icon

Showbiznis a všetko okolo neho

mirka414
5. jún 2008

Hupkova a Krajcer???

monkula
20. feb 2009

lekno, chápem.... 😉 😉

lekno
20. feb 2009

Dúfam 😉 🙂

mirka414
autor
20. feb 2009

myslim,ze to bude zasa dievcatko 😀

lekno
20. feb 2009

Nechajme sa prekvapkať 😉
Hádam to do zajtra bude už na svete, keď to bolo také "nečakané" 😀

mirela
20. feb 2009

nembooojte, zajtra bude uz na titulke aj s chlapeckom, aj s celou family, max. v nedelu 😅

m311293
21. feb 2009

dnes byl v MF Dnes rozhovor s Petrou Paroubkou, a po druhé prý nepotratila

lekno
21. feb 2009

A ešte nič nemá??? 😨 Jakožto? 😉
Toľko nechá na seba čakať a také haló z toho narobila 😝 😀

lekno
21. feb 2009

m311... veď médiá si večne napíšu, čo chcú 😉

mikalove
21. feb 2009

sa čudujem že si fotografov nepozve aj na salu

bubba
21. feb 2009

nahodou ta veresova bola nadherna 😉

lekno
21. feb 2009

Veď pekná je, o tom potom, ale inak 😉

mikalove
21. feb 2009

bubba,prečo bola,ved neumrela 😀 ja som trochu inak vyzerala v 9 mesiaci ☹

lekno
21. feb 2009

mikal 😀

sue
21. feb 2009

...mne sa náhodou móda fotenia známych tehuliek veľmi páči...podľa mňa jeto čosi podobné ako kampaň na podporu dojčenia na verejnosti 😵

mikalove
21. feb 2009

prečo sa robí kampan,snad je to zakázané?

sue
21. feb 2009

Mikalove, v podstate áno... vzniklo to kvôli zákazu fotiek na facebooku, ale aj tu na koníku sa nájdu maminy, ktoré hovoria, že dojčiaca žena je oplzlá 🤐

mikalove
21. feb 2009

zakaz na facebooku može byť celkom z inych dovodou ako to že je to olzlé alebo sa to niekomu nepáči...áno,aj tu su také maminy? a ako krmili deti?, 😖

lekno
21. feb 2009

Oplzlý je ten, kto to tvrdí 😠

mikalove
21. feb 2009

http://www.cas.sk/clanok/107092/michael-jackson... ten sa už lúčil,či nie? no veľky fešák je to 😝 😀

bubba
21. feb 2009

sue ja som sa nic take nedocitala v teme o podpore dojcenia co som ja pochopila oplzla je matka ktora sa nestiti vytiahnut celu mliekaren bez ostychu a nakojit svoje 10 rocne dieta 😅

mikalove chudera rihanna a jackson sak ten uz 10 rokov ocakava svoj koniec...pam,atate sa na pripad ked nosil oblepene prsty bielou paskou a ludia hovorili ze sa rozpadava,tak preto?tak to ma nesmierne bavi az doteraz kedze to nosil iba ako efekt k jeho bielym ponozkam..

inac ja som raz pozerala dokument o jeho zivote na MTV a hlavnym predstavitelom tam bol on..akoze no chudak detstvo mal strasne ale fakt sa to nehorazne odrazilo na jeho psychike a bol dost zmagoreny z toho vsetkeho...
prisli do obchodu prechadzal sa pomedzi regaly ,na veci sa ani nepozreja ukazoval :toto,toto a este aj toto"a takto nakupoval 😝

sue
21. feb 2009

Bubba, myslím, že tam bolo, že je oplzlé vytiahnuť prsníka dojčiť - bez zakrytia - veku dieťaťa sa tam nehovorilo 😝

myschka
21. feb 2009

holky k té Verešové, musím říct, že mě překvapila pač je moc milá a na nic si nehraje. Bydlíme kousek od nich a když jsme se potkaly u dětského hřiště tak se se mnou dala úplně normálně do řeči a ani nekomentovala, že na ní čumim s otevřenou pusou 😀 😀 😀 prostě mamina, jen má víc peněz 😎

monkula
21. feb 2009

myschka, ale veď nikto netvrdí, že je zlá....
len proste miluje publicitu... a až prehnane...

monuska_9
21. feb 2009

no a najvacsia sranda bude ked sa ta rihanna vrati ku chrisovi..ako to kazda "piata zena" s oblubou robi..a nechava sa dobrovolne mlatit 😖

bubba
21. feb 2009

monkula keby som tak dobre vyzerala ako ona tiez by som sa chcela na seba pozerat odvsadial 😀 😀 😀
sue ale hovorilo sa tam aj o veku sem tam v par prispevkoch napr

"miminka papají...ale u mě končí tahle radost asi tak u dvouletých dětí...pak už mi to připadá fakt divný... "
😉 a boli tam aj ine ale to je jedno.to sem nepatri.papa

mikalove
21. feb 2009

potom bude mať narodeniny častejšie

lekno
21. feb 2009

Fuj, ale je ten Jackson ohavný, bŕŕŕ 😠 Už najmenej 10 rokov umiera a furt nemôže umrieť 😝

lekno
21. feb 2009

A furt sa rozpadáva. By som rada vedela, čo ho drží ešte po kope. Žeby plastelína? 😀