Skončí lockdown?
Neviete ako to vyzerá?
myslím že pred Vianocami otvoria všetky obchody... 😉
U nas tazko 😂😂😂 aj ked uz vsetci budu zit normal my budeme mat 9727366453782888188 x LD
@deti95060810 dnes rokovali ze od zajtra mozes istvsade nakupovat. Otvara sa vsetko😂😂😂
@mima1 nie je tomu tak - cez leto sme praskli asi 5 roznych krajin, cez LETO, a vsade podstatne prisnejsie pravidla ako na slovensku.
Ako myslíš,že toto čo tu práve máme? Nezartuj. To s LD ozaj nemá nič spoločného.😁
Šak to, akože neviem či vôbec nejaký je, lebo mesto plné ľudí, Kaufland, Tesco takisto.. len také individuálne veci a malí obchodníci pozatvaraní
Je nejaký lockodwn? 😂 Okrem toho na papieri. Každé ráno cestou do práce stojím v zápche to isté z práce, priemerne v potravinách v rade čakám 10min., všade tlačenica či už na pošte alebo na výdajných miestach. Takto si teda lockdown nepredstavujem 😂
Nie, neskonci, ludia nemaju ziaden lockdown, veselo si spaciruju po dovolenkach, po obchodoch, kade - tade .....
@mamina0078 ty by si najradšej ešte aj potraviny a poštu zavrela....ako čítam🙈
@koniarova keby si podnikala a mala zatvorenu prevádzku iste by si tento lockdown pocítila.
@tina4931 tak asi čítaš zle 😂 iba som poukázala nato, že to podľa mňa nie je lockdown nie žeby som ho chcela. 😂
@pictbridge to máš pravdu. Ale ja za to nemôžem, ako je to nastavené. Všetci, ktorých sa to týka mali dostať kompenzácie za straty.
Skonci, v maji🤷♀️😀

v akej krajine? lebo na slovensku nie je...