mali co najdlhsie taku sledovanost...

mamartinka
18. mar 2011

@monika_123 😉

stelluska1
22. mar 2011

ta markiza ma uz poriadne stve!!! nestaci, ze tie casti rozdelili, ale este ich aj natahuju ako gumu v gatiach, ked na zaciatku zopakuju 10 minut z predchadzajucej "casti".....Mam na nich nervy!

terez34
24. mar 2011

@stelluska1 tak to ide na nervi celej nasej rodine a este pohukali aj ten piatok kedy sli aspon dve casti ved toto tych 30 min. je hrozne

pancake
24. mar 2011

aj ja kuka sehezu. vlastne cela rodina 😎 😎

lussy23
24. mar 2011

budúci tyžden bude v Modrom z neba príbeh stretnutia akejsi baby so Seherezádou

terrs
26. mar 2011

Neviem čo s tou babou robia v seriáli maskéri ale v tých ukážkach na Modré z neba je taká nádherná až sa mi chce plakať, že môže byť tak krásna 😕 😀

labelo
27. mar 2011

už som sa to tu raz pýtala,píšete,že na youtube má seriál 90.častí a tá je posledná,ale tam sú potom ešte dalšie časti tuším až do do 150,to je nejaké pokračovanie???lebo tomu nerozumiem 😀 dakujem

missy97231
27. mar 2011

@labelo original posledna cast JE 90ta... Ak su casti dalsie, tak je to podobne ako ma nasa Markiza... Rozdelenu jednu original cast do viacerych... Sice ten koniec je ´divny´ ale zatvori sa kniha a bude the end 🙂 takze pokracovanie asi uz nehrozi 😀

rabiva
27. mar 2011

😀 😝 "Šeherezáde sa ako jedinej podarilo rozplakať Chucka Norrisa" 😀

kalifa28
31. mar 2011

@rabiva sto bodov🙂

mamartinka
13. apr 2011

Baby neviete mi poradit melodiu co maju v telefonoch v tomto seriali?Teraz zacal aj serial Slzy Bosporu aj tam maju tu melodiu v mobiloch.Kde by som to mohla najst.Vdaka.

rabiva
13. apr 2011

@mamartinka no neviem ci to bude prave toto, ale ja som skusila cez stranku ulozto.cz, je potrebne aby si sa zaregistrovala a cez vyhladavat som nasla Binbir Gece alebo TaJN a naslo mi rozne mp3...
btw: ja odtial stahujem aj rozpravky pre malu 😎 😎