Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
ani nemusis..staci, ze poznas mna 😉 😀 😀 😝
inak dnesna cast super...juj a na tom koni ako cvalal...normalne ze aaaach 😵 ..a ten koniec..normalne ma nas..li...takto skoro skoncit, v tom najlepsom..no uz nech je zajtra..
baby napiste mi o com to bolo,nevidela som 😵
nikdy nepozeram serialy, lebo ma ukracaju o vzacny volny cas, ani neviem ako ale stala sa zo mna teraz zavislacka 😲
baby, ktore ste to uz videli na nejakych inych kanaloch, v ktorej casti sa asi daju dokopy? Dufam, ze nie uplne na konci.
@stelluska1 neee, neboj, ono v podstate sa uz teraz davaju dokopy 😉 viem ze furt operujem s 25 castou ale dalej som zatial nestihla kuknut 😝 takze ti mozem povedat ze do 25 casti uz budu spolu 😉
dobré vzrúšo začína, normálne sa teším ako malé dieťa na darček, ľúbi sa mi to, tie ich pekné kukuči, noooo, tak to tedy jo
ahojte, ja to pozerávam a je to krásne. Tá hudba je perfektná, nie je niekde na YT?
@latvia tak super 🙂 nechcem pozerat telenovelu do vianoc, ja len chcem vidiet ako sa do seba zamiluju a to mi staci 🙂
inak tiez som zvedava, ako sa zatvari ten druhy sef, tiez ho nemam rada, furt sa vtiera 😀
No baby uz sa tesim na dnesnu cast, pekne sa to vyvija 🙂
akurat pozeram telerano...a ukazuju nadherne fotky...hlavnym hrdinom sa narodil syncek ALI/Y ..neviem ako sa to u nich pise 🙂
citali ste nazor inteligentky Studenkovej na tento serial?? je to v novom Sarme - vraj ju ani nenapadne sledovat tento serial, ci si niekto uvedomuje ze aj takymto sposobom si pustame moslimsky svet do nasich obyvaciek, vraj v arabskych krajinach by slovensku telenovelu nikdy neodvysielali 😨 😨 😨 trapkaaaa 😀 😀 nejak mi uslo ze by Slovensko malo nejaku vlastnu telenovelu 😝
rabiva-však Ordináciu v ružovej záhrade. 😀 aj tam spí každý s každým,naťahujú dej,doktorkovia sa vozia na drahých autách...len to dávajú len 2* do týždňa keby to chceli vysielať každý deň,diváci Markízu zbombardujúúú 😀 jasné,slovenskích hercov to škrie,že si tak ľahko nezahrajú...aj ja fandím TAJN 😎 na začiatku som bola skeptická,ale priznávam chytilo ma to. 🙂
mne sa ten seriál páči, má síce spomalený dej a to gúľanie očami mi trochu lezie na nervy...tá superstar Studenková mi lezie na nervy 100 krát viac, Ordináciu nesledujem už rok, lebo sa to nedalo, fakt každý s každým, už aj Panelák sa v tomto pokazil, tiež nebudem pozerať...a aký moslimský svet? Veď nikto tam nevykresľuje atentátnikov ako hrdinov, je to úplne iný dej- romantická telenovela, no veď uvidíme čo bude ďalej...
@rabiva to napisu vzdy take tavicky.....a ked zacne serial, sedia napäto pred telkou, okusuju si nechty..a pri peknom pohlade, pri tutu mutu alebo pri kazdom bozku omdlievaju...len pred verejnostou sa pohorsuju, ze oni take braky nekukaju..ha,,ja robim sice to iste...len si neokusujem nechty ale papam tycinku 😀 ..a verejne sa priznam, ze omdlievam tiez 😀 😀
@latvia máš bod, bezbýznamný, ale máš 😀 😉
myslim ze uz teraz ma obrovsku sledovanost, inac by to nedali 4 dni v tyzdni 🙂 ordinacia zial odraza realitu 😝 ale v dnesnej dobe chce clovek torsku vkusnej bezsexovej romantiky 🙂
@latvia presne ako píšeš, buď plno sexu a mnohokrát takého že sa mi rozum zastavuje alebo masaker a vraždy, takže radšej tureckú telenovelu, na ktorú sa dobre pozerá, trošku endorfínu v podobe slzičiek, je tiež prospešné a hneď máme dobrú náladu a v konečnom dôsledku to prospieva aj našim partnerom, nie? 😉
@traktor krasna debatka, babyyyy 😎
aj ja pozeram a co? a manzel pekne sedi pri mne a tisko caka na reklamu, ak mi chce nieco povedat 😉
btw, studenkovu mam celkom rada a je to len clovek hrajuci sa na celebritu, takze ak vypusti taketo nieco z ust, iba to potvrdzuje moj nazor na nase celebritky...
citali ste filanovu uvahu o mediach? skusim to najst...
@zuzanakarolinka ze? 😀
mne sa najviac pacia tie nesmele dotahovacky na zaciatku, a je dobre ze tam nie je ziadna postelova scena, to by nebolo onoooo. je pekne kukat na snazilkosa Onura jak bojuje o Sehu 🙂

@traktor 😕 hej? 😀 taku nepoznam 😝