Silnejšie ženy a letné šaty
Ahojte žienky. Tie, ktoré ste pri sebe, mám na vás otázku. Ako dokážete v lete nosiť šaty, sukne, kraťasy? Priznám sa, ja som celý život pri sebe, a naposledy som mala kraťasy keď som mala 13 rokov. Od vtedy nemám odvahu. Nepekné kolená, veľký zadok, stehná. Nedokážem to. Šaty detto. Bruško sem, zadok tam. Každé leto sa potim v legínach alebo nejakých iných dlhých nohaviciach. Skúšala som aj šaty úplne po zem, ale znechutene pohľady ľudí mi dali jasne na javo že teda ani toto nie. Dokonca ani holé ruky nenosím. Vždy mám nejaký prehoz na sebe ktorý si dám na tielko alebo tričko. Ako prosím vás 🙏 ako so užiť konečne leto a cítiť sa fajn? Ja už nevládzem.
PS. O chudnutí mi tu písať nemusíte, o tom táto téma nieje.
@simsalabim dakujem ❤️ urcite vyskusam
Ja by som všetkým ženám odporučila nosiť dlhšie sukne a šaty cca od kolien dole. Je to veľmi vkusné a ženské a práve to zakrýva aj mnoho nedostatkov. Dnes je veľmi až priam nechutná doba obliekania. Ženy sa obliekajú nevkusne a vulgárne. Ony si síce myslia, že sú sexi. Ale to ich tak maximálne vyhradzuje na sexuálny objekt a potom sa divia, že si k nim muži dovoľujú viac, ako by chceli. Obtiahnuté legíny bez prekrytia zadku a prednej časti ,, lona” ženy sú v podstste ako keby išla žena na ulicu holá. To nehovorím o výstrihoch a odhlalených iných častiach tela. Ale nejaká cudnost a slušnosť v obliekaní sa už asi nenosí. A je to úplne jedno, či je žena chudá, vyšportovaná alebo s kilami naviac. Je to nevkusné vždy. Zhrnula by som to slovom, že ženy ( ale už aj muži) sa obliekajú nedostojne.
Ak je žena vyrovnaná a pozná svoju hodnotu, tak nerieši, čo si o nej druhí ľudia myslia. Ak sa cítiš v šatách dobre, tak sa na tie pohľady nepozeraj. Vytesni to negatívne a isto sa potom nájdu aj ľudia, ktorí sa na teba usmejú 😊 veď tvoje sebavedomie a vnútorná pohoda nemože byť položená na tom, ako sa na teba iní pozerajú. Osobnosť ženy nie je len to, ako je oblečená, ale aj jej vlastnosti, povaha, je to celé čaro osobnosti. Keby nechodila vačšina žien povyzliekaná po ulici a boli by oblečené dostojne, tak by ani táto téma nebola založená. Veľmi ma mrzí, že sa ženy samé ,,vymedzujú do role sexuálneho objektu” a už od útleho detstva to učia svoje dcérky.
Prajem ti, aby si našla vnútornú pohodu, pokoj a lásku samej k sebe a potom oblečenie a pohľady ľudí prestanú byť tvoj problém ❤️
Aj moletky sa vedia pekne,vkusne obliect,dnes je na vyber dost oblecenia.Leginy uplne vynechat,dlhsie saty,topy,dokonca aj plavky sa daju uz vybrat
@nikinkals z bonprixu mi sedi 46, ale toto leto uz asi skor 48. Kedze mam vsetko z bonprixu, verim tomu, ze mam velkost 46 az 48 🙂 Ale pri kazdom oblecku su recenzie, da sa podla nich vybrat, ze co je kde uzke, male, velke.
Pozri na Pinterest, zadaj klucove slova napr molet fashion, alebo fat women long dress a najdes inspiracie co si obliect. https://images.app.goo.gl/fh6PHAHEkx2S9RxT9
Poskroluj
Ahoj, ja mam presne rovnaku vahu a vysku ako ty, od porodu sa mi nedari schudnut aj ked snaha je, priznavam, ze zajedam nervozitu a stres. Sice na ne pomaha aj sport ale je bohuzial jednoduchsie otvorit chladnicku ako ist si zabehat. Chapem tvoje pocity, ja tiez od puberty bojujem s postavou a s kazdou vahou som si pripadala tucna, co by som za tie cisla dala teraz :D najlepsie sa citim a asi aj vyzeram v satach po zem alebo aspon do pol lytok s kratkymi rukavmi, najlepsie zavinovacie, ackovy strih ako uz baby pisali, teraz ich je v obchodoch plno, rada nakupujem v c and a, alebo bonprix ma tiez pekne veci na vacsie postavy. Pohlady ostatnych skus odfiltrovat, aj ked sme pribrate, kym to zhodime, co mame chodit po kanaloch? A su obdobia zivota ked mozme mat aj ine priority ako dokonalu postavu. Tym neobhajujem obezitu, len by som chcela aby na seba bola autorka milsia.
