icon

SHEIN - aká doba dodania?

domculaa
2. júl 2022

Ahojte, chcela by som sa opýtať na dobu dodania zo stránky SHEIN. Objednávku som urobila 16.6., zatiaľ mi nič neprišlo. Potrebujem to najneskôr do 13.7. Myslíte si, že tu je ešte nejaká šanca, že to príde dovtedy? :/ Aké máte vy skúsenosti s dobou dodania u SHEIN?

Strana
z2
bozena112
Autor odpoveď zmazal
bozena112
20. nov 2023

@nataliik takže nevadí keď sa nedovola ?

nataliik
20. nov 2023

@bozena112 tak záleží asi od kuriera, ale mail chodí deň vopred, tak podľa neho potom volaj nech ti pošlú číslo na kuriera.
Ty mu na druhý deň ráno zavolaj, nahlas meno a dohodni sa, že ti to nechá niekde alebo nech ti na to číslo vola.

kamilascukova
23. nov 2023

Ja som si tiež objednala zo sheinu veci a potrebujem to na 9.12 objednávku som urobila 11.11. Naposledy bola objednávka v Holandsku od 16.11 a odvtedy mi nič neprišlo:((( objednávala som už viackrát ale toto sa mi ešte nestalo vždy mi prišiel balík do 10-11 dní . Ja už aj prestávam veriť že mi to pride do 9.12:(((

majamat
23. nov 2023

@kamilascukova mne sa raz stalo, ze to trvalo asi 15dni, ci tak nejak, nevesaj este halvu, mozno teraz pred sviatkami sa to zdrzalo niekde.

nataliik
23. nov 2023

@kamilascukova neboj sa príde, ale 11.11. sú veľké výpredaje, čiže toho majú strašne veľa. Tak to trva cca 3 týždne.
Ja som objednala 6.11. A prišlo teraz v utorok

natalia_kolom
16. júl 2024

Dobrý deň neviete čo znamená ak mi shein v mojej objednávke ukazuje repurchase?

Strana
z2