icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

amadora
18. jan 2011

@danka.k aj v stredu? a po jednu časť či po dve? lebo teraz dávali upútavku že dnes je to od 20:00 do 21:50 tak to budú asi dve 😕 dúfam že mi drobci dovolia pozerať 😀 aspoň jedna výhoda že mm chodí preč a nikto mi do toho nešomre 😀

danka.k
18. jan 2011

@amadora hej po dve casti bude byvat 😉 😉 😉 😉 neboj dovolia ti pozerat - musia 😀 😀 😀 😀

amadora
18. jan 2011

@danka.k 😀 😀 😀

amadora
18. jan 2011

inak dnes v teleráne o tom seriáli hovorili a že sa rok po seriáli zobrali oni dvaja - no čistá romantika 😵 😀

alexo
18. jan 2011

čaute slečny maminky i budúce maminky, aj vy ste závislé na tejto romantike? mne dokonca nedá spávať!veľmi pekný ťutináčik...Už sa teším ako najašená, kedy príde večer. 😀

lussy23
18. jan 2011

Mne sa to veľmi páči. len som si s prvu myslela, že je to klasická Tisíc a jedna noc 🙂 Ale pkené to je.

netmona
18. jan 2011

@latvia aha,,,podarilo sa,,,,dik

netmona
18. jan 2011

@alexo no aj ja sa teším ale, dnes uprednosním zumbu,,,

netmona
18. jan 2011

@amadora no ja som taký fanatik,,ked ma niečo zaujme tak si musím vygugliť všetko,,aj na Tr stránkach 😅

netmona
18. jan 2011

ženy.... 😎 ale ani toto foto nieje na zahodenie

latvia
18. jan 2011

@netmona 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 veru nie 😀 😀

alexo
19. jan 2011

@netmona to teda je zlaté! Tá zumba teraz riadne beží, ale ja sa svojej lásky nevzdám, pekne si pozriem každú časť, ak sa bude dať.len škoda, že je toľko častí, myslela som že sú len 2.tak mám čo kukať a byť napnutá až kým neprejde celý seriál. 😉

amadora
19. jan 2011

joj včerajšie časti sa mi páčili, už sa teším na tie dnešné 😵

aero
19. jan 2011

bomba seriál a ten jeho " kuk"

zebricka23
19. jan 2011

baby a co tam bolo vcera???ja som asi tak o deviatej zaspala.....lebo mam malicku 3tyzdnovu a to nocne kojenie ma zmaha spat tak skoro...tak neviem co tam bolo :(((

nenka83
19. jan 2011

Baby ktoré kukáte dopredu kedy dedko Burhan uvidí vnuka? 😵

latvia
19. jan 2011

@nenka83 chces presnu cast? 😅 ak si dobre pamatam tak prvykrat ho uvidi na cintorine pri hrobe svojho syna...ale ktora cast presne uz neviem, do 25. urcite

latvia
19. jan 2011

@zebricka23 seherezada dosla do kancelarie kde sedel Onur, jeho matka a Keran, matka ju zbadala a veeeelmi natesene zacala rozpravat jak sa spoznali na stretnuti nadacie pre leukemiu a jakeho ma seherezada krasneho syna a jak sikovne zohnala 200 tisic na liecbu 😀 😀 😀 😀 si vies predstavit jak sa onur ksichtil, chudak je z toho zdrveny ze co spravil. "seha" (nechce sa mi vypisovat furt jej meno 😝 ) sa boji ze ju vyhodia, lebo im zatajila pri pohovore ze ma dieta. dostane ale svojitu premiu na novy rok, sa na tom v bare dohodli Keran s Onurom 😉 a skoncilo sa to tak ze Onur a keran sli do kina a uvideli tam Sehu aj s Kaanom 🙂 chces vediet aj vedlajsie postavy co robili?

zuzanakarolinka
19. jan 2011

vážne ten ksicht onura bol na nezaplatenie, asi by sa bol radej v riti videl s prepáčením

amadora
19. jan 2011

jaj veru ten jeho utrápený kukuč stojí za to 😀 ako jej povedal že on trpí 😀 a ešte sa mi páčilo keď sa starý Burhan rozprával so ženou o vnúčikovi aký ksicht hádzala tá jeho protivná nevesta 😀

netmona
19. jan 2011

@amadora ale ved on to len hrajeeeeeeeeeee 😵 😵 ,,ale kurňa ako dobre 😀

netmona
19. jan 2011

@latvia no ženo,,tak ty môžeš konkurovať Vasilkovej,,,,, 🙂

netmona
19. jan 2011

@alexo no dik,,,,tak nevzdáš,,,ani ja ,,,ja si to pozeram potom 🙂

amadora
19. jan 2011

@netmona taký chlap by mohol aj na mňa hrať čo by len chcel 😀

netmona
19. jan 2011

@amadora,,sú aj krajší,,a tých naj máme doma,,, 😎

amadora
19. jan 2011

@netmona to je jasné, ale tak aj tento by stál za hriech, pre tie jeho oči by žena robila divy 😀

netmona
19. jan 2011

@zebricka23 môžeš si to aj stiahnuť na ulož to.sk.....škoda že sa tam necda pozerať,,,sťahuje sa to jednoducho..a markíza ešte stále nič,,,,

netmona
19. jan 2011

@amadora ja som zažila už oči a tak som čiastočne imunna 😨 no na živo je to určite väčší adrenalín

latvia
19. jan 2011

@netmona kto je Vasilkova? 😀 ze jej mozem konkurovat 😅

traktor
19. jan 2011

@latvia je to spisovatelka 😀 😀 😀