U mňa je to všetko v hlave, ja som nemala sebavedomie ani keď som mala 55kg pri 166cm a tak isto teraz pri 88kg 🙈
Mne to všetko lezie odjakživa do pŕs, vždy som mala veľké prsia 70e/75dd ale po pôrode v 2017 to je hnus, nič čo na seba dám nevyzerá dobre keď musí človek nosiť podprsenku 85i a má tu smolu že tuk nelezie do zadku a stehien ☠️ A to sa nechválim ale sťažujem teraz 🙄
6 rok som na nervovej húsenkovej dráhe kde lietam váhovo medzi 70-90kg a mám všetkého dosť, stále riešiť takto váhu, neužívať si života a obmedzovať aktivity a dcérkou - to je šialenstvo 😕
Posledný mesiac mám na háku ako vyzerám, momentálne som to beriem tak že možno ešte schudnem a možno nie - kúpila som si dobrú športovú podprsenku, legíny pod šaty nech sa mi neodierajú stehná keď si dám sukňu alebo šaty a momentálne ma každý môže spredu zozadu aj do kríža vieš čo z toho ako vyzerám - komu sa nepáči nech sa nepozerá alebo ešte lepšie nech sa pozrie najskôr na seba 😅
Ale je možné že ma o mesiac zase schmatne depka - po návšteve kúpaliska 😭
V každom prípade si určite krásna nech už vyzeráš akokoľvek a držím palce aby si sa začala cítiť vo svojej koži najlepšie ako sa len dá 😘
@daisylucky myslela som,ze ked bezne nosim cosi 38/40/42..ze to budem mat jednotne a len kliknem velkost a poobjednavam😇🤣
@nikinkals pre predstavu ako to je s BP veľkosťami.
Moje miery: 108/103/136
Podľa veľkostnej tabuľky by som mala nosiť topy veľ.46-48 a nohavice veľ. 54-56. V skutočnosti nosím väčšinou veľ.46 - aj topy, aj nohavice aj šaty (pri niektorých užších strihoch 48-50. Jedny šaty mám dokonca vo veľ. 42. 🤷🏻♀️ ) Najradšej mám šaty strihané trošku vyše pása so sukňou do A. Napr. tieto sú skvelé
Ja napr. kratasy tiez nenosim a ani kratke saty, teraz som cosi pribrala, ale nadvahu nemam. Pre mna je nosit kratke veci nepohodlne. Pred dvomi rokmi som vazila 55 kg pri 167 cm a aj tak som nevedela nosit krtasy, lebo som sa v nich potila na stehnach a medzi nohami, mne to v lete vadi. Pre mna je najpohodlnejsie mat dlhe vrecove saty, ktore nie su vobec na mne nalepene.
@dadis rozmýšľala ale momentálne ma odrádza že dcérka nemá ani 6 rokov a sme iba my dve takže nemám žiadnu pomoc s ňou. A potom teda aj že sa mi ťažšie hoja rany a strašne sa jazvím 🙄
Mám 42 rokov takže ak tak ešte pár rokov musím vydržať.
Inak úplne súhlasím, chodiť s takýmito nárazníkmi ktoré sú ťažké a nedá sa s nimi bez podprsenky a ani s ňou je hrôza.
A ten chrbát ani radšej nespomínam, dvíhala som kuchynskú linku paletami aby som uľavila krížom 🤦🏼♀️
@evamarek77 ty sa rovnako tak staraj o seba, najdi si psychologa ked nie si sama vysporiadana s tym, ako vyzeras a ze ta ludia hodnotia 😘
@evamarek77 ale no, prestan sa opustat 😘 nieco si nalej ked mas zly den 😏
Ja nosím aj dlhé aj kratsie saty aj krátke nohavice. Krátke myslím po kolená. Samozrejme šaty voľnejšie. Tak isto tričká. Aby nič nebolo vypasované. Úplne chápem tvoje pocity. Ja neznášam byť v centre pozornosti. Rada splyniem s davom. Ozaj, pud sukne a šaty nosím silonkové krátke gate. Trú sa mi stehná.
