Sklamanie z vianočných darčekov
Milé maminky a tehuľky,chcela by som s vami podebatiť ohľadom vianočných darčekov..Zároveň sa chcem spýtať,či sa vám niekedy stalo,že ste boli sklamané,či nespokojné s darčekmi a ako to riešiť.Ja niesom náročná a poteším sa aj maličkosťou,ale keďže darčeky nikdy nedostávam,tak aspoň by som rada podebatila.Ja nedostávam ani od manžela a ani od svokrovcov,akurát tento rok mi dal svokor papuče ale tiež o 3 čísla menšie-neobujem ich.sú to 37 a ja mám nohu 40... ☹
@michaelapillarova môj je,alebo sú váhy...ja keď poviem že mám narodky,že či niečo dostanem mi povie,že som dostala dve deti a že či mi to nestačí... 😲
@mimikuku už som písala, že pre môjho manžela je trápenie mi niečo vybrať, lebo chce aby som bola spokojná. A tak je najradšej ak mu sama poviem čo by som si želala, a nemusím mať žiaden sviatok. Aj keď teraz to zas vyznie divne, ani si veľmi na sviatky nedávame darčeky. Narodeniny a meniny sú pre nás ako iné dni. Obaja sme toho názoru, že ak niečo chceme tak sa spolu vyberieme do obchodu, kúpime si to a tešíme sa z toho. Ak mám napríklad chuť na nový parfém, tak ideme spolu a niečo vyberieme. A potom zájdeme do iného obchodu, kde si zas vyberie niečo manžel a sme obdarovaný obaja 😵
(Ale narodeniny svojich blízkych takto neriešime. Vždy im dáme aspoň nejakú maličkosť na potešenie. Proste len mi dvaja svoje sviatky neriešime.)
@evinkal a zduty je zaco? Evinka, kym s nim razne nezatocis tak jemu nic nedojde. Sak mu zopar krat nenavar, akoze Ti nedoslo, ze aj jemu treba dat jest. Navar pre seba a dieta. A ked sa bude cudovat este sa zduj, ze akoze to aj tebe treba varit? Sak si mal povedat. Treba mu to natriet rovnakym metrom. Kym ho budes obskakovat, kym on bude mat isty fullservis doma bez toho, aby sa aj on musel nejako k tebe spravat, tak sa nic nezmeni. Prepac, ale vazne sa ten tvoj sprava ako buran a neverim, ze taky nebol aj pred tym. Ked ma raz teba v ucte a ma ta rad, bude mu robit radost aj Ta obdarovat. A to snad ked Ta mal pred tym v respekte tak hadam ma aj nadalej, nie? A ak si mysli, ze sobasom pre neho isty sposob spravania skoncil tak mu to treba nandat. Bez mihnutia oka. Baby, kym sa fakt takto budete prplat s tymi vasimi grobianmi tak sa nikam nedostanete a tu zbytocne si dusicky vylievate. Tam doma treba porobit poriadky a tvrde. Nestojim Ti zato, aby si mi darcek hoc aj maly kupil? No serem na teba a zvysoka. S prepacenim. Ale asi takto by som to riesila ja. No neviem si predstavit zivot s takym volom. Uz by mal asi panvicu otlacenu o hlavu davno.
ešteže mám týchto dvoch anjelikov🙂 keby som ich nemala,neviem kde by som už bola....
Tak uz sme doma z vyletu, nie som sice o nic mudrejsia, co sa tyka darcekov, ale nechcem to uz vobec riesit, hlavne nechcem ublizovat mojim najblizsim, je mi z toho len velmi smutno...
ked moj mesacny syncek dostal tesilovu sedu latku na nohavice od babky, tak som myslela ze to uz nic neprekona, ale to bol len slaby odvar. A to ma syn uz 23 rokov a stale to nemozem zabudnut. Predstav si ako dlho sa este budes na to smiat ty 😀
@evinkal skor jej posli nejake tabletky pre zeny v prechode 😀
@maznacik007 😀 no,nieje zlý nápad 😉 ...už v tejto rodine ma hádam nemôže nič prekvapiť...
teda nic v zlom ale pises, ze vsetci myslia na chlast a cigarety. Ja by som si s takym ako ho opisujes ani dieta neurobila. 🤐 moj na chlast a cigy nemyslel nikdy prvoradi sme mu my. a aby som mu este tako poklonkovala ako Ty, ze skakat mu okolo zadku ked na nas kasle 🙄 to urcite. Na Tvojom mieste by som sa vykaslala na neho nech si spravy tortu sam aj cele narodeniny a Ty si na svoje pekne zavolaj kamosky a urobte si damsku jazdu. Nechaj mu deti a svoje narodky si toho 20 teho PEKNE UZI!!!!!!!!!!! ve dpredsa byt matkou a manzelkou je tak tazke staras sa cely rok o vsetko snad si zasluzis chlapa ktory si to aspon trosku bude vazit a na tie narodky ti da aj ked uz len kvetinku.
Kd to tak citam, neverim tomu moc, sorry...
@evinkal neviem si predstaviť že by som nič nedostala žiadny darček, 😠 u nás každý dostane darček na meniny, narodeniny, Vianoce hoc len maličkosť lacnú, je nás veľa a každý mesiac niekto oslavuje, no ide tu o princíp o vyjadrenie lásky toho že mi na niekom záleží, že na neho myslím. Nepoznáme sa ani nepoznám tvoju situáciu, ťažko hodnotiť ale je mi ťa ľúto a som rozčarovaná z toho aký dokážu byť chlapi. 🙄 Ja sa na svojho môžem spoľahnúť a neviem či by som so svojou povahou ostala pri takom chlapovi ako máš ty🙄
@nattaly8 pokojne ver. A môžeš si k tomu pridať aj to, že evinkal nie je jediná s takýmto životom. A už sa tu písalo viac o tom, že to vlastne nie je o darčekoch ale o celkovom prístupe jej manžela a jeho rodiny k nej.
@cervena_ciapocka Ak si vsimnes, bola som prva, ktora na tuto temu reagovala. Cize viem, o com je rec. Ale nezda sa mi, ze evinkal by bola schopna toto vsetko tolerovat. Su aj ine temy, o ktorych pise o svojej rodine.

@mimikuku pridam sa... ja som dostala fotacik, maly notacik a kindle od mm, od svagrinky fen, i ked jeden uz mam, co ale nevedela, hrncek s potlacu mm a malickej nA nom, kozmetiku, od nasich kozmetiku, a od svokrovcov sme dostali peniaze...no ideme uz von s malickou, lebo mi preskoci... mame obdobie ked len na mne nalepena chce opat byt, len cuckat, a len si stazovat... ale lubim ju neskonaleee 😵 😵