Showdance
takmer všetci sa ukázali, že sú šikovní... a takmer všetci títo herci sú úzko spojení so svojimi postavami, takže veľa bude rozhodovať aj obľúbenosť u divákov vďaka ich seriálovým postavám... bude to ťažké vyhodiť niekoho.
lucia to mas asi pravdu 😔
🙂 noo, celkovo to nebolo zlé, ale niečo tomu chýbalo..
tanečníčka sporo odetá didi, ale je pecková na svoj vek..postavička ako lusk
a kobielski tiež bol celkom spontánny..
moderátori, kto ich mal rád doteraz, sedia mu aj v show..
ja nič proti nim, oni si scenár nepíšu, ale je fakt , že fialová sa trošku viac predvádza ako je obvyklé,
adela má prirodzený šarm, inteligenciu a spontánnosť
ale ťažko porovnávať..trebársk z letś dance
na lets dance sme zvyknutý chce to len od nás trošku pochopenia
mne to pride ako cajovy odvar milionoveho tanca
cafte ,ze kolenik je gay ?? hovori sa no a ze s osvedceneho zdroja neviem neviem ??!! a ze je mozne ze zi s tym s profesionalou a ty hrdzavym neviem co je nato pravdy ,ale ze je to pravda no co dodat 😀
finale tipujem na imra a ivanu a ivana to aj vyhra 😒
lindda: už sa to rozoberalo téme Panelák alebo v téme Keby bolo keby 🙂 aj ja to, že s Boborovským alias Ľ. Kostelným.
caute, na tu show si zvykneme... je to nieco nove tak to porovnavame... je to celkom fajn, ale ta fialova niekedy nevie co povedat a tak trepne blbost... podla mna v minulom let's dance bola omnoho lepsia... asi bola vcera trosu vtstresovana z toho vypadku...
linda, inac aj ja som toto pocula, zevraj je gay a ze chodi s tym Kostelnym z profesionalov... no neviem, neviem, bola by ho skoda, ale co uz... priatelku nema 😖 . snad su to nejake "klepy", dufajme
No bola by to skoda dalsi fasak prec 🙂)
ahojte tak som to vcera pozerala prvy a posledny krat asi. cakala som cosi lepsie. jedine co sa dalo pozerat bola diana morova. porota je mi zahadou podla coho ich vyberali nepaci sa mi ani fialova a tie saty to bolo co? a najviac mi vadilo to farebne podium nevidela som ani poriadne tych co tancuju. inak tie prestrihy sajfu a zuzany ako keby sa nepoculi navzajom. a davat to v pondelok? to ako preco clovek je rad ze vydrzi pozerat lets dance a hned v pondelok tam daju toto no ako nech sa nehnevaju.... ak je ten program zamerany na mladeho divaka tak u mna su uplne mimo. suhlasim s tym nazorom ze to je len slaby odvar tanecnej horucky . velmi slaby
no bolo to fakt hrozne, Fialova sa snazi napodobnit Adelu, az je to straaaaasne trapne 😠 😠 a ta jej postavicka v uzasnom outfite... 😖 Pripajam sa k duske, asi prvy a posledny krat....
... nooo ked prisla do zakulisia a dala predklon na ten stolik, ze akaaaaaaaaaa je ona sexi v tych modrych satockach... 😀 😀 , to ma celkom pobavilo 😀
a čo sa stalo na začiatku? teda ahojte 🙂 pridávam sa do klubu.Dobehla som k tv o deviatej,ja že už je koniec a oni ťahali do pol jedenástej 😝 .Fialová,Sajfa-nepochopila som tie odchody do zákulisia-a kam Sajfa vtedy odbehoval,Fialovú "nemusím",takže toto nebude objektívne...a tanec..mne sa najviac páčil Vladko Kobielski,-má niečo do seba.A samozrejme Branko Bystriansky.Mórová nieeeeee,aj keď to asi vyhrá.Ale neviem či si to pozriem o týždeň,nejako ma to nechytilo........ 😔
Vladimir Kobielsky zatial vede.
tak ja neviem,pripadalo mi to take.....tretotriedne... a naco akoze este idu spolu do zakulisia....zbytocne podla mna
TS - joj sledovanosť
Nejako ma Showdance neoslovil, natahovali to zbytocne, az o deviatej zacali herci tancovat, sklamalo ma, trva to zbytocne dlho, take o nicom.... 😒 Sajfa s Fialkou nesedia, porotu odkial vyhrabali to neviem... Nemastne, neslane, bez chuti, uz si to viac nepozriem. Ostavam verna Let´ s dance 😀 😀 😀
Kopu reklam a dlhych uputaviek aby som nezabudla...
ja som si myslela, ze ked zacali neskor, ze aspon tie reklamy si odpustia, ale nie, bez toho by to jednoducho neslo... a cim viac reklam tym lepsie, ale poriadne to ide na nervy 😠

no jasneee, ideme tam 😉