Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
ano ma to 180 casti 🙂
Viem ze ide este 37 casti
joj baby poriadne sa to zamiešava pozerávam na Nove tam už sú vo finále a som v šoku čo sa tam deje. úplný obrat ako to zatiaľ dávajú na markíze.
http://www.cas.sk/clanok/204700/prichod-seherez... Aj sa niekto chysta na DOD?
koľko častí ešte má ?
čo sa stal os Mihriban a Onurovou mamou?
veru neviem. také to je teraz napinave ze som na ne aj zabudla ☹
Zajtra je posledná časť?
@benkovamartina nie pridali ešte tri. Takže bude až budúci týždeň....
Ach nebyť farmy, tak už je dávno koniec 😖 😀
@lussy23 a dalšie nei sú alebo ich Markíza nekúpila?
@benkovamartina ďalšie by už nemali byť.
@lussy23 No nevizerá to na koniec, či?
@benkovamartina ani mn e sa to nezdá... ved uvidíme. Ak to neskončí svadbou ,tak sa pokračuje 🙂
@benkovamartina mame už nový program a hneď som pozrela. Pondelok a utorok budú dve posledné častí s podnázvom veľké finále 1 a 2.
@lussy23 @benkovamartina ja na markize nepozeram, ale uz som to videla 😉 no uz mi to pride strasne davno,,, 😀 😀 v poslednej casti svadba aj tak nebude,,, reagujem na prispevok lussy23 ze ak to neskonci svadbou, tak sa pokracuje 😉
@missy97231 nebude? fiha zvláštna telenovela 😀
@lussy23 vsak uz mali svadbu 2x 😀 😀 😀 ono sa to skonci tak, ze Seherezada sa bude vydavat za toho co je teraz s nim (nepamatam meno), a v tom vojde tam do miestnosti Onur aj s malym Kanom a tou dcerou... objimu sa ... a konec 🙂 teda - este je tam ta rozprava o stastnom konci rozpravky 😉
@missy97231 A to bude koniec? to asi rozbijem telku!
Nech sa ešte aspon 10 min. mozkávajp, obímajú a ukazujú ako spolu šťastnebývajúp všetky 4 a maju ešte 3 bábatko...
@benkovamartina @lussy23
takze uz je po ??? co hovorite na koniec? 😀 😀
cakala som ze to skonci nejako krajsie....................🙂))
no neviem tomu koncu som nechápala... myslela som tiež že to končí krajšie. Oni sa znovu vezmú a budú mať tretie dieťaťko a aj Bennu s Keremom budú mať dieťaťko =)
Ale bolo to pekné.
Nuž rodičia sa musia vždy prispôsobiť svojim deťom =D

http://tisicajednanoc.markiza.sk/clanok-561202-...