icon

Šité hračky a iné tvorenie

lusil2005
16. feb 2009

Ahojte zienky! Okrem digiscrapbooku som tu nenasla ziadnu temu o takom tom nasom domacom tvoreni... Ako je to u vas? mna to na materskej zdraplo do pazurov a nepustilo ma to doteraz 😅 Mate aj vy nejake rady, skusenosti, postrehy alebo inspiracie z vlastnej tvorby? Sem s nimi!!! Do mojej manie zatial patri pletenie z papiera, pergamano, enkaustika, servitkovanie, sitie babik a inych hraciek, zdobenie medovnickov a najnovsie - podla sezony, kraslice! 😀 tu su moje vytvory, tesim sa na vase!!!! http://picasaweb.google.com/lucia.mizerakova

vera21
8. feb 2012

@bezaz ano, mas pravdu - ja som si to zhodnotila tak, ze som sa to chcela naucit tu ciapku - ale len za vlnu by som dala viac, ako za toto aj s dopravou...inak, je to smutne, mas pravdu - a pokial budu existovat taki ludia ako som ja, co si to za tuto cenu kupia, tak to tak aj dalej bude....

vera21
8. feb 2012

na druhej strane, aj ja robim vela charitativnych veci......takze mam akysi balanc v tomto....

bezaz
8. feb 2012

@vera21 vladi, nemyslela som to zle, skor ako memento nasho konzumneho zivota, predstava rucnej vyroby niecoho takeho v porovnani s cenou 😉

vera21
8. feb 2012

@bezaz ano, jasne, ved ja s tebou suhlasim ! mna ked sa spytaju, ze za kolko by som predala tu zirafku, tak ja poviem, ze asi tak za 500€ 😀 😀 😀

troll
8. feb 2012

skusala som dalsiu babiku ma vela chyb,ale konecne som znova nieco vytvorila,stale nas choroba nahana 😀 😀 😀

k8ty
8. feb 2012

@vera21 @bezaz v tomto s vami baby uplne suhlasim! Podla mna ti, co sami netvoria (nesiju, nepletu, nahackuju...) to nevedia ocenit. Odkedy sijem, pozeram sa na ceny uplne inak. Minule som videla v ikei super kozmeticke vrecusko.. za 2 eura. Ani za svet si ho nekupim, lebo viem, ze keby som take sila, pytala by som zan aspon 10.

k8ty
8. feb 2012

@troll woooow! Ake chyby, prosim ta?? Je perfektna! To je taka velka, ze ma na nohach naozajstne topanocky? 🙂

lussy23
8. feb 2012

@troll nádherná bábika

troll
8. feb 2012

@k8ty ale ma chyby,oblecko vobec neviem sit a nohy ma dost velke 😀

bezaz
8. feb 2012

@troll tak neviem, kde su chyby.. naco vobec aj s @olivova idete na kurz, ked uz sijete skvele babiky? ci mi budete robit asistentky? 😀 adi fakt je krasna 😵
@troll @olivova baby uz mate matros na kurz? mne konecne dnes dosiel rozpis, tak som rozmyslala, ci si niektore veci neobjedname spolu? ci mate vsetko?

troll
8. feb 2012

@bezaz hoj,zrovna som ti isla pisat,ze pani Deniska mi pisala email,ze ci chcem sit babiku c.1alebo c.2ale obrazok babiky mi neposlala,ziadnu prilohu nemam,asi som blbec,vies horucka 😀 no ja ziadny matros nemam,ani farby,a nevies ci pani Deniska ma ten uplet?

bezaz
8. feb 2012

@troll adi no dva obrazky su pri tom kurze http://www.zebrapatchwork.sk/index.php?option=c... ja som jej pisala, ze chcem tu druhu, nie pipi 🙂 minule uplet ukazovala, tak jej este napisem, ci ho ma, skor som myslela ten dalsi matros, musim to este nastudovat

troll
8. feb 2012

@bezaz dik,aj ja chcem sit tu druhu,no veru aj ja si musim urobit zoznam co potrebujem,hlavne ten uplet a telovu latku,na tu moju babiku som tiez pouzila uplet,ale je tmavsi potrebujem svetlejsi.no a mas farby?

