Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
Ahojte aj ja sa pridávam lebo ten seriál sa mi páči ale už som to vzdala dívať sa na to každý deň a vždy sa rozčúlim na tom ako dajú najprv opakovanie a potm zasa reklamy a vôbec to nedávaju o 20:00 ale až 20:20 len klamú divákov. Normálen som myslela že napíšem do TV email ako sťažnosť ale jedna sťažnosť žiadna sťažnosť 😠 Ja to už robievam tak že cez týžden na to nekukám ale v sobotu si kuknem na nete všetko za ten týžden a mám pokoj. Je to tam bez reklám a pustim si to kedy chcem a takto mi neušla ani jedna časť a dokonca som kukala aj na youtube čo bude v ďalších a poviem vám že niektoré budu sila časti
Absolutne sa nepodobaju.Daleko ma riaditel joj od Onura http://www.pluska.sk/soubiznis/spravy-klebety/n...
@mamartinka veľmi šikovný chlapček! Toľko textov si zapamňtať, obdivujem ho.
@akzuzs to s tebou suhlasim, ta rada pre retransmisiu ci ako sa to vola by mala davat pokuty za zavadzanie divakov, lebo vzdy na marze povedia ze bude to o 20.00 a program vecerny zacina o pol hodku neskor alebo 20 minut,takze byu som im navalala pokuty, ze by vraveli presny cas v ktorom budu vysielat program, ja to uz velmi nepozeram tak raz do tyzdna bo to mi uplne staci na to aby som vedela co sa tam deje
@bonaquaba no to hej. Ja len dokukám na nete ale predstav si že už aj tam je reklama 😠 síce jedná ale je až ma ide šľak trafiť. Večer nehorzí že na to kunem, lebo by som sa naštvala že kedy to začína, koľko reklém a potom ked to skončí tak páni to už je toľko hodín????Ja idem deti uspať a zaľahnem s nimi od úvanvy ved to poznáš sama máš doma malé živé pokladíky 😝 😔 Tak raz do týždna na nete pozriem spetne to čo som nevidela, to čo ma nezaujíma preskočím a je to za dve hodky pozreté aj menej 😀
@akzuzsno to je asi najlepsi sposob pozerania, raz za tyzden pozret a nezaujimave veci preskocit,ja to obcas pozeram, ak nahodou nezaspim ako tz vravis s detmi od unavy a zvlast teraz mam take obdobie, ze je 8 hodin a ja spim, su to az moc zive striebra tie moje deturence a zvlast, ked sa ti dvaja starsi zacnu hadat a bit, tak to potom je tu ako v bojovom poli, ale dufam, ze bude uz len lepsie a lepsie a ty ako deti zvladas
Ahojte kočky, tak ja už ani neviem, že nejaká Šehrezáda bola, začala som to na nete pozerať vo februári a v marci som to dopozerala. Po tej jej svadbe s Onurom a potrate to v porovnaní s romantiku v prvých častiach išlo celé dolu vodou. Celá Šehrezáda mi liezla na nervy, normálne som čakala, kedy ju Onur dobre prefacká, nech sa zobudí do reality koza sprostá a do konca seriálu sa tam nič pekné u nikoho neudialo, samé intrigy, problémy, choroby, smrť.... ☹
@hadassah to je ako v normalnom zivote tiez len same intrigy a suhlasim s tebou , ze ten Onur ju mohol aj prefackat, pretoze v reali ziaden chlap by netoleroval tak zenu ako on a by jej taku strelil, ze by si aj uvedomila, aka je to koza a tiez tie vylevy co tam hovoria to je nieco ako katastrofa ja sa na tom kosim, pretoze ked niekedy dru tak az sa mi rozum zastavuje, ale co budes pozerat ked tam nic nie je aj ked som to uz dlho nevidela bo ma to uz anji nebavi
@bonaquaba no veď práve, čo budeme pozerať. A je to predsa len o chlp inteligentnejší seriál, ako mexické telenovely, hoci zase o inteligentných dialógoch tiež pomlčím, to je len samé, Onur.. milujem ťa, Šehrezáda... odpusti mi... 😀 no a záver seriálu... taký dosť suchý. Tá Šehrezáda tam pekne so všetkými nacvičuje. Mne sa najviac páčil Ali Kemal. Kým ostatné postavy sa v seriáli ako tak menili a vyvíjali, tak tento Ali Kemal ostal idiot až úplne do poslednej časti, kde sa už aj starý Burhan nasral a na zemi ho skopal ako psa. Aspoň nejaký fun na záver 😀
tak ja už SEhinu nepozerávam bo ma vytáča jej priblblý zaspatý pohľad a to, aká je zabrzdená........ Zo začiatku cca do 80 časti som na tom fičala, no nemám náladu na milion reklám nekonečné opakovania z predchádzajucich častí a hlavne na same negatívne zápletky.
terz ma začína baviť seriál Slzy Bosporu 😉
neviem či to niektorá pozeráte ...
@aero Ahojki.Aj ja to pozeram.Dala som aj temu tu nato.
ahoj , hľadala som ten seriál na you tube 😉 no lebo som nedočkavá a neni tam......... 😒

serial tisic a jedna noc je super ale aj mna hnevaju tie blbe reklamy a aj to ze najprv ukazu co bolo minule nechapem preco potom kusok filmu reklama a tak no hroza a este nikdy nejdu dve casti v pondelok superstar daju jednu cast utorok ordinacia tiez jednu cast v stredu modre z neba nedaju ani jednu cas stvrtok ordinacia zas jedna cas a v piatok jedna cast a potom ide nejaky blby film mam nervi uz na to 😝