icon

Showbiznis a všetko okolo neho

mirka414
5. jún 2008

Hupkova a Krajcer???

sylvie
25. júl 2008

no ja by som teda pani Pociatkova nechcela byt, ani keby mal dvojnasobne konto.. 😝
a lola, si pis, ze uz pred 10 rokmi bol za vodou.. 😉

a dorota nvotova je aj spevacka, teda okrem toho, ze je aj herecka.. 😉

liana
26. júl 2008

asi ma tu ukameňujete, ale mne sa pani Počiatková veru nepáči 😅 ani na foto, ani na živo 😒 zato jej manžel, keď sa len tak letmo usmeje, nie je na zahodenie 😀 🙂

o Dorote nemám ani moc načítané, len viem že žije skôr taký odviazaný život a v práci hovorili, že ako malá to nemala na ružiach ustlané. tak ktovie. 😖

mimochodom, niekde som zahliadla, že žitný sa ide súdiť s exmanželkou? 😖 to má málo súdov na krku? či ešte ani jeden? nejako mi info z minulého týždňa uniklo

moncika15
27. júl 2008

ahojte klebetnice 😀
neviete nic o tom ze jozo procko zomrel? xcem len vediet ci je na tom aspon nieco pravdy a ako tato fama vznikla
😕 😅

darina77
28. júl 2008

moncika to vážne? Normálne so z toho v šoku. Ale zatiaľ nikde som o tom nepočula.

lekno
28. júl 2008

Ani ja som o tom nič nepočula 😨

jabber
29. júl 2008

http://www.novinky.cz/clanek/145857-video-buben...

Jsem zvědavá, jestli budou časem hrát dáll, mám je docela ráda 😒

leva
29. júl 2008

moncika odkial vies?no veru som o nom uz dlho nepocula ale keby,su toho asi cele noviny.

majka35
30. júl 2008

pročko určite nezomrel...

biela
30. júl 2008

nie je mi sympatický boris kollár a ako ho vidím skoro každý deň v telke v rôznych magazínoch o "celebritách". ale čo urobil pre to dievča Kristínku je perfektné...

cicushka
30. júl 2008

1.) s pociatkovou som kedysi robievala na akciach hostesku. bola to uplne normalna baba...ale uz v tedy bola z rodiny, ktora je zavodu.
2.) procko ucil telesnu vychvou na nasej zakladnej skole, ked som bola este len na prvom stupni a babam kukal za tricka. 😀
3.) kollara poznam osobne...cca 10 rokov..mozno aj viac. Vzdy bol tazko za vodou, len ho nikto nepoznal. Ale odjakziva mal dobre srdce a pomahal ludom ako sa dalo...aj uplne nenznamym...ked bolo treba...vytiahol z vrecka peniaze a pomohol. ...tak ako Kristinke. Cize verte mi, u neho to nie je o tom, aby sa vytahoval pred narodom cez media. Je to nazoja dobrak od srdca.

womenne
30. júl 2008

To o kollarovi neviem čo spravil Kristine???

cicushka
30. júl 2008

womenne) on bol ten sponzor, ktory zaplatil prevoz krisitnky na slovensko 😉

womenne
30. júl 2008

a kto je kristinka?nemate o tom članok?čo bolo snou?

womenne
30. júl 2008

no teda to je super že sa takto zachoval,chuda dievča takto dopadla,no vidno že ho peniaze nezmenili.čo som počula tak dost pomaha 😉
cicushka dikes za info

lekno
30. júl 2008

Áno a bol aj v Bailande 😉

monkula
3. aug 2008

tak a ja som už aj dostala vynadané, že som ťava, len ja? 😅 😅
zato o snažilkách... 🤐 🤐 😖 😖

lekno
3. aug 2008

No vidíš Monkula, dnes sa už neoplatí otvárať si papuľku 😀 Ešte po nej dostaneš 🤐 😀

monkula
3. aug 2008

lekno, vieš, kde to mám? 😀
Ja sa za svoje názory nehanbím, dostanem po papuľke, otrasiem sa a idem ďalej... 😉

lekno
3. aug 2008

Veď jasné Mony 😉 Ešte to tak, aby ti to žili trhalo, no nie? 😉 🙂

ella1
3. aug 2008

mon-a to kde? 😲

liliandax
3. aug 2008

monkula - nejako nie som v obraze 😕 😅

monkula
3. aug 2008

lekno, asi tak... 😉
ella, v IP..
lili, napísala som, že mi lezie na nervy tie milióny tém okolo snažiliek... a už som ťava, ktorá drísta a nevie sa vžiť do situácie snažiliek...
pekné privítanie na koňovi po dovolenke...

liliandax
3. aug 2008

monkula - jaaaaaaaaaaj.. ach tak 😅 do tych tem nechodim.. takze neviem, aka je tam debata.. ale viem ta pochopit 😉

ella1
3. aug 2008

jáj.no mon-a čo si táká podráždená? 😀

monkula
3. aug 2008

ella, ja podráždená? nieeee, mám za sebou kásnu dovču..
lili, ani ja tam nechodím, ale keď otvorím koňa, tak v tom okienku najnovších príspevkov sú stále len tieto témy.... 😅 😅

liana
4. aug 2008

no neviem kočky, ale už ma moc nebaví každý deň v novinách čítať o Žitnom. to vážne nie je nejaká iná téma?

včera v TN sa mi zdalo, že Marianna nejako pribrala. či to je len zdanie? 🙂
o Kollárovi je známe že pomáha a nepotrebuje to mediálne vyťahovať. ale čo narobí keď má novinárov za pätami? len tie ženy okolo neho - buď má naozaj smolu, alebo veľmi prelietavú povahu.