bezaz
8. feb 2012

@troll nemam nic 😀 😀 akurat som nasla na MMB ihly na babiky, v tom zozname bola nejaka 15cm, tak som pisala predavajucej, kolko ma 😉

troll
8. feb 2012

@bezaz no ihly mam uz davno,aj plysovy drotik,pozri ci nema v zebre ihly,ja som kupoval v pachwork hobby art obchodiku,poznas?

bezaz
8. feb 2012

@troll vidis a ten plysovy drotik je prosim ta co?? 😲

troll
8. feb 2012

@bezaz alebo olivova poradi 🙂

bezaz
8. feb 2012

@troll aha uz je mi to jasne 😀

ludik3
8. feb 2012

Dievčatá, vidím, že žijete kurzom 🙂
@troll, ak sa nemýlim Andrejka, bábika je krásna, už som ju pozerala na MMB. A s tými čiapočkami a inými handmade vecami máte obrovskú pravdu, ten, kto nič také nikdy nerobil, nevie oceniť takéto výrobky, ale to je chyba v ľuďoch...tak dobrú noc a krásne tvorenie šikuľky, ja som dnes akurát len Brunka ušila, ale toho predstavím neskôr 🙂

bezaz
9. feb 2012

@ludik3 no kde je fotoooo?? 😉
baby, chcem mat straaasne vela casu a chuti na sitie http://maureencracknellhandmade.blogspot.com/20... 😅

vera21
9. feb 2012

@troll krasna, bozska ! ziadne chyby nevidim 🙂 topanky ma bohovske ...aka je vysoka cca ?

@troll na co pouzivate tie ihly na babiky ? co sa s nimi sije inak ako s normalnymi ihlami ?

@bezaz vidim, ze ty sijes podobne ako ja - sedim pred telkou, kukam Panelak, notebook na kolenach a pozeram same posupy a premyslam, co si usijem 🙂 este sa potrebujem z tej teorie premiestnit za stroj a konecne aj sit 😀 😀 dnes som nasla takyto kufrik - hlavne ten z tej ľanovej latky je paradny 🙂 kuk :
http://www.kunhutky.cz/patchwork/index.php?m=9&...

bezaz
9. feb 2012

@vera21 vladi uuuplne na 100% si ma vystihla, presne tak "sijem", teoria zmaknuta na 1* a skutek utek.. som si kupila kurz na tasky na marine a chodim tam len mlsat a nic 😝

vera21
9. feb 2012

@bezaz no, ved super, aspon nie som sama co sije na pocitaci a pred telkou ! 🙂

franina
9. feb 2012

@troll fiha krásna bábika a chyby žiadne 😕

dievčatá zajtra má dcéra mojej kolegyne meniny, som jej urobila koníka, len dúfam, že nie je škaredý 🤐
to je môj druhý koník... škoda, že Vám ho neviem ukázať ... v mobile mám, ale nemám kábel do PC .... 🤐

zuzubabo
9. feb 2012

Konečne mám písmenka došité 🙂
Chystám sa na flísové tepláčky...

k8ty
9. feb 2012

Dievčatá, dnes bol dlný deň.. konečne som dopracovala. Ak potrebujete gombíky na poťahovanie alebo látku na tlač, viete, kde ich nájdete 😉

vera21
10. feb 2012

@zuzubabo velmi pekne !!!

troll
10. feb 2012

@vera21 dik,no babika ma cca 48 cm a sama stoji a sedi,a ked prisivas ruky aj na nohy na gombik,aby boli pohyblive,potrebujes dlhu ihlu,aby si preslo cez telicko. 🙂 🙂