icon

Sklamanie z kaderníčky

12. máj 2023

Ahojte, baby prosím vás čo by ste si mysleli o tomto lebo ja som dosť sklamaná a nemám na to slov. Písala som kaderníčke či môžem prísť na strihanie. Že jasné môžem. Tak som sa ju pýtala na druhý deň že ktorý deň a čas môžem prísť a ona na to že sú všetci chorý že ona sa mi ozve. Som si pomyslela že veď ok môže sa stať a na ďalší deň som ju videla ako nesie syna do školy a doteraz sa mi neozvala. Tak ja som mala tisíc chutí jej napísať že keď ma nechce ostrihať nech je úprimná ale nie takto. Ešte večer som ju vymazala z kontaktov, takúto kaderníčku nepotrebujem. Síce bude teraz problém nájsť takú ktorá mi ostrihne vlasy tak ako ja chcem a nie tak ako ona si zmyslí ale toto ma trochu dostalo...

Strana
z3
kvetinka75
12. máj 2023

@dota6 ty brďo, niektoré sú fakt na hlavu.

jankalukasova
12. máj 2023

Och, Vaše veličenstvo! To "dvorná kaderníčka" Vášho veličenstva si takú drzosť dovolila? Dajte jej ruku uťať!

Aj ja poviem, že sme všetci chorí aj keď napr. niektoré z troch detí nie je.... Proste 4/5 je chorých, nebudem konkretizovať. Je to proste jedno. Kľudne mohla zabudnúť zavolať nazad. Si zbytočne vzťahovačná.

1mina
12. máj 2023

Boze ani by ma nenapadlo ze ma zakaznicka sleduje ze idem zaviest syna do skoly a urazi sa na mna 😂😂😂

autor
12. máj 2023

@galganka nemám problém dat aj 100 naozaj nejde mi o to aby som u kaderníka platila len 15 - 20 eura. Áno mám vyhliadnutý salón som už písala na začiatku. Na budúci týždeň tam zavolám ďakujem a nie o tom nebudem písať

autor
12. máj 2023

@p.j.jacky ako som s nou mala rozprávať keď som bola v aute a aj ona? 🙈

autor
12. máj 2023

@p.j.jacky však nech si to prečíta, už ako na začiatku píšem ona je doma nepracuje

autor
12. máj 2023

@amaro lebo to vidno na nej, a veľa o nej rozprávajú žijeme na dedine a tu viete ako to chodí

autor
12. máj 2023

@slavomira236 tak či chce ale nechce strihať na čierno jej vec, veď nech si to sama zariadi

autor
12. máj 2023

@1mina som ju nesledovala a ani by ma ju nenapadlo sledovať, bola som akurát s autom na ceste a ona akurát tiež šla s autom a s deťmi. To je vše

viestta
12. máj 2023

Zeno, ze ti stoji jedna kadernicka za tolko pismenok. A este vypisovat, ze je nezamestnana a viezla deti do skoly a co ja viem co vsetko. Tak zabudla na teba. Alebo nema na teba cas. Alebo radsej s tebou nechce mat nic, pretoze ak uz z toho co pises, aj ja by som sa ti vyhybala.
Nie si stredobod vesmiru, aj ked si to mozno namyslas.

autor
12. máj 2023

@jankalukasova však jasne ako inak, ja keď jej zavolám napíšem ona mi musí byť pri nohách a na moje želanie ma musí urobiť. Veď jak to myslíš?

autor
12. máj 2023

@viestta ale áno som 🤣 som stredobodom vesmíru 🤣🙈 ah jej ženy s vami

mk1111111111
12. máj 2023

Kasli na to, najdi si inu a mas pokoj. Ked sa neozvala, asi nepotrebuje peniaze, alebo sa jej naozaj nechce, inde Ta radi ostrihaju.

autor
12. máj 2023

@mk1111111111 hej už som našla jednu v pondelok tam zavolám 👍

viestta
12. máj 2023

Ja byt na mieste tej kadernicky, tiez ta odigorujem.

autor
12. máj 2023

@viestta tak ma ignoruj aj teraz 🤣

majlo1234
12. máj 2023

A preto nerobim v sluzbach, aj ked je to moj sen. Aby ma stalkovali zakaznicky…akoze sorry😄

h2
12. máj 2023

Ja keď viem, že niekto má, povedzme, štvorčlennú rodinu a povie mi, že "všetci sme chorí", tak to neberiem, že úplne všetci štyria musia byť chorí, ináč je to klamstvo. Možno je chorá ona, jej muž, jedno dieťa a to druhé je zdravé, tak ho zaviezla do školy. Robíš z toho strašnú vedu.

p.j.jacky
12. máj 2023

Nevidíš si na špičku nosa 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️

svetlonos
13. máj 2023

@dota6
ty kokos, tak takz zrudu necitluvu bezcharakternz by som si ja vymazala s kontaktov. A priamo by som jej aj povedala, co si o jej uvahe myslim.

svetlonos
13. máj 2023

Tiez som bola nezamestnana - na materskej, jedno dieta, a vobec som sa nenudila. Mala so
naplneny zivot aj terminy napriek nezamestnanosti. A mnoho kra mi bol cas pre seba ci rodinu ( muz, syn) dolezitejsi a hodnotnejsi ako nadcasy ci praca, problemy inych...
A nemala som potrebu sa druhym z toho zodpovedat.

dota6
14. máj 2023

@svetlonos mala vysvetlené :D ono ženy sú niekedy menej empatické ako by sme čakali. Ba najhoršie boli matky :D keď som bola pn rizikové tehotenstvo, mysleli si, že budem robiť nechty teda od rána do večera keďže som bola doma. Nechodila som ani do svojej hlavnej práce, nieto ešte hodiny sedieť pri nechtoch. 😕hoc to bol môj koníček, no zdravie na 1 mieste.

svetlonos
15. máj 2023

@dota6
tolkokrat to az hranici s mentalnou zaostalostou tych ludi, hrozne cosi. Mudruju pokial sa jej to nestane samej. Chc ich vidiet ako v tvojom pripade robia nechty na rizikovom.

tahanka
30. aug 2024

@melanta to už je vaša vec aký máte system.ja dávam termíny až keď vyzdraviem,hlavne keď neviem o aký druh problému ide.To že si kaderníčka urobí deň voľna neznamená že nie je žiadaná.Je to o Tom že má na to právo ako každý iný pracovník.

tahanka
30. aug 2024

Tak pochopila že to asi veľmi nepotrebujete😁

Strana
z3