Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
inak dnes v teleráne o tom seriáli hovorili a že sa rok po seriáli zobrali oni dvaja - no čistá romantika 😵 😀
čaute slečny maminky i budúce maminky, aj vy ste závislé na tejto romantike? mne dokonca nedá spávať!veľmi pekný ťutináčik...Už sa teším ako najašená, kedy príde večer. 😀
Mne sa to veľmi páči. len som si s prvu myslela, že je to klasická Tisíc a jedna noc 🙂 Ale pkené to je.
joj včerajšie časti sa mi páčili, už sa teším na tie dnešné 😵
bomba seriál a ten jeho " kuk"
baby a co tam bolo vcera???ja som asi tak o deviatej zaspala.....lebo mam malicku 3tyzdnovu a to nocne kojenie ma zmaha spat tak skoro...tak neviem co tam bolo :(((
Baby ktoré kukáte dopredu kedy dedko Burhan uvidí vnuka? 😵
@zebricka23 seherezada dosla do kancelarie kde sedel Onur, jeho matka a Keran, matka ju zbadala a veeeelmi natesene zacala rozpravat jak sa spoznali na stretnuti nadacie pre leukemiu a jakeho ma seherezada krasneho syna a jak sikovne zohnala 200 tisic na liecbu 😀 😀 😀 😀 si vies predstavit jak sa onur ksichtil, chudak je z toho zdrveny ze co spravil. "seha" (nechce sa mi vypisovat furt jej meno 😝 ) sa boji ze ju vyhodia, lebo im zatajila pri pohovore ze ma dieta. dostane ale svojitu premiu na novy rok, sa na tom v bare dohodli Keran s Onurom 😉 a skoncilo sa to tak ze Onur a keran sli do kina a uvideli tam Sehu aj s Kaanom 🙂 chces vediet aj vedlajsie postavy co robili?
vážne ten ksicht onura bol na nezaplatenie, asi by sa bol radej v riti videl s prepáčením
jaj veru ten jeho utrápený kukuč stojí za to 😀 ako jej povedal že on trpí 😀 a ešte sa mi páčilo keď sa starý Burhan rozprával so ženou o vnúčikovi aký ksicht hádzala tá jeho protivná nevesta 😀
@zebricka23 môžeš si to aj stiahnuť na ulož to.sk.....škoda že sa tam necda pozerať,,,sťahuje sa to jednoducho..a markíza ešte stále nič,,,,

@danka.k aj v stredu? a po jednu časť či po dve? lebo teraz dávali upútavku že dnes je to od 20:00 do 21:50 tak to budú asi dve 😕 dúfam že mi drobci dovolia pozerať 😀 aspoň jedna výhoda že mm chodí preč a nikto mi do toho nešomre 😀