Showbiznis a všetko okolo neho
Hupkova a Krajcer???
no zienky, tu mate krasavice z plesu v plnej parade 😵
pre mňa je žena s veľkým Ž Zora Czoborová...
mám ju aj stiahnutú v počítači ako vzor toho, ak occhem vyzerať.. len škoda, že zatiaľ máme spoločnú iba ak farbu vlasov 😀
mne sa moc zora nepači,ale vyhrala takú anketu o najlepšie upravenú ženu za rok 2008...
jednoznacne zore to velmi pristalo a bola najkrajsia z tamtoho linku, potom sa mi este pozdava ta keketi, ani hablovicova nebola zla, len na moj vkus prilis dlha roba a to cudo na hlave 😅 zvysok taky priemer alebo moc velke ulety na mna (ovesny-straka, hroncova, reznickova, tomekova, stoklasova) a zda sa mi, ze starsie a / alebo pevnejsie damy absolutne neodhadli co sa im hodi
no ,mne sa najviac páčial oza jZora.. aj Heribanová vyzerala dobre..
a palec dole dávam jednoznačne jaroslave Kubišovej... vyzerala ako z plesu hasičov 😀 😀 😀
že Batmanova nevesta 😀 a ani Studénková teda nevyzerala boh vie ako....
a ani straka... nemám rada také "cukrové" šaty....
mne tie rukavicky pridu take bez fantazie...akoby tie zeny kricali "mam hrozne chlpate ruky, treba ich niecim zakryt, no ale cim, ked chcem tyrkysovu robu?" 😅 mne pripadaju dost zvlastne aj u vasaryovej, hlavne v kombinacii s tym hunatym cimsi na pleciach je toho uz trochu moc
a jaj som mala na svatbe ruakvičky.... 😀
ale ruky chlpaté nemám 😀
emjee a ktorá má prima helmu? 😀
tak z toho linku u mna vyhrava Cocherova a Bozsikova 🙂 🙂
Cocherova uplne moj styl
a nic moc pistejova, kocisova a hablovicova 🙄
ja zase malcharekovych tipujem,aj ked ich nemam rada,ale neni moc z čoho vyberať 😒

ako sa hovori to sme boli este mlady a krasny 😀
to aby som na svoj prvy ples nezabudla