Poradim ti, neries a nereaguj na debilne komentare. Nie si odkazana niekomu tu vysvetlovat ako si veci myslela ked si ten prispevok pisala alebo uvadzat vysku, vahu....
Rovnako debilne komentare ze v leginy pre silnejsie nie su
Viem ta pochopit. Kedysi som mala rovnaky problem.
Cez leto len dlhe nohavice alebo 3/4 ....
Vies co ? Nos to co tebe vyhovuje a v com sa citis dobre. Blbe poznamky a komentarea pohlady budes mat tak ci onak....dokonca aj keby si bola chuda.
Zial teraz su ludia neuveritelne jebli a smeju sa, ohovaraju a maju ustipacne komentare na akukolvek temu.
V jazdom pripade, ak chces poslem ti nejake linky na rozne oblecenie pre moletky a naozaj krasne saty na leto.
To ze sa ludia na teba pozeraju je skor v tvojej hlave a v skutocnosti ak aj aj pozru tak mozno prave im napadne ze ta nikdy v satach nevideli a pristane ti to. 🙂
Mas pravdu...cele to je o hlave. Tak ti napisem co mne pomohlo. Ked som mala 20 rokov nosila som velkost 44. Zazila som si zopar neprijemnych situacii (od pohladov az po trapne komentare, posmesky a to dokonca od ludi co nevyzerali, ani dobre).
Poprve sa voci takymto ludom treba obrnit, pripravit si odpoved na odpalkovanie...stylom: a ty si sa videl v zrkadle? a pod. Su to chudaci...
Druha vec co mi pomohla bola veta od mojho mladsieho brata...ked ma vela ludi davalo slovne dole ze by som mala so sebou nieco robit a pod. (ako keby som o tom sama nevedela) tak on mi povedal ze ale kazdemu chlapovi sa paci nieco ine...su aj chlapi co by boli stastni keby boli s tebou...sranda je ze do pol roka som si nasla buduceho manzela a to 70kiloveho fesaka, sami sval😊 to pisem pre povzbudenie...inak bysom to tu nepisala.
A tretia vec ktora mi zmenila pohlad bolo zoznamenie s jednou kamaratkou ktora bola odomna silnejsia ale brutalna kočka, vždy upravena a nejeden chlap sa za ňou otočil...takze tiez som si to v hlave upratala, zacala sa o seba starat a do par mesiacov prisiel aj priatel...a kedze som chcela byt zdrava tak som sa prisposobila manzelovym stravovacim a pohybovym navykom (sama som to tak chcela a mala z toho radost) no a pochopila som ze ked chcem byt zdrava a stihla musim sportovat a zdravo jest...a po par mesiacoch vaha sama isla dole ...teraz uz nosim velkost 38...drzim palce a snad ti toto aspon trosku pomoze
@katarina4141 Nehnevaj sa, ale z teba zatrpknutost citit na sto honov. Toto je chyba ludi, ktori su so sebou nespokojni, ze vsade vidia len utoky, pritom minimalne 90% percent komentarov v tejto teme bolo podporujucich a pomahajucich. Ale ty tu vidis debilne komentare. Zena moze mat aj 50kg a nohy ako Sklenarikova, s takymto vnutrom nebude nikdy pekna.
Pevnejší ľudia radšej šaty, v kraťasoch to vyzerá divne.
Ja si kupujem v aboutyou alebo zalando značky ktoré majú strih pre plnostihle označenie curve/krivka, to je vyslovene šité na také postavy aby to dobre vyzeralo. Čiže označenie curve a veľkosť 46 nie je to isté ako štandardná 46.
@dadis 😂😂😂😂😂😂
trafena hus zagagala.
Ja riesim tie negativne, na tie bol moj prispevok.
A tie tu boli....
Moj prispevok nemal absolutne kus nejakeho utoku narozdiel od par komentarov kde uz nutne niektore potrebovali " sparat "
Bud citaj vsetko alebo nekomentuj zbytocne ked nemas co.
@katarina4141 Ano, presne, tiez by som nepapisala lepsie, ze si zagagala 😉
@dadis 😂 boze dievca.... uprimne mi je ta luto.

@evamarek77 to mi je jasne 🙈