Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
@latvia jaj ta konec...tak aspon napinak by mohol byt..napr.postavi sa a jednu mu vrazi..ze co si to dovoluje..a tie 3 hned prestanu hrat, ..alebo daco take 😀 ..uz len jedno mi prezrad..bude aspon kustik romantiky v dalsej casti?.ci aj na toto treba dlho cakat?..ja keby som rozumela, tak si vsetky casti hned pozrem..ale ja chcem vediet co hovoria
Noo, tak toto bolo lepsie ako orgazmus, normalne som sa vzila do toho uff 😅 a ked tu teraz spominate toho"pana" tak ja tak uz mojmu staremu hovorim 😀
@maartinkaa 😀 😀 😀 na zaklade tejto telenovely???? 😀
@maartinkaa 😀 😀 😀 a co je to ten orga, orga.. 😅 😕 😀 😀 😀 a co tvoj stary na to oslovenie hovori?..ja mojmu radsej nic take nehovorim..uz ma aj tak dost, aj bez oslovenia 😀
ano @latvia ja pozeram ten so srbskymi titulkami a fakt sa to da pochopit...aj slova su dost podobne :D
Ahojte. Tiez pozeram, ale vcera som musela dat chlapcov spat a uz ma nepustili. Mohol by mi tu dakto napisat o com to bolo? Skoncila som tam, kde Keren navrhol, aby Seherezadu pozvali k nim domov a tamprebrali podrobnosti ohladom toho projektu. VDAKA 😉 😉 😉 😉
@nika251 to uz bolo asi v druhej polovici, ci nie? na podrobnosti sa medzitym nepamatam, sice som pozerala jak blazon, ani manzel sa mi nesmel prihovorit, lebo som zavrcala na neho, ze mi nieco unikne 😀
ale najdolezitejsie bolo samozrjeme na konci, onur ju zobral na veceru, zaklamal, ze sluzobna, a boli v celej restauracii len oni dvaja, romantikaaaaaaa, ona bola velmi chladna, Onur sa jej v kuse ospravedlnoval, a nakoniec je poziadal o ruku a potom prisli titulky 😝
baby vsetky casti si viete pozriet na Youtube - staci napisat 1001 noc je to velmi dlhy serial
🙂 🙂 🙂 🙂
@balint tam je to nejako divno číslované, ja to zvyknem pozerať
teda kočky, to už do 25 časti budú spolu? 😕 dajako skoro, nie? mne sa tam páčia tie naťahovačky, kurnik mohli viac drahoty robiť, však o čom budú ďalšie časti,hm? 😀
akože s tou Studenkovou som dosť v šoku, takú hovadinu trepnúť 😝 keby hneď aj natočili slovenskú telenovelu neviem kto by im to kukal 😀 a či už je to arabská, čínska, cigánska alebo čo ja viem aká, pokiaľ to má čo človeku dať a je to dobre spracované tak prečo nie? zato sa teraz nevrhnem čítať korán lebo juuuuuuuuuj telenovela z turecka 🙄 😀
no a dúfam že tomu Kerenovi či Keramovi či ako sa vlastne volá keď v každej časti ho volajú inak 😀 sa konečne otvoria oči a začne si všímať to chudiatko čo je do neho také zaľúbené
@anulienka166 ahoj,a prosim ta ako budem vediet ktoru epizodu si mam pustit,ked ti nasi slovaci ani nepisu kolka cast ide 😝 napr.vo stvrtok neuvidim,ako si to potom najdem.nevies?diki
ahojte kolko to ma vlastne na utube casti ja som dokukala 90 a tu pisu nieco aj ze 91 ale mne sa v tej 90 zdalo ze to je uz akoze finito...nepozerali ste to niektora uz cele?

@traktor dlho, veru dlho, kedze pre teba je aj jedna cast dlho 😀