icon

Škandál s pupočníkovou krvouu

rozculena
29. sep 2025
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_8d9ba3
29. sep 2025

Tabaková tvrdí, že Marcinková klame
„Pupočníková krv bývalých klientov spoločnosti Cord Blood Center nikdy nebola poskytnutá na liečbu nepríbuzných pacientov a ani na výskum. Mrzí ich, že po nepravdivých informáciách v médiách stratili dôveru niektorých klientov, ktorí sa rozhodli odstúpiť od zmluvy,“ tvrdí exposlankyňa.

https://www.startitup.sk/kauza-pupocnikova-krv-...

tetapetra
29. sep 2025
@anonym_8d9ba3

„Pupočníková krv bývalých klientov spoločnosti Cord Blood Center nikdy nebola poskytnutá na liečbu nepríbuzných pacientov a ani na výskum. Mrzí ich, že po nepravdivých informáciách v médiách stratili dôveru niektorých klientov, ktorí sa rozhodli odstúpiť od zmluvy,“ tvrdí exposlankyňa.

@anonym_8d9ba3 vieš o tom,že zdielas rok starý článok. A že už to je potvrdené, že išlo o odrb. Hlavne Tabaková je ta pravá 🤦🏻‍♀️

sissy27
29. sep 2025
@anonym_8d9ba3

@rozculena o tom, ze je to podvod, sa hovorilo uz tak pred 20 rokmi. Pretoze to mnozstvo, ktore sa odoberie z pupocnika, je absolutne nepostacujuce pre jedinca nad xx kg (presne cislo si uz nepamatam) a teda ma minimalne vyuzitie na to, na co matky lakali. Bol to len biznis so strachom.
@anonym_8d9ba3 tabakova nech radsej netvrdi nic, lebo taku hlupanu tento svet nevidel, je doslova hanba, ze tento jednobunkovec sedi v parlamente a musime ju platit.

rozculena
autor
29. sep 2025
@sissy27

@rozculena o tom, ze je to podvod, sa hovorilo uz tak pred 20 rokmi. Pretoze to mnozstvo, ktore sa odoberie z pupocnika, je absolutne nepostacujuce pre jedinca nad xx kg (presne cislo si uz nepamatam) a teda ma minimalne vyuzitie na to, na co matky lakali. Bol to len biznis so strachom.
@anonym_8d9ba3 tabakova nech radsej netvrdi nic, lebo taku hlupanu tento svet nevidel, je doslova hanba, ze tento jednobunkovec sedi v parlamente a musime ju platit.

@sissy27 už nesedí v parlamente dávno

rozculena
autor
29. sep 2025
@anonym_8d9ba3

@anonym_8d9ba3 Holanďania to vyšetrovali,takže aj oni klamú o tom,čo sa s tou krvou dialo v Holandsku?
Tabaková nech sa ide voziť na kolobežke radšej

sissy27
29. sep 2025
@rozculena

@sissy27 už nesedí v parlamente dávno

@rozculena pardon, mas pravdu, normalne ma rozhodilo, ze ju niekto podstrci ako relevantny nazor 😅potom tusim bola chvilu na tom vymyslenom ministerstve sportu a teraz ani neviem, ale teda hlupa je stale.

tetapetra
29. sep 2025
@sissy27

@rozculena pardon, mas pravdu, normalne ma rozhodilo, ze ju niekto podstrci ako relevantny nazor 😅potom tusim bola chvilu na tom vymyslenom ministerstve sportu a teraz ani neviem, ale teda hlupa je stale.

@sissy27 asistentka poslanca Muňka

anonym_421fba
29. sep 2025

Ešteže neplatili za to aj sestry v nemocniciach, lebo mne asi 4 povedali, že je to sprostosť a nech ani nerozmýšľam. Ja som im taká vďačná, lebo dnes to vidím úplne rovnako a možno to mojim deťom pomohlo k lepšej imunite. Mimo to, v Trstenej som rodila a áno, spýtali sa to počas prvého porodu (2017), pri druhom sa ma to už nik nepýtal. Ale už tam bolo veľmi veľa iných lekárov (masovo dostalo/dalo kopec pôrodníkom výpoveď). Ktovie prečo. 🙄

ekira1
29. sep 2025

Ja som rodila v 2017 a už vtedy boli dostupné informácie i na koľko kg dieťaťa krv bude stačiť. V nemocnici spolu rodička sama chcela, sestričky jej nič nehovorili. Vlastne nikomu, bolo to každého vlastné rozhodnutie.

mizoko
8. okt 2025
@rozculena

@anonym_8d9ba3 Holanďania to vyšetrovali,takže aj oni klamú o tom,čo sa s tou krvou dialo v Holandsku?
Tabaková nech sa ide voziť na kolobežke radšej

@rozculena mňa to dosť šokovalo..kedysi som nad tým tiež uvažovala. Ale nedali sme nakoniec odobrať pupočníkovú krv.